- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
Senin bat ayın kaçıBenim bugun asiri akintim birde belim ağriyor insallah bebeyin habercisidir 3 gun keçsede test yapsak acaba 12 i kan testimi yapsam cok heycaniliym ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ayın kaçıBenim bugun asiri akintim birde belim ağriyor insallah bebeyin habercisidir 3 gun keçsede test yapsak acaba 12 i kan testimi yapsam cok heycaniliym ya
14 subatSenin bat ayın kaçı
Hayir hic test yapmamisim 13 u yapicam ama dayanamayib her an kan testine kosa bilirimHiç ikinci çizgi silik çıktı mı ?
Hayir hic test yapmamisim 13 u yapicam ama dayanamayib her an kan testine kosa bilirim
Benim de 13 ne heyecanlı ya beklemek14 subat
Allahım gönlüne göre versin . İnşallah benimde ikizlerim olur. Bende çok istiyorum.Evet izliyordum onu ama erken doğum yapmis cok sulur bebisleri iyi hadi insallah o kadar isterimki ucuz ve ya ikiz bebeyimin olmasin
Sonuç ne çıktı canım ?Ben dayanamadım yaptım 5 gün öncesinden belli eden test varmış ondan aldım
Yani simdi bu poztifim cok cevindim canim hemen kan testi yapdir
Kizlar sanki var dimi
Hayırlı olsun :)
İnş vardır canım iyi düşün iyi olsunKizlar sanki var dimi
Tesekkur ederum ama daha emin olamiyorum ins vardirHayırlı olsun :)
Ayy hadi insallah bende hamileyimdir kan testi icin esimi ikna edemiyorum bir az daha bekle diyorsilik de olsa görünüyor canım arkadaşımında böyleydi ve hamile olduğunu öğrendi hemen kan testine git bence :))
İnş vardır canımTesekkur ederum ama daha emin olamiyorum ins vardir