• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

Evlenmeden önce istediğim ay hemen hamile kalıcam sanıyordum :KK70:şimdi o zamanları düşünüyorum kendime gülüyorum. Bu arada bende dayanamadım bu sabah test yaptım negatif çıktı. Keşke şimdiden belli olsaydıda bizi merak içinde bırakmasaydı.

2016 üçüzlerinde bi azeri arkadaş vardı üçüzleri geçen hafta doğurdu. Belki seninde üçüz olur:KK9:
Evet izliyordum onu ama erken doğum yapmis cok sulur bebisleri iyi hadi insallah o kadar isterimki ucuz ve ya ikiz bebeyimin olmasin

Kızlar benim bugün çılgınlar gibi gazım var bu bi belirti aslında, bi de bel ağrısı sanki adet olacak gibi.
Umut fakirin ekmeği , hayaller bedava.

Can'ım 13 ocak son adet tarihim 22 ocakta korunmasız oldu ve yarın adet olmam lazım aslında ama hiç ne kasık Ağrı'm var ne yüzümde sivilce normalinde benim adetimden 3 yada 4 gün önce sivilcem olurdu aşırı iştahım var ve halsizlik var tek seferde hamile kalmış olabilirmiyim sizce

Can'ım 13 ocak son adet tarihim 22 ocakta korunmasız oldu ve yarın adet olmam lazım aslında ama hiç ne kasık Ağrı'm var ne yüzümde sivilce normalinde benim adetimden 3 yada 4 gün önce sivilcem olurdu aşırı iştahım var ve halsizlik var tek seferde hamile kalmış olabilirmiyim sizce
9 gün sonraya denk geliyo adetlerin duzenliyse olmaması gerekiyor ama olmuşta olabilir.
Eğer hamileysen bu hem idrarda hem kanda çıkar bi test yapıver. Yarın ilk idrarınla.
Allah gönlüne göre versin.

9 gün sonraya denk geliyo adetlerin duzenliyse olmaması gerekiyor ama olmuşta olabilir.
Eğer hamileysen bu hem idrarda hem kanda çıkar bi test yapıver. Yarın ilk idrarınla.
Allah gönlüne göre versin.

Hayırlısı yarın bir test yapayım cumartesi günü yaptım negatif çıktı

benimda bat 20 ilk defa bu ay ovulasyon testi deniyim dedim nerden bulaştım ona hayatımda hiç bu kadar strese girmemiştim son bir haftadır nerdeyse hep çift çizgi son 4 gündürde t bölgesi koyu yine çift çizgi çıldırıcam yani anlıycağınız. tecrübesizlik diyorum başka birşey değil. bilmediğin şeye bulaşmıycaksın ders oldu bana.belirti olarakta kendimde uyduruyor olabilirim ama gögüs uçlarım koyulaştı geçen 2 gün öncede eşim rengi koyyulaşmış dedi sana öyle geliyordur dedim. gögüs ağrım var ama yanlardan gelen bir ağrı değil uçları ağrıyor.

Benim bat 13 ü dayanamadım dün test yaptım evde bi tanesi bozuk çıktı tekrar edim dedim o da negatif çıktı ayaklarım şuan buz gibi kasıklarım çok fena her an hasta olacakmışım gibi , beklemek çokk zor

Yaaa kizlar nerdesiniz neden hic kimse yazmiyor yarin bat gunu olanlar test yaptinizmi

Benim bugun asiri akintim birde belim ağriyor insallah bebeyin habercisidir 3 gun keçsede test yapsak acaba 12 i kan testimi yapsam cok heycaniliym ya

Back