- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
peki eşinizi aldatmanız da ki haklı sebebiniz ne? yada var mı öyle bi sebep?bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var
bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var
Canim ne kadar agir hakaretler isitenler ne kadar agir siddete maruz kalan ne kadar kotu kv kp e bakmakla yukumlu olan kadinlarin hayatlarini okurken o kadinlar eslerini aldarmayi bile dusunmezken senin esini ve evladini aldatma hikayene nasil bir yorum bekliyorsun.
Ah canim ne iyi yapmissinda esini aldatmissin.Bravo sana.... Her kadinin harci degildir cocuklu olupta cocuklu bir erkekle kocasini aldatmaz.
Masallah....
Cocugunu da mahkeme kimi isterse ona verir esinin verebilecegi bir karar degil ki zate sen cocugunu dusunseydin ne kadar severse sev boyle bir yola girmazdin....
istediğim bi cevap yoktu aksine tam da beklediğim cevapları aldım ya bu yanlış yapıypsun tövbe et vazgeç diyenler nasıl diyo saolsunlar valla gayet güzel yönlendiriyolar. böle aşşalayan küçümseyen cvplarlada sadece ne kadar ön yargılı olduğumuzu bi kere daha anlıyorum
E madem olumsuz olduğunu biliyosunuz 2 yıldır neden sürdürüyorsunuz
Bundan sonra ne yapacaksınız ?
bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var
ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki
saolun yanlış demenize kızmıyorum ki ben de farkındayım silah dayamıyo tabi ki istersem boşanırım ama çocuğu göstermicek sadece doğru zaman
boşanacaksın başka yolu yok. ama o sevgilin boşanmaz ben söyliim
ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym
niye boşanmasın ki
ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym
Neden beklemek zorundasınız ki
niye boşanmasın ki
herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?