Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldin canim hadi insallah hep beraber cift çizciyle gelelimBen de geldim bat 14 Şubat bekleyelim görelim
İnşallah hepimizin hissetiği gibiyizdir ve çift çizgiyi görürüzBenim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptim belirtiler var ama hepsi psikolojikte olabilir bilmiyorum bu ilk korunmasiz ayimiz bu arada. Belirtilerde sunlar: normalde benim adete 5gun kala goguslerim asiri sismis olurdu ama goguslerim sismedi. Kasiklarimda agrim var ama bir bucuk haftadan beri hergun adet olacakmisim gibi bir agri
Uykuya acayip sarmis durumdayim son bir haftadir.
Belirtiler bunlar ama dedigim gibi psikolojikte olabilir bilemiyorum beklemedeyim
İnşallaaaaahİnşallah hepimizin hissetiği gibiyizdir ve çift çizgiyi görürüz
Ben bitlisteyim ama kayseriliyim doğu görevindeyim.
3 sebepsiz düşüğüm var tüm testler yapıldı bişey çıkmadı.
Son çare lenfosit aşısı yapıldı 3 ay içinde hamile kal dedi doktor bu son ay.
Daha önceki hamileliklerimde her denememde hamile kalabilmistim bu kez baya zorladı.
Belirti falan yok şimdilik.
Ama geçen ay da tüm belirtiler varken çıkmadı , kafam karmakarışık .
Geçmiş olsun canım allah herseyin hayırlısını versin moralini yüksek tut.Bende 28 haftalık gebeyken bebeğimin öldüğünü öğrendim 3 ay geçti doktor yumurtalama var herşey çok iyi diyince denemeye karar verdik bi kaç belirti oldu ama hayırlısı artık
Geçmiş olsun canım allah herseyin hayırlısını versin moralini yüksek tut.
Clexane verecek mi doktorun
Canım çok geçmiş olsun. Allahım bidaha aynı acılara göstermesin. Ve en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun.Bende 28 haftalık gebeyken bebeğimin öldüğünü öğrendim 3 ay geçti doktor yumurtalama var herşey çok iyi diyince denemeye karar verdik bi kaç belirti oldu ama hayırlısı artık
Merhaba kizlar 14 subatda hep beraber bebis haberi alalim kocalarimiza hediyye olarak bebis haberi verelim
Canım bazı kişilerin hiç belirtisi olmuyor hatta aynı kişinin iki hamileliğinde bide belirtiler farklı oluyor.Ben bitlisteyim ama kayseriliyim doğu görevindeyim.
3 sebepsiz düşüğüm var tüm testler yapıldı bişey çıkmadı.
Son çare lenfosit aşısı yapıldı 3 ay içinde hamile kal dedi doktor bu son ay.
Daha önceki hamileliklerimde her denememde hamile kalabilmistim bu kez baya zorladı.
Belirti falan yok şimdilik.
Ama geçen ay da tüm belirtiler varken çıkmadı , kafam karmakarışık .
Selam canim 14 u bize çift çizciyle gelBende en geç14 ünde olması lazım diyenlerdenim selamlar
Ay canim geçmis olsun insallah bundan sonra sağlikli hamilelik geçirersin bebeğini sağlikli kucağina alirsinBende 28 haftalık gebeyken bebeğimin öldüğünü öğrendim 3 ay geçti doktor yumurtalama var herşey çok iyi diyince denemeye karar verdik bi kaç belirti oldu ama hayırlısı artık
Yaa evet geçmiyor bir turlu 5 gun gecsede test yapsakZaman geçmiyor
Ben azeriyim bakü deyimArkadaşlar bu arada hangi şehirlerdesiniz ? ben izmir deyim
Dun geceden beri belim bacaklarim cok ağriyor bende acabami diyorum insallah tutunmusdur miniklerimizBenim 3 gündür belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor bazen . kasığımda batmalar oluyor. bide göğüs uclarımda hassasiyet var. geen temizlik falan yaptım kendimi çok yordum , ondan bunlar oluyor diyorum ama beynimin diğer tarafı hep hamilelik belirtisi diyor . offf beklemek nekadar zor yaa