• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

Bayaaaanlaaar hamile yiiiiiiiimmmmm
Allahim hayirli evlat nasip etsin insallahh size bagislasin cok sevindim :) adete 2gun var benim test yaptim yine negatif. Bu benim korunmasiz ilk ayim ona ragmen beklemekten ve heyecandan helak oldum. Allah yillarca acaba bu ay hamilemiyim diye bekleyenlerin yardimcisi olsun...

Son düzenleme:
Kızlar ben çok heyecanliyim geri sayıma 8 gün kaldı ama bir 4 gün sonra test yapicam.şuan hiçbişi hissedemiyorum malum ovulasyon testi beni allak bullak etti. İçinize doğanı söylesenize bana bu yorumu okuyunca ilk aklınıza gelen pozitif negatif gibi hadi bekliyorum:-)

IMG-20160212-WA0012.jpeg

Kizlar bu gun yine test yapdim ve silik kizci hemen belirdi birazdan kan testine gidicemm

Allahim hayirli evlat nasip etsin insallahh size bagislasin cok sevindim :) adete 2gun var benim test yaptim yine negatif. Bu benim korunmasiz ilk ayim ona ragmen beklemekten ve heyecandan helak oldum. Allah yillarca acaba bu ay hamilemiyim diye bekleyenlerin yardimcisi olsun...
Ben 8 ay bekledim canım allahım herkese kısmet etsin şu cuma günü inşallah :)

Kizlar benim de yarin adet olmam gerekiyor bes alti gundir surekli kasik agrim var adet olmadim ama gogusler falan normal bugun 31.gun dun test yaptim bisey yok adetlerim duzensiz hala beklemedeyim keske bende boyle bir hediye vermis olsam esime of of of

Hamile hanimlar hayirli olsun insallahhh.
Belirtilerinizi yazar misin
Tesekkur ederim canim benim belirtilerim akinti goğuslerim buyudu ve dokununca aciyordu kasik ağrim vardi ve simdide feci sekilde belim ağriyor hatta bu beni korkutuyor insallah bir sorun cikmaz

Back