• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok heyecan yaptim simdi sanirim 9 gun kaldi reglime cok sabirsizimm ben ama hayirlisi olsun genede bir umut işte tabiki yaşadığım belirtiler hamilelikle alakalidir diye ümit ediyorum nasil sabredicem bilmiorim 9 gün
Inşallah öyledir ya. Allah hayırla nasip etsin inşallah sana. Ben sabah ilk idrarla tekrarladım testi ama negatif çıktı...

Kızlar hamileligimle birlikte yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız bir kaç gun önce geniz akintim olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Aynı zaman da burnum da tıkanıklık ve bir kaç defa kanama olmuştu. Bunlarda hamilelik belirtisiymis. Bu arada göğüs cevresindeki damarların çoğaldığı da doğru. Normalde her ikisindede birer tane damar görünürken şimdi etrafında daha fazla damar görünüyor. Yeni hamile olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Son olarak insan hamile olduğunu bi şekilde gerçekten hissediyor. :anneadayı: bu ay hiç adet olacağımı düşünmedim ve çok şükür olmadim. Inşallah Rabbim sizlere de nasip eder :dua:

Son düzenleme:
Kızlar hamileligimle birlikte yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız bir kaç gun önce geniz akintim olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Aynı zaman da burnum da tıkanıklık ve bir kaç defa kanama olmuştu. Bunlarda hamilelik belirtisiymis. Bu arada göğüs cevresindeki damarların çoğaldığı da doğru. Normalde her ikisindede birer tane damar görünürken şimdi etrafında daha fazla damar görünüyor. Yeni hamile olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Son olarak insan hamile olduğunu bi şekilde gerçekten hissediyor. :anneadayı: bu ay hiç adet olacağımı düşünmedim ve çok şükür olmadim. Inşallah Rabbim sizlere de nasip eder :dua:

Ayy hadi insallah bizim belirtilerde gebelik belirtisi olsunn 9 gunum kaldi cok heyecanlıyım yaa

Aa kizz oglun daha cok kucuk deilmi bu ne hizz ayy insallah kizinn olrrr
inşallah cnm bir kızım olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah. yirmili yaşlarda olsaydım kesinlikle oğlumun 4 yaşına girmesini beklerdim ama zaten oğlum 5 sene sonra oldu bizde şimdiden başlayalım belki 2. de geç olur dedik .

inşallah cnm bir kızım olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah. yirmili yaşlarda olsaydım kesinlikle oğlumun 4 yaşına girmesini beklerdim ama zaten oğlum 5 sene sonra oldu bizde şimdiden başlayalım belki 2. de geç olur dedik .

Aaa oylemi olsun ya bilmiorudum ikisinbir buyur ayy kizz bende cok kizim olsun istiorum insallahh kizlarimz olur aaglikla tabiki

Merhaba bayanlar.. burada yaşadığım önemli birşeyi paylaşmak istiyorum. Benim geçen ay regl zamanımdan 3 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu. Sonra açık pembe kan geldi ve aynı günün akşamında yoğun kanamam olmuştu. Bende adet oldum diye düşünüp gebelik konusundaki umudumu o ay için yitirmiştim. adetim normalde 5 gun surer. Kanamam iki gün yoğun oldu geri kalan gunler damla damla geldi. Bu nedenle adet diye düşündüm fakat geçen gün hamile olduğumu öğrendiğimde 4 hafta 5 günlüktu. Yani demem o ki geçen ay üstüne görmüşüm:110:ama şükürler olsun ki bebeğim tutunmayı bırakmamış :dua: yarinda 5 haftalık olcak :nazar:Allah nasip ederse kalp atışını dinleyeceğiz.. bunu anlatmak istedim çünkü benim yaşadığımı sizlerinde yaşama ihtimali var. O yüzden regli olsanız bile temkinli davramanizi tavsiye ederim. Bu konuyla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım. ayrıntılı herşeye yyazamadim :KK54:

Hemen ek olarak şunu söyleyeyim. Kahverengi lekenme olduğunda test yaptım sonuç negatif çıktı. .hastaneye gidip kan verdim beta hcg 0,100 çıkmıştı.Belki de bu olaydan 2 hafta sonra filan bir daha test yapsam hamile olduğumu öğrenecektim. Ben o an için umudumu yitirdim diye bu ay bat günüme kadar hiç test yapmak istemedim. Bu nedenle biraz geç öğrenmiş oldum. :anneadayı::nazar:

Merhaba regl olacağım gün regl olmadım gelmesi sadece kahve rengi hafif pembemsi akıntı oldu o da peçeteye geliyordu sadece test yaptım negatif çıktı kafam allak bullak :silah:

Merhaba regl olacağım gün regl olmadım gelmesi sadece kahve rengi hafif pembemsi akıntı oldu o da peçeteye geliyordu sadece test yaptım negatif çıktı kafam allak bullak :silah:

Canım benim hamile olabilirsin. Biraz zaman geçsin belli olur. Benim dediğim gibi yoğun kanamam da oldu meğerse üstüne görmüşüm. Geçen ay 2 ekimde yaşadım üstüne görme olayını. 2 kasımda da 1 ay 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Normalde adetimde 5 ekimde gelmeliydi 3 gün erken geldi. Böyle konuşup umutlandırmak istemem ama bunlarda olan şeyler. Inşallah hamilesindir :nazar::KK200:

Canım benim hamile olabilirsin. Biraz zaman geçsin belli olur. Benim dediğim gibi yoğun kanamam da oldu meğerse üstüne görmüşüm. Geçen ay 2 ekimde yaşadım üstüne görme olayını. 2 kasımda da 1 ay 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Normalde adetimde 5 ekimde gelmeliydi 3 gün erken geldi. Böyle konuşup umutlandırmak istemem ama bunlarda olan şeyler. Inşallah hamilesindir :nazar::KK200:
Normalde ağrılı geçer ve günler öncesinden başlardı bi süre kasık ağrısı yaşadım hafif bel ağrısı onun dışında bir belirti yok.
Sağlıkla kavuş meleğine inşallah Allah bizlere de nasip etsin :KK76:

Normalde ağrılı geçer ve günler öncesinden başlardı bi süre kasık ağrısı yaşadım hafif bel ağrısı onun dışında bir belirti yok.
Sağlıkla kavuş meleğine inşallah Allah bizlere de nasip etsin :KK76:

Amin inşallah tüm isteyene nasip olsun. :dua:

Kızlar merhabalar,

benim 17 kasım bat günüm az önce test yaptım çok silik bir şekilde 2 çizgi gördüm. ama gördüm yani 2. çizgiyi. fotosunu atacaktım ama yakın çekimden atmam lazım görebilmeniz için yarın tekrar yapacağım bakalım sizde umut var mı ?

Kızlar merhabalar,

benim 17 kasım bat günüm az önce test yaptım çok silik bir şekilde 2 çizgi gördüm. ama gördüm yani 2. çizgiyi. fotosunu atacaktım ama yakın çekimden atmam lazım görebilmeniz için yarın tekrar yapacağım bakalım sizde umut var mı ?
Silik çizgi hamilesiniz demektir hayırlı olsun:)

Back