Günümüz aynı canım. Hayrolsun bakalımBata son 11 gün yarın benim için geri sayım başlıyorbelirti olarak sadece bel ağrısı var. Onun haricinde hiç bir belirti yok yani kalmadı. 1 haftaya yakın şehir dışına gidip orda kaldım. Eşimden de uzak kalmış oldum. Gebelikle alakalı tüm stresim ve hissettiğim belirtiler gitti gibi. Sanırım şehir dışına gitmem kendimi daha sakin ve stressiz hissetmem konusunda işe yaradı. Bu ay melegim tutunmuştur bilmiyorum ama inşallah tutunmuştur teyzeleri. Sizin kac gununuz kaldi ? Ne gibi belirtileriniz var?
Benim dualarım sizlerle lütfen sizde bana dua eder misiniz?
Amin inşallahSelam kızlar benimde bat iki kasım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Çok heyecanlıyım inşallah tutunmuştur bebişlerimiz :)
Inşallah hayr olurGünümüz aynı canım. Hayrolsun bakalım
Inşallah tutunmuştur canım. Istersen bir dahaki testi gecikme olursa yap.gecikmeden önce yaptıkça strese girersininşallah en doğru zamanda çabucak tutunur bebeğin..
Benim 3 gün kaldı. Baş ağrısı, akıntı, göğüs acıması var. Ama erken gebelik testinde negatif çıktı dün
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah o üzücü olayı tekrar yaşamazsin. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahBen 2 gün kalana kadar test yapmak istemiyorum. Daha önce şubatta bir düşük yaşadım 7 haftalıktı. Hepimiz için hayırlısı olsun
Bence gecikme olursa yap. Öncesinde yapıp negatif sonuç alırsan üzülüp strese girersin. Buda seni olumsuz etkilerkızlar idrar testini doğru sonuç için ne zaman yapmak uygun olur ?
Benimde ya 28 ekim ya 2 kasim. Yumurta takip etmedim akintima gore bu aralarda. 28 i olsa hiiic bisey yok adet hissi bileAyy inanmıyorum ilk defa mide bulantısı oldu.bugün eşimle dışarı çıkınca oldu birde yatmadan önce midem bulandı. Bel agrimda hala devam ediyor. Sonuç ne olcak çok merak ediyorum an itibariyle son 10 gün kızlar
Benimde ya 28 ekim ya 2 kasim. Yumurta takip etmedim akintima gore bu aralarda. 28 i olsa hiiic bisey yok adet hissi bilebos gecti bu ay. Insallah senin vardır
Benimde bat 2 kasım bel agrım var benimde kasık agrısı var gogus ucum kararmış hayırlısı bakalım sonuç ne olucakBata son 11 gün yarın benim için geri sayım başlıyorbelirti olarak sadece bel ağrısı var. Onun haricinde hiç bir belirti yok yani kalmadı. 1 haftaya yakın şehir dışına gidip orda kaldım. Eşimden de uzak kalmış oldum. Gebelikle alakalı tüm stresim ve hissettiğim belirtiler gitti gibi. Sanırım şehir dışına gitmem kendimi daha sakin ve stressiz hissetmem konusunda işe yaradı. Bu ay melegim tutunmuştur bilmiyorum ama inşallah tutunmuştur teyzeleri. Sizin kac gununuz kaldi ? Ne gibi belirtileriniz var?
Benim dualarım sizlerle lütfen sizde bana dua eder misiniz?
Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız. Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsinBenimde bat 2 kasım bel agrım var benimde kasık agrısı var gogus ucum kararmış hayırlısı bakalım sonuç ne olucak
Amin inşallah kafaya takmamak lazım ama elde degil insan düşünmedende edemiyorInşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız. Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?