• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

Benim 3 gündür belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor bazen . kasığımda batmalar oluyor. bide göğüs uclarımda hassasiyet var. geen temizlik falan yaptım kendimi çok yordum , ondan bunlar oluyor diyorum ama beynimin diğer tarafı hep hamilelik belirtisi diyor . offf beklemek nekadar zor yaa

Benim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptim :110: belirtiler var ama hepsi psikolojikte olabilir bilmiyorum bu ilk korunmasiz ayimiz bu arada. Belirtilerde sunlar: normalde benim adete 5gun kala goguslerim asiri sismis olurdu ama goguslerim sismedi. Kasiklarimda agrim var ama bir bucuk haftadan beri hergun adet olacakmisim gibi bir agri
Uykuya acayip sarmis durumdayim son bir haftadir.
Belirtiler bunlar ama dedigim gibi psikolojikte olabilir bilemiyorum beklemedeyim:110:
İnşallah hepimizin hissetiği gibiyizdir ve çift çizgiyi görürüz :anneadayı:

Ben bitlisteyim ama kayseriliyim doğu görevindeyim.
3 sebepsiz düşüğüm var tüm testler yapıldı bişey çıkmadı.
Son çare lenfosit aşısı yapıldı 3 ay içinde hamile kal dedi doktor bu son ay.
Daha önceki hamileliklerimde her denememde hamile kalabilmistim bu kez baya zorladı.
Belirti falan yok şimdilik.
Ama geçen ay da tüm belirtiler varken çıkmadı , kafam karmakarışık .

Daha önceki hamileliklerimde her denememde hamile kalabilmistim bu kez baya zorladı.

Bende 28 haftalık gebeyken bebeğimin öldüğünü öğrendim 3 ay geçti doktor yumurtalama var herşey çok iyi diyince denemeye karar verdik bi kaç belirti oldu ama hayırlısı artık

Bende 28 haftalık gebeyken bebeğimin öldüğünü öğrendim 3 ay geçti doktor yumurtalama var herşey çok iyi diyince denemeye karar verdik bi kaç belirti oldu ama hayırlısı artık
Geçmiş olsun canım allah herseyin hayırlısını versin moralini yüksek tut.
Clexane verecek mi doktorun

Geçmiş olsun canım allah herseyin hayırlısını versin moralini yüksek tut.
Clexane verecek mi doktorun

Hayır hiçbir sebep bulunmadı çünkü Bebek'te bende de şansızlık diyelim Dedi ama ben çok stresli ve üzüntülü hamilelik geçirdim doktor bu bile sebeb Dedi en son

Canım çok geçmiş olsun. Allahım bidaha aynı acılara göstermesin. Ve en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun.

Canım bazı kişilerin hiç belirtisi olmuyor hatta aynı kişinin iki hamileliğinde bide belirtiler farklı oluyor.
İnşallah en kısa zamanda hamiş :anneadayı: haberinini verirsin bize..

Ay canim geçmis olsun insallah bundan sonra sağlikli hamilelik geçirersin bebeğini sağlikli kucağina alirsin

Benim 3 gündür belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor bazen . kasığımda batmalar oluyor. bide göğüs uclarımda hassasiyet var. geen temizlik falan yaptım kendimi çok yordum , ondan bunlar oluyor diyorum ama beynimin diğer tarafı hep hamilelik belirtisi diyor . offf beklemek nekadar zor yaa
Dun geceden beri belim bacaklarim cok ağriyor bende acabami diyorum insallah tutunmusdur miniklerimiz

hadi bakalım siz güzel haberleri alın inşallah sonrada bizde sıra bat 25 şubat :)))))

Back