Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba mutlu geceler. Bana kimse cevap yazmamis ama olsun. Doktorumdan öğrendiğim bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamilelikte pembe akıntı veya kan damlası gelmesi olağan bi durummuş. Yine de bu gibi durumlarda tedbiri elden bırakmayıp doktora başvurmak lazım. Cunku belirtiler düşük belirtisi de olabilir. Çok şükür ki bende öyle bi durum yok. Bol su icip dinlenirsem geçecegini soyledi doktor. Rabbim isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Slm kızlar bata 4 gün kaldı test yapmak isteniyorum ama bi taraftan da yapsam mı diye de kendimi dürtüyorum ... belirtiler ara ara hasta olacak gibi ağrım oluyor özellikle geceleri sabaha hasta olurum diye yatıyorum göğüslerimde de hafif ağrı var dokununca acıdığını hissediyorum az da olsa akıntım devam ediyor bir de çekilmesi gereken bir dişim vardı ağrı yapmadığı için çektirmiyordum bir kaç gündür sancıyor bu belirti midir bilemiyorum tabiii .. inş kırmızıları görmem normalde karnım sancıdı mı sabaha hasta olurdum o yüzden böyle bir beklentiye girdim

Canım merhaba. Inşallah hamilesindir. belirtilerinin hamilelik belirtisi olma ihtimali var. Inşallah öyledir. Güzel haberlerini bekliyorum

Canım merhaba. Inşallah hamilesindir. belirtilerinin hamilelik belirtisi olma ihtimali var. Inşallah öyledir. Güzel haberlerini bekliyorum
inş canımmm işallah öyle gönbülden istiyorum ki bu sefer eşime şuram buram ağrıyor demiyorum umutlanmasın diye

inş canımmm işallah öyle gönbülden istiyorum ki bu sefer eşime şuram buram ağrıyor demiyorum umutlanmasın diye

Geçen ay bende öyle yapmıştım :) benimki ne zaman sorsa ağrın var mi belirti var mi diye yok diyordum. Çünkü onunda umutlanip sonra hayal kırıklığına uğraması ayrı bi üzücü oluyor. Içime doğdu sanki sen hamilesin. Hadi inşallah yanilmam

Ay inş canm ağzından bu akşam hiç belirti kalmadı rahattım bakalım artık

Ay inş canm ağzından bu akşam hiç belirti kalmadı rahattım bakalım artık

Belirti her zaman olmuyor zaten. Benimde bazen hiç birşey hissetmediğim zamanlar oldu. Bazen çok ağrı hissettim filan günden güne değişiyor.

Son düzenleme:
Ben hamile olmayı beklemiyorken

Belirti her zaman olmuyor zaten. Benimde bazen hiç birşey hissetmediğim zamanlar oldu. Bazen çok ağrı hissettim filan günden güne değişiyor.
Cumartesi’ye kadar bekleyeceğim inş kırmızı görmem ..senin sayfan bana da uğurlu gelir inş

Cnm o ay adet gordum dediğin ay kan sonucun kaçtı ve neden kanda belli olmadi ki garip aynı şeyleri yaşa yan biri olarak merak ettim

Ya ins msj cevap veren olur senin bu msji gördükten sonra aklıma takıldı bende aynen yazdigin olayları yaşadım ama adet oldum diye test yaptırmadım kafamda deli sorular

Cnm o ay adet gordum dediğin ay kan sonucun kaçtı ve neden kanda belli olmadi ki garip aynı şeyleri yaşa yan biri olarak merak ettim

Merhaba kanda neden belli olmadı bilmiyorum. Kan sonucu 0,100 çıkmıştı. Daha sonra test yapsaydım çıkardı belki ama ben bir ay boyunca hiç test yapmadım

Ya ins msj cevap veren olur senin bu msji gördükten sonra aklıma takıldı bende aynen yazdigin olayları yaşadım ama adet oldum diye test yaptırmadım kafamda deli sorular

Canım inşallah bebeğin seninledir. Yaşadıkların benimkine benziyorsa dikkatli ol iş yaparken ve yeme içme konusunda dikkat et. Ben icimde hep bi kuşku olduğu için evde o ay ağır kaldırmadim. Beslenirken de folik asit ağırlıklı beslendim. (Ispanak,tere, mercimek gibi )

Merhaba kanda neden belli olmadı bilmiyorum. Kan sonucu 0,100 çıkmıştı. Daha sonra test yapsaydım çıkardı belki ama ben bir ay boyunca hiç test yapmadım
Teşekkürler cnm peki sende o test yapmadığın dönemlerde hiç adet gorucekmissin gibi sancılar oldumu benim hergun adet sancim var da

Cevapladığın icin teşekkür ederim .ne bilim hiç hamilelik belirtisi yaşadın mi acaba

Cevapladığın icin teşekkür ederim .ne bilim hiç hamilelik belirtisi yaşadın mi acaba

Rica ederim. Evet belirtiler oldu hepsini gün gün buraya yazmıştım. Sol kasık ağrısı, geniz akıntısı,sık idrara çıkma, göğüs sisligi ve ağrısı, karın bölgesinde genel ağrı ve eğilip dizlerimi bükünce karnımda baskı hissediyordum. Aklıma gelenler bunlar

Benim bugün tüm belirtilerim kesildi göğüs hassasiyetim de kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…