- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
Var gibi gercekten insallahta vardir hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi gercekten insallahta vardir hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerinizi
Inanmiyorum hadi gozun aydin kan testide yaptir da kesin sonuca ulas . Mujdeli haberlerni bekliyoruz
Senin bat hangi gün canımKizlar yaa bende dayanamadim test yaptim cok ama cok silik çizci cikti resim cekiyorum cikmiyor resimde insallah yarin yine test yapicam belirgin cikarsa resim eklerim
14 subatSenin bat hangi gün canım
Dayanamıyorum ben de bugün yapabilirim14 subat
Ayy hadi insallah bende hamileyimdir kan testi icin esimi ikna edemiyorum bir az daha bekle diyor
Hayırlı olsun aslında görünüyor gibi de foto net çıkmamış biraz daha uzaktan net çekerseniz daha iyi görülürdü
canım senin bat gününe kaç gün varken yaptın acaba ? Benim bugün bat günüm ve test yapmaya korkuyorum bu test doğru sonuç çıkartıyormu acaba ??Ben dayanamadım yaptım 5 gün öncesinden belli eden test varmış ondan aldım
Evet bence cikar benim bata 3 gun var silik cikti varsa sendede cikar insallah hamilesin guzel haberlerini bekliyorumBayanlar yardımcı olurmusunuz ?? Bugün bat günüm evde eczaneden test yapsam çıkarmı acaba ??????????????
Hamileliiik varmıııı ???Evet bence cikar benim bata 3 gun var silik cikti varsa sendede cikar insallah hamilesin guzel haberlerini bekliyorum
canım senin bat gününe kaç gün varken yaptın acaba ? Benim bugün bat günüm ve test yapmaya korkuyorum bu test doğru sonuç çıkartıyormu acaba ??
Hamilelik varmı sizcee ?
İnşallah canım ya hayırlısı olsun tabikiUmutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğinde de böyle çıkmıştı Değilim diye atmıştım arkadaşıma gösterip o da yanlış bişey dememek için söylememiş onunda ilk böyle olmuş benimde ilk böyle oldu biraz daha bekle bence hayırlısı olsun
Evet hamilelik var sanki yarin kan testi yaptir benim bat 14 subat bekliyorum yarin yine yapcam test ikinci çizci cikarsa kan testine kosucamHamilelik varmı sizcee ?
Bende hemen bugün yapıcam kan testini ondada görmek istiyorum görmeden inanamicam herhaldeEvet hamilelik var sanki yarin kan testi yaptir benim bat 14 subat bekliyorum yarin yine yapcam test ikinci çizci cikarsa kan testine kosucam