- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
evet cnm maalesef kırmızı kartı yedik hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı varmış
Aynen öyle canim hayilisi olsunn bidahaki aya insallahh bu reglden sonra bolllbollll calis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm maalesef kırmızı kartı yedik hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı varmış
Inşallah öyledir ya. Allah hayırla nasip etsin inşallah sana. Ben sabah ilk idrarla tekrarladım testi ama negatif çıktı...Ayy cok heyecan yaptim simdi sanirim 9 gun kaldi reglime cok sabirsizimm ben ama hayirlisi olsun genede bir umut işte tabiki yaşadığım belirtiler hamilelikle alakalidir diye ümit ediyorum nasil sabredicem bilmiorim 9 gün
Inşallah bir dahaki ay tutunur bebisin umudun baki olsun canımevet cnm maalesef kırmızı kartı yedik hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı varmış
çalışma olayı bizde biraz sıkıntılı 1.5 yaşında oğlum var uyumuyor kerata bizi uyutuyor .bizde olduğu kadar diyoruz biraraya gelemiyoruz kocişle.Aynen öyle canim hayilisi olsunn bidahaki aya insallahh bu reglden sonra bolllbollll calis
çalışma olayı bizde biraz sıkıntılı 1.5 yaşında oğlum var uyumuyor kerata bizi uyutuyor .bizde olduğu kadar diyoruz biraraya gelemiyoruz kocişle.
Kızlar hamileligimle birlikte yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız bir kaç gun önce geniz akintim olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Aynı zaman da burnum da tıkanıklık ve bir kaç defa kanama olmuştu. Bunlarda hamilelik belirtisiymis. Bu arada göğüs cevresindeki damarların çoğaldığı da doğru. Normalde her ikisindede birer tane damar görünürken şimdi etrafında daha fazla damar görünüyor. Yeni hamile olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Son olarak insan hamile olduğunu bi şekilde gerçekten hissediyor. bu ay hiç adet olacağımı düşünmedim ve çok şükür olmadim. Inşallah Rabbim sizlere de nasip eder
inşallah cnm bir kızım olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah. yirmili yaşlarda olsaydım kesinlikle oğlumun 4 yaşına girmesini beklerdim ama zaten oğlum 5 sene sonra oldu bizde şimdiden başlayalım belki 2. de geç olur dedik .Aa kizz oglun daha cok kucuk deilmi bu ne hizz ayy insallah kizinn olrrr
inşallah cnm bir kızım olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah. yirmili yaşlarda olsaydım kesinlikle oğlumun 4 yaşına girmesini beklerdim ama zaten oğlum 5 sene sonra oldu bizde şimdiden başlayalım belki 2. de geç olur dedik .
Merhaba regl olacağım gün regl olmadım gelmesi sadece kahve rengi hafif pembemsi akıntı oldu o da peçeteye geliyordu sadece test yaptım negatif çıktı kafam allak bullak
Normalde ağrılı geçer ve günler öncesinden başlardı bi süre kasık ağrısı yaşadım hafif bel ağrısı onun dışında bir belirti yok.Canım benim hamile olabilirsin. Biraz zaman geçsin belli olur. Benim dediğim gibi yoğun kanamam da oldu meğerse üstüne görmüşüm. Geçen ay 2 ekimde yaşadım üstüne görme olayını. 2 kasımda da 1 ay 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Normalde adetimde 5 ekimde gelmeliydi 3 gün erken geldi. Böyle konuşup umutlandırmak istemem ama bunlarda olan şeyler. Inşallah hamilesindir
Normalde ağrılı geçer ve günler öncesinden başlardı bi süre kasık ağrısı yaşadım hafif bel ağrısı onun dışında bir belirti yok.
Sağlıkla kavuş meleğine inşallah Allah bizlere de nasip etsin
Silik çizgi hamilesiniz demektir hayırlı olsun:)Kızlar merhabalar,
benim 17 kasım bat günüm az önce test yaptım çok silik bir şekilde 2 çizgi gördüm. ama gördüm yani 2. çizgiyi. fotosunu atacaktım ama yakın çekimden atmam lazım görebilmeniz için yarın tekrar yapacağım bakalım sizde umut var mı ?