Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün tüm belirtilerim kesildi göğüs hassasiyetim de kalmadı

Canım benim o şekilde olması normal. Hergün ağrıyacak diye bisey yok. Benim burda ilk yazdığım şeylere bakacak olursanız bir kaç gun hiç birşey hissetmediğim de olmuştu.

Canım benim o şekilde olması normal. Hergün ağrıyacak diye bisey yok. Benim burda ilk yazdığım şeylere bakacak olursanız bir kaç gun hiç birşey hissetmediğim de olmuştu.
Ay canım inş dediğin gibidir ama şu an umudum %0

Cumartesi’ye kadar bekleyeceğim inş kırmızı görmem ..senin sayfan bana da uğurlu gelir inş
hadi insallah!! hepimiz teker teker mujdeli haberi verelim Allahin izniyle:)

ay ben guya bu ay ovulasyon testi kullanacaktim her gun haha, elime bile almadim! duzenli birliktelik onemli, testlerle falanda kendimi cok kasmayayim dedim kendime. bat'a 15 gun var. bugun aklima esti nerden estiyse bitane test yaptim (yarin yumurtlama gunum hesaba gore). asiri silik cikti cizgi. bakiimda yarinda bi test yaparim belki:)

umitliyim yineee, insallah bu ay tutacak:)))

İnşallah canım ben her adetten sonra bu ay Ümit etmeyeceğim diyorum bata yakın ümitleniyorum yine rabbim bi an önce verse de bu stresten kurtulsam zaten her şeyi çok kafaya takan bi insanım bu durumu x100 kat daha fazla kafaya takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…