- 15 Haziran 2015
- 290
- 405
- 23
- 44
2016 üçüzlerinde bi azeri arkadaş vardı üçüzleri geçen hafta doğurdu. Belki seninde üçüz olurBen azeriyim bakü deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2016 üçüzlerinde bi azeri arkadaş vardı üçüzleri geçen hafta doğurdu. Belki seninde üçüz olurBen azeriyim bakü deyim
Aminnn :) ama birsey farkettim eskiden adet gunlerim nasil gelirdi bilmezdim bi bakardim adet olma zamanim gelmis yine ama simdi zaman gecmiyorrİnşallah hepimizin hissetiği gibiyizdir ve çift çizgiyi görürüz
Ay canim geçmis olsun insallah bundan sonra sağlikli hamilelik geçirersin bebeğini sağlikli kucağina alirsin
Benim de 13 şubat :) hayırlısıyla alırız haberi inşBenim 13 subat beklemedeyim insallah veririz mujdeyi :) bu bekleyis en heyecanli olan zzaten
Evet izliyordum onu ama erken doğum yapmis cok sulur bebisleri iyi hadi insallah o kadar isterimki ucuz ve ya ikiz bebeyimin olmasin2016 üçüzlerinde bi azeri arkadaş vardı üçüzleri geçen hafta doğurdu. Belki seninde üçüz olur
InsallahhhBenim de 13 şubat :) hayırlısıyla alırız haberi inş
Ben varımBişey sorcam kimse varmı
Ben varım
9 gün sonraya denk geliyo adetlerin duzenliyse olmaması gerekiyor ama olmuşta olabilir.Can'ım 13 ocak son adet tarihim 22 ocakta korunmasız oldu ve yarın adet olmam lazım aslında ama hiç ne kasık Ağrı'm var ne yüzümde sivilce normalinde benim adetimden 3 yada 4 gün önce sivilcem olurdu aşırı iştahım var ve halsizlik var tek seferde hamile kalmış olabilirmiyim sizce
9 gün sonraya denk geliyo adetlerin duzenliyse olmaması gerekiyor ama olmuşta olabilir.
Eğer hamileysen bu hem idrarda hem kanda çıkar bi test yapıver. Yarın ilk idrarınla.
Allah gönlüne göre versin.
Canim test yaptinmi hadi çift kizciyle gelHayırlısı yarın bir test yapayım cumartesi günü yaptım negatif çıktı
Canim test yaptinmi hadi çift kizciyle gel
Benim bugun asiri akintim birde belim ağriyor insallah bebeyin habercisidir 3 gun keçsede test yapsak acaba 12 i kan testimi yapsam cok heycaniliym ya