• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 subat olanlar buyurun beraber bekleyelim

Merhaba canim hos geldin aramiza insallah 14 subat hep beraber guzel haberler veririz ben 11 subat test yapmayi dusunuyorum sen nezaman yapmayi dusunuyorsun

Doktor minicik kesecik var dedi rahim duvarım 10 mm olmus ama bthcg 05 in altında dedi off.. Beklemek deli ediyor

Diğer tarafdan da erken yapınca kendimi rahat bırakıyorum. Çünkü ilk iki ay regli geciksin diye bekledim . biri 3 gün diğeri 4 gün geçikti ama hamile değildim. en son ay bat dan 2 gün önce yaptım. negatifdi . Nede olsa hamile değilim dedim regli tam zamanında geldi.

Merhaba kısslar
Benm bat aslında 11 Şubat ama bende 14 şubatı bekliorm:KK48:
Bu ay yumurta geç çatladı die tahmin ediorm ama tam olarak da bilemiorm.
Bende Kasım ayında kimyasal yaşadım.geçen ay da adetmdn 4 gün önce lekelenme başladı regl 3 gün geç başladı.doktora gitmedgme pişman oldm gittigmde doktor yine kimyasal geçirmiş olablrsn dedi.
Bugün adetime 4 gün kaldı dün yine çok açık kahve leke gelmeye başladı bilemiorm neden.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diick.
Böyle bişey hiç duymuş mydnz

Merhaba kısslar
Benm bat aslında 11 Şubat ama bende 14 şubatı bekliorm:KK48:
Bu ay yumurta geç çatladı die tahmin ediorm ama tam olarak da bilemiorm.
Bende Kasım ayında kimyasal yaşadım.geçen ay da adetmdn 4 gün önce lekelenme başladı regl 3 gün geç başladı.doktora gitmedgme pişman oldm gittigmde doktor yine kimyasal geçirmiş olablrsn dedi.
Bugün adetime 4 gün kaldı dün yine çok açık kahve leke gelmeye başladı bilemiorm neden.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diick.
Böyle bişey hiç duymuş mydnz
Yaa cok uzuldum insallah bu ay hep beraber guzel haberlaer aliriz belki yerlesme kanamasidir yarin kan test yaptir varsa cikar kanda bizede haber ver

Yaa cok uzuldum insallah bu ay hep beraber guzel haberlaer aliriz belki yerlesme kanamasidir yarin kan test yaptir varsa cikar kanda bizede haber ver

Inşallah cnmcm bilmiorm ki karisiorm yani bu durumlarda geçen ay kist falan mı oldu die adet bitiminde doktora gitmiştim.Herşey normaldi.inşallah bişey yoktur.Sabah gitm inşallah bakalm ne diick doktor

kızlar erken gebelik testi 1 hafta içinde gösteriyormuş 13 şubatta hepimiz yapalimmi ?
Normal test yapsak olurmuki hadi hep beraber test yapalim guzel haberlerle gelelim benim bat 14 subat varsa normal testede cikar kim hanci testen yaparsa yapsin ama heb beraber yapalim cok guzel fikir

Normal test yapsak olurmuki hadi hep beraber test yapalim guzel haberlerle gelelim benim bat 14 subat varsa normal testede cikar kim hanci testen yaparsa yapsin ama heb beraber yapalim cok guzel fikir
Bence olur. Birlikte yapalım.

Ben dayanamadim yaptim bugun ama negatif. Ama 14unde yine yapacagim adet olmazsam :)

Canım çok erken yapmışsın. Sende belirti var mı?
Benim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptim :110: belirtiler var ama hepsi psikolojikte olabilir bilmiyorum bu ilk korunmasiz ayimiz bu arada. Belirtilerde sunlar: normalde benim adete 5gun kala goguslerim asiri sismis olurdu ama goguslerim sismedi. Kasiklarimda agrim var ama bir bucuk haftadan beri hergun adet olacakmisim gibi bir agri
Uykuya acayip sarmis durumdayim son bir haftadir.
Belirtiler bunlar ama dedigim gibi psikolojikte olabilir bilemiyorum beklemedeyim:110:

Benim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptim :110: belirtiler var ama hepsi psikolojikte olabilir bilmiyorum bu ilk korunmasiz ayimiz bu arada. Belirtilerde sunlar: normalde benim adete 5gun kala goguslerim asiri sismis olurdu ama goguslerim sismedi. Kasiklarimda agrim var ama bir bucuk haftadan beri hergun adet olacakmisim gibi bir agri
Uykuya acayip sarmis durumdayim son bir haftadir.
Belirtiler bunlar ama dedigim gibi psikolojikte olabilir bilemiyorum beklemedeyim:110:
Ya canim daha sonra hicmi bakmadin belki silikde olsa cikmistir insallah guzel haberler verirsin

Benimde belirtilerim goğus ağrisi kasik agrisi birde asri yemek yiyorum ins hamisim

Benimde belirtilerim goğus ağrisi kasik agrisi birde asri yemek yiyorum ins hamisim
Benimde popom.agriyo :D ay valla hamilelikle alakasi varmi bilmem ama. Belimin alti kuyruk sokumunun ustu. Acayip agriyo dunden beri. Kopcak sanki :( normalde adet agrim olmaz. Hicbir belirti vermeden gelir benimki. O yuzden onada yoramiyorum.

Back