Merhaba Kızlar,
20 senelik bir beraberlik, 10 yıl öncesi, evlilik derken 10 yıllık evliliğim bitti, gelelim sebebine.. İki oğlum var biri 10 biri 6 yaşında, adam narsist bir adamdı; ara ara hep problemlerimiz vardı.. Meslek sahibi olmama rağmen çocuklarımı büyüteceğim diye işi uzun süre bıraktım. Eski eşim benim liseden beri sevdiğim adamdı, hayatımda da ondan başka kimse olmadı. Sinir, öfke kontrol bozukluğu, alkol, borçtan korkmama hep vardı, ama gitgide bunlar fazlalaştı. Neyse fazla uzatmadan sonuca bağlayayım. Son 2 senedir zaten problemlerimiz arttı. Ne yaptıysam kurtaramadım, çünkü tek taraflı çabayla olmuyormuş. Daha fazla yapamıyorum olmuyor gibi bahanelerle, artık yürümüyorlarla bitirmek istedi. Ayrıldık, ama 2 ay sonra ortaya bir kadınla düştü, sonrasından öğrendiğimde zaten hayatında varmış aslında aldatıyormuş beni, ama katakulleyle, kandırarak bitirdi. Ve ben beraber olduğu kadını tanıyorum eski eşimin başka bir bağlantıda olduğu iş arkadaşı çıkmasın mı? Babalık falan hak getire zaten, çocuklarımın velayeti bende.. boşandıktan 8 ay sonra nişanlandı.1 ay sonrasında da evlendi. Ve kadın bekardı düşünün yani.. Ben Hakkımı helal etmiyorum. Bende zerre kadar değeri yok. Ama ettiğini çeksin, çocuklarımın ve benim o kadar emeğim.. Ahımız çıksın mutlu olamasın istiyorum. Çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz.. Kızlar sırf derdimi döküp rahatlamak için yazdım. Herkes ettiğini çeksin, bende yaptıysam bende çekeyim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?