• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

Ayy hadi insallah bende hamileyimdir kan testi icin esimi ikna edemiyorum bir az daha bekle diyor

çok büyük ihtimal çıkar ama kanda beklemene gerek yok aslında. hatta imkanın varsa eşinden habersiz yaptır kesin sonuç pozitifse eve geldiğinde ona süpriz yap mesela

Ben dayanamadım yaptım 5 gün öncesinden belli eden test varmış ondan aldım
canım senin bat gününe kaç gün varken yaptın acaba ? Benim bugün bat günüm ve test yapmaya korkuyorum bu test doğru sonuç çıkartıyormu acaba ??

Bayanlar yardımcı olurmusunuz ?? Bugün bat günüm evde eczaneden test yapsam çıkarmı acaba ??????????????

Hamilelik varmı sizcee ?

Eklentiler

• IMG_20160211_112627.jpg
    IMG_20160211_112627.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 262
  • IMG_20160211_112627.jpg
    IMG_20160211_112627.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 262
Hamilelik varmı sizcee ?

Umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğinde de böyle çıkmıştı Değilim diye atmıştım arkadaşıma gösterip o da yanlış bişey dememek için söylememiş onunda ilk böyle olmuş benimde ilk böyle oldu biraz daha bekle bence hayırlısı olsun

Umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğinde de böyle çıkmıştı Değilim diye atmıştım arkadaşıma gösterip o da yanlış bişey dememek için söylememiş onunda ilk böyle olmuş benimde ilk böyle oldu biraz daha bekle bence hayırlısı olsun
İnşallah canım ya hayırlısı olsun tabiki

Evet hamilelik var sanki yarin kan testi yaptir benim bat 14 subat bekliyorum yarin yine yapcam test ikinci çizci cikarsa kan testine kosucam
Bende hemen bugün yapıcam kan testini ondada görmek istiyorum görmeden inanamicam herhalde

Back