- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm
bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm
Erkeğin onu kullandığına nereden eminsiniz? Kadında seviyorum diyor farkına değil misiniz? Alan memnun, satan memnun.. Yüz göz olmasa ışık yakmasa bu boyuta gelir mi? O çocuğa yazık değil mi? İki senedir boynuzları ile dolaşan adama ne demeli? O adama bunu yapmaya ne hakkı var? Bunun adı yüzsüzlüktür, arsızlıktır. Vicdan muhasebesi de ayrılınca bitecek mi? Bu kadar kolay mı?
Nasıl yani kırıcılık bu mu? Eş duysa mesela bi canlandırsanıza gözünüzde kırıcı anları? Hayatta başımıza neler geleceğini bilemeyiz evet ama aklımızın mantığımızın dediğini dinleriz...
İstediğiniz cevapları veremediğimiz için pardon..
Benim için erkek/kadın farketmez evli ise üstelik çocuğuda varsa aldatıyorsa bunu hiç bir mantığa sığdıramam, hiç bir telafisi de yoktur. Bunun savunması da yoktur. Sizi önce Allah affetsin, duyarsa bu dünyada eşiniz duymazsa öte dünyada affetsin..
istediğim bi cevap yoktu aksine tam da beklediğim cevapları aldım ya bu yanlış yapıypsun tövbe et vazgeç diyenler nasıl diyo saolsunlar valla gayet güzel yönlendiriyolar. böle aşşalayan küçümseyen cvplarlada sadece ne kadar ön yargılı olduğumuzu bi kere daha anlıyorum
istediğim bi cevap yoktu aksine tam da beklediğim cevapları aldım ya bu yanlış yapıypsun tövbe et vazgeç diyenler nasıl diyo saolsunlar valla gayet güzel yönlendiriyolar. böle aşşalayan küçümseyen cvplarlada sadece ne kadar ön yargılı olduğumuzu bi kere daha anlıyorum
kınamayın başınıza gelir derken? o adam size tecavüz edip şantaj mı yaptı? siz gayet kendi hür iradenizle kocanızı aldatmışsınız üstelik önceki mesajlarda söylendiği gibi cafe köşelerinde buluşup muhabbet etmek değildir heralde yaptığınız. kınayanların başına gelebilcek olan ne merak ettim açıkçası
herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam
bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var
Silah mı dayıyor yoksa boşanma konusu açıldığında,buradaki sert tavırlarımız yanlış yolda olduğunuz içindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?