Başkasını seviyorum :(

peki eşinizi aldatmanız da ki haklı sebebiniz ne? yada var mı öyle bi sebep?

E madem olumsuz olduğunu biliyosunuz 2 yıldır neden sürdürüyorsunuz
Bundan sonra ne yapacaksınız ?

ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki

arkadasim elini vicdanina koy
otur bi dusun ben ne yapiyorum de
esim bana bunu yapsaydi ben ne yapardim de
empati kur karsidaki kadinida dusun
cocuklari saymiyorum bile
yazik gunahtir
bir insan ne icin yasar bunu bi dusun
lutfen ama lutfen bu yanlisindan don
ne demek onunlada olmuyor onsuzda sok oldum.
seni kinamiyorum seytana uymussun ama
o seytan dedigimiz kendi nefsimiz aklin var iraden var uyma o seytana

Ne demiş İbrahim suresi "Rabbimiz! Şüphesiz ki sen, neyi gizler ve neyi açıklarsak bilirsin. Çünkü ne yerde, ne de gökte hiçbir şey Allah’a gizli kalmaz!'"

İnanın daha sizi aşağılayan bir yazı görmedim ben onun da sebebi insanların bu saçma sapan konular yüzünden ban yemek istememesi. İşinize gelenler güzel yönlendirmeler, gelmeyenler küçümsemek mi? İnanın ben daha küçümseyen bir mesaj atmadım! Sizin yaptığınızdan da pişman olduğunuzu hiç düşünmüyorum. Olsaydı iki yıl geçirmezdiniz, çok daha başında silkelenir kendinize gelirdiniz.

E madem olumsuz olduğunu biliyosunuz 2 yıldır neden sürdürüyorsunuz
Bundan sonra ne yapacaksınız ?

ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym

İstemediğin olayın başrolundesin....
Vicdanın sızlıyor..
Çünkü eşin ve çocuğun bunu hak etmiyotr..
Onun eşi ve yavrusu da...

Sevgi vazgeçilmesi zor bişey...
Ama seninki birde alışkanlık olmuş..
Ben gerçekten o adamın sevgisine inanmıyorum..
Sana değer verse bu ilişkiye seni sürüklemezdi..

Eşin ve onun eşi burda masum...
Eşinle konuş ayrıl...
Ya da gerçekten tövbe et ve bir daha görüşme bu adamla...

Aldatma tlfla dahi olsa aldatmadır...
Birşey yaşamaya gerek yok...
Bu bile vicdan azabı için yeterli bir sebep...

ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki

2 yıldır eşinizi aldatırken hala eşinizle aynı evi paylaşmayı çocuğunuz için yaptığınız bir fedakarlık olarak mı görüyorsunuz?

farkındaysanız "asla yapmam" diye bişey söylemedim. asla yapmam demek yapmaya başlamanın ilk adımıdır derler. kendimden emin olduğum da yok yazmadığım şeyleri yazmışım gibi gösterip olay çıkarmaya çalışmayın. eğer ben evli olup da başkasına aşık olmuş olsaydım eşimden ayrılmadan bişeyler yaşamamaya çalışırdım. yapmanız gereken de buydu. bakın ne güzel dediniz aldatma aldatmadır olumlu bi tarafı mı var? neyin derdindesiniz bu konuyu açarken? geçti gitti artık böyle mutluysan devam et deseydik allah razı olsun derdin ama yaptığının yanlış olduğunu söyleyince çirkefliğe vuruyorsun işi ne yazmamızı bekliyodun ki?

ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym

Neyi bekleyeceksiniz? Para mı biriktiriyorsunuz? Çalışıyor musunuz eşinizden gelenlerden mi biriktireceksiniz? Bununla ilgili bir şarkı var ya hatırlayan var mı "lüks hayat, oh ne rahat.. yan gel de yat keyfine bak..."

niye boşanmasın ki

Bak sana güzel bi hikaye anlatayım mı?

Benim eski eşim senin gibi bir kadınla beni aldattı. Kadının cocuğu da vardı üstelik arkadaşımdı. Kadın kocasından boşandı, velayeti de babaya verdi (acelesi vardı cünkü). O arada ben de boşandım. Eski eşim aylarca peşimden koştu, kadın bekledi benimle evlensin diye. Ama evlenmedi. Pılını prtını toplayıp memleketine döndü. Kadın sap gibi ortada kaldı. Çünkü hiçbir erkek KOCASINI ALDATAN KADINA GÜVENİP EVLENMEZ. 2+2=4

derdin ne peki? boşanmaya yanaşmıyosun,o kişiden ayrılmaya yanaşmıyorsun eee ne olacak böyle nereye kadar gidecek kendinizi geçtim cocuklarınıza ve eşlerinize bunu yapmaya hiç bir hakkınız yok ... yuva yıkanın yuvası olmaz diyosun da suan yaptıgın ne anlamadım illa eşlerin duymasımı gerekiyor....

madem bildiiğini okuyacaktın buraya konu açmaktaki amacın nedir ?

yuva yıkanın yuvası olmaz diyecek kadar düşünceliysen eşime bunu yapamam diyecek kadar da düşünceli olman lazım bir an önce kararını ver ya eşinden ayrıl onu daha fazla aldatma ya da ilişkine devam et çünkü bence pişman değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…