Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulmet3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
244
175
53
31
Bata son 11 gün yarın benim için geri sayım başlıyor belirti olarak sadece bel ağrısı var. Onun haricinde hiç bir belirti yok yani kalmadı. 1 haftaya yakın şehir dışına gidip orda kaldım. Eşimden de uzak kalmış oldum. Gebelikle alakalı tüm stresim ve hissettiğim belirtiler gitti gibi. Sanırım şehir dışına gitmem kendimi daha sakin ve stressiz hissetmem konusunda işe yaradı. Bu ay melegim tutunmuştur bilmiyorum ama inşallah tutunmuştur teyzeleri. Sizin kac gununuz kaldi ? Ne gibi belirtileriniz var?

Benim dualarım sizlerle lütfen sizde bana dua eder misiniz?

inşallah en doğru zamanda çabucak tutunur bebeğin..
Benim 3 gün kaldı. Baş ağrısı, akıntı, göğüs acıması var. Ama erken gebelik testinde negatif çıktı dün

Günümüz aynı canım. Hayrolsun bakalım

inşallah en doğru zamanda çabucak tutunur bebeğin..
Benim 3 gün kaldı. Baş ağrısı, akıntı, göğüs acıması var. Ama erken gebelik testinde negatif çıktı dün
Inşallah tutunmuştur canım. Istersen bir dahaki testi gecikme olursa yap.gecikmeden önce yaptıkça strese girersin

Ben 2 gün kalana kadar test yapmak istemiyorum. Daha önce şubatta bir düşük yaşadım 7 haftalıktı. Hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar idrar testini doğru sonuç için ne zaman yapmak uygun olur ?

Ben 2 gün kalana kadar test yapmak istemiyorum. Daha önce şubatta bir düşük yaşadım 7 haftalıktı. Hepimiz için hayırlısı olsun
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah o üzücü olayı tekrar yaşamazsin. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Ayy inanmıyorum ilk defa mide bulantısı oldu. bugün eşimle dışarı çıkınca oldu birde yatmadan önce midem bulandı. Bel agrimda hala devam ediyor. Sonuç ne olcak çok merak ediyorum an itibariyle son 10 gün kızlar

Benimde ya 28 ekim ya 2 kasim. Yumurta takip etmedim akintima gore bu aralarda. 28 i olsa hiiic bisey yok adet hissi bile bos gecti bu ay. Insallah senin vardır

Benimde bat 2 kasım bel agrım var benimde kasık agrısı var gogus ucum kararmış hayırlısı bakalım sonuç ne olucak

Merhaba arkadaşlar. Bata 9 gün kaldı ve ben 9 gün kala yeni birşey öğrendim 3 - 4 gündür geniz akıntım vardı. Neyden kaynaklandığı bir araştırayim derken birde ne göreyim. Geniz akıntısı hamilelerde görülebiliyormus. Akıntı mide bulantısı da yaparmış. Fazla ümitlenmek istemem ama bu rahatsız edici geniz akıntısı ve sebep olduğu mide bulantısı hamilelikten dolayiysa çok sevinirim

benimde bat 3 kasım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
geçen ay mide bulantısı baş dönmesi, aşırı uyku isteği , sık idrara çıkma herşeyi yaşadım .ama adet oldum .ilk hamileliğimde bir kere bile bulantım olmadı göğüs uçlarımın acısından şüphelenmiştim sadece .
bu ayda yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor hep kuru olurdum normalde ara ara adet ağrısı gibi sancı giriyor çok kısa süreli .hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır ziyaretçiydim bizde artık bebişimiz olsun istiyoruz. Bat 1 Kasım benimde genelde hep düzenlidir inşallah allar giyip gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…