Slm canım demiştin ya aslında önceki ay hamileymişim ama adet kanaması olunca anlamadım diye bu süreçte hiç belirtin oldu mu göğüslerinde vb. Belirtiler çok merak ettim . Bir de ovulasyon takibi yaptın mı o ay ?Kızlar hamileligimle birlikte yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız bir kaç gun önce geniz akintim olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Aynı zaman da burnum da tıkanıklık ve bir kaç defa kanama olmuştu. Bunlarda hamilelik belirtisiymis. Bu arada göğüs cevresindeki damarların çoğaldığı da doğru. Normalde her ikisindede birer tane damar görünürken şimdi etrafında daha fazla damar görünüyor. Yeni hamile olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Son olarak insan hamile olduğunu bi şekilde gerçekten hissediyor.bu ay hiç adet olacağımı düşünmedim ve çok şükür olmadim. Inşallah Rabbim sizlere de nasip eder
Slm canım demiştin ya aslında önceki ay hamileymişim ama adet kanaması olunca anlamadım diye bu süreçte hiç belirtin oldu mu göğüslerinde vb. Belirtiler çok merak ettim . Bir de ovulasyon takibi yaptın mı o ay ?
Evet okudum canım belirtilerini ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ya o yüzden sordum . Sağlıkla kucağına al bebeğini inşSelam. Evet belirtiler oldu. Hepsi bu topikte ayrıntısıyla yazıyor. topigi actiktan sonra Gün gün belirtilerimi buraya yazmıştım
Amin insallahEvet okudum canım belirtilerini ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ya o yüzden sordum . Sağlıkla kucağına al bebeğini inş
Çok iyi yapmışsın canım kafanın rahat olması önemli . İlişki günlerine dikkat ettin mi ?Amin insallahben 2 ekimden 2 kasıma kadar hiç test yapmadım ondan haberim olmadi. Kendi kendime test yapmamak icin inatlastim çünkü negatif sonuç almaktan korkuyordum. Öğrenince doktor 5 haftalık dedi şok oldum.
Evet okudum canım belirtilerini ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ya o yüzden sordum . Sağlıkla kucağına al bebeğini inş
Evet dikkat ettikÇok iyi yapmışsın canım kafanın rahat olması önemli . İlişki günlerine dikkat ettin mi ?
Çok da hesap yapmamak gerek canım sanırım nasip bu işler bak sen hiç ummadığın zaman hamile kalmışsın2 ekimde kanama olduğu için 5 haftalık hamile olacagimi hiç tahmin etmemiştim. Ekimde ovilasyon tarihimde tutunmuş olsa daha 2 haftalık filan olması gerekirdi. Demek ki eylül ayında dollendi 2 ekimde de Rabbimin izniyle tutundu. Şükürler olsun
Ben de ovulasyon yapıyordum bu ay bıraktım sadece gün aşırı ilişki olmasına dikkat ediyorum zaten yumurtlama onların birine denk gelir inşEvet dikkat ettik
Demekki geç döllenme olmuş canım2 ekimde kanama olduğu için 5 haftalık hamile olacagimi hiç tahmin etmemiştim. Ekimde ovilasyon tarihimde tutunmuş olsa daha 2 haftalık filan olması gerekirdi. Demek ki eylül ayında dollendi 2 ekimde de Rabbimin izniyle tutundu. Şükürler olsun
Ç
Çok da hesap yapmamak gerek canım sanırım nasip bu işler bak sen hiç ummadığın zaman hamile kalmışsın
Sanırım öyle olduDemekki geç döllenme olmuş canım
Çok hassas bir süreç canım haklısın moralini bozmadaAynen öyle valla. Ben 2 ekimde çok umdum negatif sonuç çıktı. Çok moralim bozulmuştu.
Ben de ovulasyon yapıyordum bu ay bıraktım sadece gün aşırı ilişki olmasına dikkat ediyorum zaten yumurtlama onların birine denk gelir inş
Amin canım inşInşallah denk gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet canım 4+2 günlük hamileyim adetime 2 gün varken öğrendim. Beta 64 çıktıSilik çizgi hamilesiniz demektir hayırlı olsun:)
Ben de yeni öğrendim 4+3 benimde:)Evet canım 4+2 günlük hamileyim adetime 2 gün varken öğrendim. Beta 64 çıktı
Pazartesi doktor randevum var bakalım sende durumlar nasıl bundan sonra birbirimize durumlarımızı aktaralımBen de yeni öğrendim 4+3 benimde:)
Ben bugun kan verdım sonucum cıkmadı daha.Bir gelişme olursa yazarımPazartesi doktor randevum var bakalım sende durumlar nasıl bundan sonra birbirimize durumlarımızı aktaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?