Başkasını seviyorum :(

Tamam hadi yargılamadan yaklaşıcam. İstemediğim bir adam demişsiniz aynı evde kalmak istemiyormuşsunuz. O halde boşanın kocanızdan o da karısından boşansın madem, mertçe de çıkıp itiraf edin, sonra da ne istiyorsanız onu yaparsınız ???

ps. benim de merak ettiğim bu 2 yıldır hiç mi kocanızla birlikte olmuyorsunuz özel bir soru oldu belki ama çok tuhaf ikiniz de hem aldatıp hem aldatılıyormuşsunuz gibi kafam karıştı :s

Son düzenleme:

ne saçmalıyosun ya ben çalışıyorum param da var kimsenin parasını yediyim de yok ole dediğin gibi lüks bi hayatta yok

niye boşanmasın ki

Niye boşansın ki?
Evi eşi gül gibi yavrusu var..
Ve senin sandığının aksine mutlu da...
Gayet düzenli bir ilişkileri de var...

"Herşey bir heyecandı...
Güzel şeyler yaşadık bitti" diyecek sana...

Sevincirem lütfen gözlerini aç artık...

çocuk 5 yaşında ve boşanmanın şakasını bile yapsam çok ağlıyo ve galiba babasını benden daha çok seviyo

Bak o yaşta çocuk iyiyi kötüyü ayırt edebiliyomuş demek ki, haklı babasını daha çok sevmekte..

Bırakın bu çocuğu düşünüyorum bahanesini lütfen, çocuğunu düşünen anne böyle olmaz.

valla bende aynı şeyi düşünüyorum bi haltı yiyosan biri duyar diye olucaklardan falan korkmicaksın he korkuyosan çok basit yapmicaksın .

ne saçmalıyosun ya ben çalışıyorum param da var kimsenin parasını yediyim de yok ole dediğin gibi lüks bi hayatta yok

Aaa lütfen! Ben başlatmadım saçmalamayı, siz başlattınız :) Madem çalışıyorsunuz, kendi paranızda var hala anlamadım neyi beklediğinizi? Ne yardan ne serden mi? Hem eşinizi istemiyorsunuz hem de vazgeçmiyorsunuz.

ya ne vazgeçemicem bee vazgeçemiyorum asla boşanmam diye bi laf çıktı mı benim azımdan

Çek, nobody yazmayın artık. Ban yiyeceksiniz. Konu benim nazarımda inandırırcılığını yitirdi. Dalga gecer gibi cevaplar :S

valla bende aynı şeyi düşünüyorum bi haltı yiyosan biri duyar diye olucaklardan falan korkmicaksın he korkuyosan çok basit yapmicaksın .

Sevincirem...
Herşeyi biliyorsun...
Doğruyu yanlışı...

Niye uygulamıyorsun o zaman?

Burada son msjım...
Anladım ki sen devam edeceksin bu hayata...

Umarım " heyecandı yaşandı bitti " dediğinde sevgilin üzülmezsin...

arkadaşm dalga mı geçiyosun sen? ciddi soruyorum dalgasına mı açtın bu konuyu?

şu kurduğun cümleyi kendin içinde kurdun mu? sence hangisi peki?

şaka gibi.böyle rahatlık görmedim ben.

Son düzenleme:

Korkunuz yok o zaman para mı biriktiriyorsunuz. Sanırım bizim biraz suçlamamızı istediniz ya da o adamla ilişkinizde bazı sarsıntılar var ki emin olamadınız ya da sadece vicdan azabı.

Peki onun sizi aldatmadığından nasıl emin oluyorsunuz? Birlikte olmadığını / aşka dair bir şeyler yaşayıp yaşamadıklarını? Ya da siz hem eşinizi hem onu mu aldatıyorsunuz? Amacım yargılamaktan çıktı sadece merak ediyorum, çünkü sanki ikiniz de hem aldatıp hem aldatılıyormuş gibisiniz çok tuhaf. :44:

Bence sizin hiç bir yeriniz sızlamıyor vicdanı olan insan başta bu işlere hiç girişmez sızlayan bu vicdan bir gecede mi peydah oluverdi sizin içinizde daha önce nerelerdeydi diyeceğim ama malum kutsal bir aşk varmış ortada gerisi hikaye gerisi fasa fiso. Ortada masum çocuklar mı var, kandırılan aldatılan eşler mi var, vicdan, merhamet gibi şeyler mi onlar da ne mühim olan kutsal aşk ve iki kişinin birbirine duyduğu muhteşem tutku ve çekim değil mi sadece.

öyle bişey asla olmicak ha eğer olursa sana msj atıp özür dilicem senden

Çek, nobody yazmayın artık. Ban yiyeceksiniz. Konu benim nazarımda inandırırcılığını yitirdi. Dalga gecer gibi cevaplar :S

boşanmam demedim lafı çıktıktan sonra benim içinde bitti :))) Bir önceki dediğini inkar ediyor. Yaşasın ne yaşamak istiyorsa da elmoş benden istiyorum ne içtilerse :)

ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki

Hadi sen cocugunun esinde kalmasinda korkuyorsundur da ya sevgilin iki senedir neden bosamamis karisini....yoksa ona da karisi mi santaj yapiyormus cocugumu vermem diye..

Haaa anladim bu adam once senin bosanmani bekliyor....

Planli....¿ gel bi de esini planli programli aldat....

Ya Rabb im sen aklima mukayet ol.

Ne kadar ahlaksiz bir durum iki yil boyunca.... Empati yapiyorum o aldatilan kadinin yerine koymaya calisiyorum kendimi cildiriyorum ...

Basima agrilar girdi senin yuzunden....

Offfff.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…