• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

12 silme tatlı kaşığı Çörek otu ezilecek (ben tam ezemedim çok cigneyecegim)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Macun yapılıp sabah akşam yenecek
Ben 1er tatlı kaşığı yiyeceğim bal kaya balı çok ağır geliyor ama sizin bal hafifse yemek kasigiyla ye

Bugün de olmadım geçen ay da 7 gün geçmişti bakalım bu ay nolcak çok sıkıcı beklemek

Regl oldum ben.. Malesef! Allaha sığınıyorum verdiğinde ne vermediğine se Elhamdülillah..

Üzülme canım Rabbimin bir bildiği vardır. Sabret güzel günler gelicek inşallah

Öyle tabiki nasip diyorum regl olmak degil de beklemek yoruyor her ay olacakmı oldu mu belirtiler falan bu ay bir sürü belirti yasadım ama malesef hepsi psikolojik mş

Selam kızlar ben de 13 şubatta adet olmam gerekirdi ama hala tık yok zaman geçtikçe de umutlanıyor insan :) bazı belirtilerim var ama çok da üzerinde durmak iistemiyorum sonuçta. adet belirtileriyle aynı oluyor. Vajinismusu uzun bir sure sonra cçok zor atlattim bir de bebek gelse ne güzel olurdu yaaaaaa idrar testine de güvenmiyorum vajonismus iken de hamile kaldım test negatif cikti ama hamileydim bilmediğim içinde düşürdüm bebişimi :( yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum inşallah bebiş vardır yaaaaa:KK46:

Öyle tabiki nasip diyorum regl olmak degil de beklemek yoruyor her ay olacakmı oldu mu belirtiler falan bu ay bir sürü belirti yasadım ama malesef hepsi psikolojik mş
Ya zaten o belirtiler mahvediyo insanı ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün midem bulandı ki psikolojikti ondan sonra hiç bulanmadı. Hamile olmadan önce şu kesin belirti ben kesin hamileyim diyo insan gerçekten dediğin gibi beklemek yıpratıyo

Üzülme ben de kırmızıları gördüm. Bal çörekotu tarçın à yarın başlıyorum , eşimde keçi boynuzu kaynatıp içecek incir de aldık fındıkta bu ay çok azimliyiz

Benim eşim pek içecek gibi değil ama deneyim birde her gün mü içmesi lazım tarih canım

Kizlar adetim duzensin agnucaston kullaniyorum ucuncu ayim ama 14 subatta olmam gerekirdi olmadim ve testler negatif ne yapmaliyim

Ben daha regl olmadim kizlar kanda idrarda da bisey yok yoksa gec döllenme mi olcak anlamadım

Ins cnm bugun 42. Gunum gecen hafta adet belirtilerimi yasadim bu hafta sakin gibi dua edin lutfen belki sizin kabul olur adenomyosis hastasiyim bir iki dogumdan sonra rahmimi alacaklar yeni evliyim cok korkuyorum rabbim hayirlisini ver diyorum

Back