- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Ooo tebrik ederim canım, hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Tebrikler cok sevindin topiğimuzin ilk hamisi hayirli uğurlu olsun kan mi verdi kac cikti değerin?Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Süper sonuç , gözün aydın canım Allahım salıcakla kucağın aldırsın. Ben 4 tl lik testlerden yapmıştım. Sonuç herzamanki gibi tek çizgi.
Canım hayırlı olsun bizim içinde dua et. Hamilelerin duası kabul olur derler.Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Allahim hayirli evlat nasip etsin insallahh size bagislasin cok sevindim :) adete 2gun var benim test yaptim yine negatif. Bu benim korunmasiz ilk ayim ona ragmen beklemekten ve heyecandan helak oldum. Allah yillarca acaba bu ay hamilemiyim diye bekleyenlerin yardimcisi olsun...Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Kan değerin 56.87 çıktıTebrikler cok sevindin topiğimuzin ilk hamisi hayirli uğurlu olsun kan mi verdi kac cikti değerin?
Ben 8 ay bekledim canım allahım herkese kısmet etsin şu cuma günü inşallah :)Allahim hayirli evlat nasip etsin insallahh size bagislasin cok sevindim :) adete 2gun var benim test yaptim yine negatif. Bu benim korunmasiz ilk ayim ona ragmen beklemekten ve heyecandan helak oldum. Allah yillarca acaba bu ay hamilemiyim diye bekleyenlerin yardimcisi olsun...
Pozitif mi oluyo yani bu testten hiç almadım ben. Benim de bat yarın. Dün çok kasık Ağrım vardı bir de rahim kasılması çok yaşıyorum içimde bir şeyler pırpır ediyor belirti mi bunlar bilmiyorum yarın görcezbakalım
Bende 8 ay bekledim cok sukur ki hamileyim sana bir sorum olucak benim belim ve bacaklarim ağriyor sendede ağri filan varmi ???Ben 8 ay bekledim canım allahım herkese kısmet etsin şu cuma günü inşallah :)
Yok canım bende :)Bende 8 ay bekledim cok sukur ki hamileyim sana bir sorum olucak benim belim ve bacaklarim ağriyor sendede ağri filan varmi ???
kan testi yaptirdinmi canım?Bende 8 ay bekledim cok sukur ki hamileyim sana bir sorum olucak benim belim ve bacaklarim ağriyor sendede ağri filan varmi ???
kan testi yaptirdinmi canım?
Tesekkur ederim canim benim belirtilerim akinti goğuslerim buyudu ve dokununca aciyordu kasik ağrim vardi ve simdide feci sekilde belim ağriyor hatta bu beni korkutuyor insallah bir sorun cikmazHamile hanimlar hayirli olsun insallahhh.
Belirtilerinizi yazar misin