- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var
Neyi bekleyeceksiniz? Para mı biriktiriyorsunuz? Çalışıyor musunuz eşinizden gelenlerden mi biriktireceksiniz? Bununla ilgili bir şarkı var ya hatırlayan var mı "lüks hayat, oh ne rahat.. yan gel de yat keyfine bak..."
niye boşanmasın ki
çocuk 5 yaşında ve boşanmanın şakasını bile yapsam çok ağlıyo ve galiba babasını benden daha çok seviyo
Tamam hadi yargılamadan yaklaşıcam. İstemediğim bir adam demişsiniz aynı evde kalmak istemiyormuşsunuz. O halde boşanın kocanızdan o da karısından boşansın madem, mertçe de çıkıp itiraf edin, sonra da ne istiyorsanız onu yaparsınız ???
ne saçmalıyosun ya ben çalışıyorum param da var kimsenin parasını yediyim de yok ole dediğin gibi lüks bi hayatta yok
Bak o yaşta çocuk iyiyi kötüyü ayırt edebiliyomuş demek ki, haklı babasını daha çok sevmekte..
Bırakın bu çocuğu düşünüyorum bahanesini lütfen, çocuğunu düşünen anne böyle olmaz.
Aaa lütfen! Ben başlatmadım saçmalamayı, siz başlattınız :) Madem çalışıyorsunuz, kendi paranızda var hala anlamadım neyi beklediğinizi? Ne yardan ne serden mi? Hem eşinizi istemiyorsunuz hem de vazgeçmiyorsunuz.
nasıl olur çocuğu düşünmek
çocuk 5 yaşında ve boşanmanın şakasını bile yapsam çok ağlıyo ve galiba babasını benden daha çok seviyo
valla bende aynı şeyi düşünüyorum bi haltı yiyosan biri duyar diye olucaklardan falan korkmicaksın he korkuyosan çok basit yapmicaksın .
bu ne şimdi yaaMerak ettim o adam eşiyle sevişirken ne hissediyor acaba ?
valla bende aynı şeyi düşünüyorum bi haltı yiyosan biri duyar diye olucaklardan falan korkmicaksın he korkuyosan çok basit yapmicaksın .
öyle bişey asla olmicak ha eğer olursa sana msj atıp özür dilicem sendenSevincirem...
Herşeyi biliyorsun...
Doğruyu yanlışı...
Niye uygulamıyorsun o zaman?
Burada son msjım...
Anladım ki sen devam edeceksin bu hayata...
Umarım " heyecandı yaşandı bitti " dediğinde sevgilin üzülmezsin...
Çek, nobody yazmayın artık. Ban yiyeceksiniz. Konu benim nazarımda inandırırcılığını yitirdi. Dalga gecer gibi cevaplar :S
ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?