- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
inşallah hamilesindir cnm güzel haberler verirsin bize.Testi attım canım ya. İkinci çizgi pembeydi
benimde bugün uzayan akıntım geldi anlamadım şimdi adete 1 gün kala yumurtladım mı şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamilesindir cnm güzel haberler verirsin bize.Testi attım canım ya. İkinci çizgi pembeydi
Amin canım. Bir ovülasyon testi yap istersen. Ben ilk defa bu ay kullandım. 22.gün yumurtladım. Hep 13-14 gibi yumurtluyorum sanıyordum. Düzensiz bir regl döngüm var. Bir ay 36, bir 28 gibi olabiliyorinşallah hamilesindir cnm güzel haberler verirsin bize.
benimde bugün uzayan akıntım geldi anlamadım şimdi adete 1 gün kala yumurtladım mı şimdi
Benimde oyle canim bir ay 26 bir ay 35 oldu. Bugun 29 da. Ne zaman gelir tam bilmiyorum 35 den sonra gelmezse test yap dedi hemsire arkadasim yani 1 hafta daha beklicemAmin canım. Bir ovülasyon testi yap istersen. Ben ilk defa bu ay kullandım. 22.gün yumurtladım. Hep 13-14 gibi yumurtluyorum sanıyordum. Düzensiz bir regl döngüm var. Bir ay 36, bir 28 gibi olabiliyor
Amin hayirli zamanda her isteyeneInşallah Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Ay sorma, doğana kadar rahat yüzü görmicez galiba ama ben dayanamadım test aldım. Yarın sabah yapıcam. Ya herro ya merro ne varsa çıksın ortaya :)4 kasım canım batlar aynı sanırım insan sabırsızlanıyor gün geçmiyor hamilemiyim değilmiyim diye sonrada keseyi göreyim kalp arışını duyayım derken gene sabırsızlanıyor .doğuma kadar böyle gidiyor .
Ay sorma, doğana kadar rahat yüzü görmicez galiba ama ben dayanamadım test aldım. Yarın sabah yapıcam. Ya herro ya merro ne varsa çıksın ortaya :)
Sağol canım. Dualarim sizinleAyy canimm hayirli olsun inanmiorum çok sevindim yaa nasil mutlu oldumm bizee de dua ett hamislerin duasi kabul olur kizz
güzel haberlerini bekliyorum cnminşallah buraya hamileyim diye yazarsın yarın hayırlısı olsun hakkımızda cnmAy sorma, doğana kadar rahat yüzü görmicez galiba ama ben dayanamadım test aldım. Yarın sabah yapıcam. Ya herro ya merro ne varsa çıksın ortaya :)
Ay nerde okusam herkes sabah ilk idrarla yazıyo. Çıkar mı cidden... Çok heyecanlandım. Mideme kramp girdi kızAa seninde geciomu günün kiz niye sabah yapıosun şimdi YAPSANA zaten varsa çıkar kiz merak ettimmm insallahh vardirre ben 5 gun kala yaptim cikti yap cikar insallaj
İnşallah inşallah, amin cümlemize... Genelde sabah ilk idrar diyolar ama acaba şimdi yapsam mı ki...güzel haberlerini bekliyorum cnminşallah buraya hamileyim diye yazarsın yarın hayırlısı olsun hakkımızda cnm
Ay nerde okusam herkes sabah ilk idrarla yazıyo. Çıkar mı cidden... Çok heyecanlandım. Mideme kramp girdi kız
Ben gidiyom o zamanVallahi cikio ben adete 5 gun vardi ve sabah deil aksam yaptim cikti yani
Ben gidiyom o zaman