Başkasını seviyorum :(

niye boşanmasın ki

niye boşansın ? adam kendisinin sadakatsizliğini görmez onun kafasındaki imajın evli olduğu halde başkasıyla ilişki yaşayan kadın imajı. seninle niye beraber çünkü sen de evlisin karısına söyleyemezsin o da senin kocana söyleyemez gittiği yere kadar takılıp sonra yolunuza bakacaksınız bu yüzden kafası rahat ve bu yüzden seninle 2 yıldır görüşüyor. sen bekar olsaydın böyle olmazdı 2 sene sürmezdi.

hem olur da bir delilik yapar da karısına falan söylersen adamın yapacağı savunma şu : '' karıcım bu kadın takıntılı bana taktı kafayı peşime düştü, yuvamızı yıkmakla tehdit etti, ne yaptıysam yakamı kurtaramadım zaten o da evli doğru bir kadın olsa evli haliyle bana bulaşır mıydı değil mi ama karıcım beni affet çocuğumuza kıyma o kadını ciddiye alma o senin dengin mi ? '' vs. ağır olabilir gerçekler bunlar canım. belki o adamın karısı öğrenince senin kocana söyleyecek eğer bu ülkede hayatta kalırsan çocuğundan da yuvandan da sevgilinden de olacaksın çok yakın bir gelecekte. bu işler böyledir istisna olmuyor genelde.

kadınların düşmanı yine başka kadınlar maalesef....
yanlış yolda olduğunuzu biliyorsunuz ve mutlu olamayacağınızı da haa tabi bu arada eşinizle de cinsel paylaşımda bulunuyorsunuzdur o ilişki yaşadığınız beyfendiyle de....hamile kalsanız çocuğun kimden olduğu bile meçhul olacak....
lütfen aşk gibi sevgi gibi temiz duyguları böyle çirkin bir olayın bahanesi olarak görmeyin eğer biraz vicdanınız kalmışsa ilişiğinizi derhal kesin ama yoook yapamıyorsanız boşanın kocanızdann....

nasıl olur çocuğu düşünmek

Ben size bi güzel anlatırdım da , ceza nelere kadir işte

5 yaşındaki çocuğunuz bile doğruyu yanlışı biliyor, sizin sorduğunuz sorunun cevabını da bilmeyen yoktur
Fazlasıyla rahat davranmanızda konu hakkında şüpheye düşürüyor insanı
Madem hiç bişey yapmayacaksınız konu açmanıza da lüzum yoktu

Herkes boşanın diyor , beklemek zorundayım diyosunuz
Biz de bişey var sandık
Neymiş çocuk 5 yaşındyamış
3 yaşındayken hem yavrunu hem kocanı aldatmışsın 5 yaşına gelince mi düşünesin tuttu çocuğunu
Hayret bişey
Aman tutamadım yine gagamı

Görüşemezsek herkese selam olsun diyorum toptan.

ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki

ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym

Ben diyorum asla yapmam... Büyük mü konuşuyorum? Hayır.

Neden biliyor musun? Çünkü birisin görüp ona karşı bir şeyler hissedebilirim belki, hayat bu bilinmez kısmı buraya kadardır ama. Aklı başında, yuvasını, yavrusunu düşünen insan (bir defada yataklara düşecek kendini alıkoyamayacak kadar aşık olamayacağına göre)
o bir defada karşısındakine karşı bir şey hissettiğini anladığı gibi bir daha yakınından geçmez o insanın. Bu kadar basit. Böyle yapsaydınız şimdi hayatınızda olmazdı. Yani planlı mı oldu diyorsun ya.. bir günde olmadığına göre basbaya planlı oldu, göre göre oldu benim gözümde.

Adam boşanmıyorum diye niye inat etsin. Burası Türkiye, hangi adam hem aldatılıp hem boşanmaktan kaçar. Çocuğunu da niye versin sana, yarın bir gün kime baba dedittirecek diye düşünmez mi? Sen olsan seni aldatan adama verir miydin çocuğunu?

Hayatın boyunca ilk defa böyle sevildiğini hissediyorsan eğer demek ki eşinin seni yeterince sevmediğini düşünüyorsun. E o zaman hiç aldatmadan medenice ayrılsaydın ve öyle bu deryalara yelken açsaydın. Burada herkesten beklediğin saygı, anlayış kınamama gibi tüm erdemli davranışları eşin ve çocuğun da hak ediyorlardır eminim.

Bir de çıkar adamla giderim diyorsun ya. Ben adım gibi eminim sen çoktan çıkar o adamla giderdin de, adam çağırdı mı bakalım.

Çek, nobody yazmayın artık. Ban yiyeceksiniz. Konu benim nazarımda inandırırcılığını yitirdi. Dalga gecer gibi cevaplar :S

arkadaşm dalga mı geçiyosun sen? ciddi soruyorum dalgasına mı açtın bu konuyu?

şu kurduğun cümleyi kendin içinde kurdun mu? sence hangisi peki?

şaka gibi.böyle rahatlık görmedim ben.

konu fake bence, hatun resmen dalga geçiyor bi de "ne diyosunuz bee" diye cevaplar veriyor

öyle bişey asla olmicak ha eğer olursa sana msj atıp özür dilicem senden

bak yine asla dedin ama demin ne demiştim ben sen artık hiç önemsemiyosun beni aramızdaki her şey bitti

Son düzenleme:

Tabi tabi, kınamayalım. Mazallah, bizler de 2 yıldır birini seviyorum hem eşimleyim hem onunlayım boyutuna gelebiliriz.

İyiki bi demiş efendimiz kınamayalım sözünü, daha ne demek olduğunu bile bilmeden bütün ayıpları "kınamayın"ın arkasına sığdırmaya çalışmayın.

Ben bu haltı yiyorum evet, ama kınamayın başınıza gelir falan, siz kimi kınadınız da başınıza geldi o zaman??

Neyse, kınamayalım biz yine de mazallaah !

ya öyle değil valla değil ne yapsam anlatamıyorum ki kendimi siz yapın yorumlarınızı ne desem yetersiz gelicek çünkü yazmakla size bütün hayatımı anlatmam imkansız herkese tşk ederim bu işden hayırlı bi şekilde kurtulmam için dua edin yeter

konu fake bence, hatun resmen dalga geçiyor "ne diyosunuz bee" diye cevaplar veriyor

bak yine asla dedin ama demin ne demiştim ben sen artık hiç önemsemiyosun beni aramızdaki her şey bitti

yani böyle rahat bir insan görmedim birde yorum yapanlara çıkışıyor dalga geçer gibi cevaplar pes diyorum!

bu konu çok kişiyi götürür ki kesnilikle özellikle açıldığını düşünüyorum çünü 2 yıldır eşini aldatan ve bundan pişman olan bir kadın biraz mahçup olur biraz utanır ne bileyim kurtulmaya çalışır bence..

dua ediyorum inş hiçbirşeyden haberi olmayan eşin ve çocuğun senden kurtulur

çünkü o adamdan ayrılsan bile başkası deymiş tenine bu çok iğrenç birşeyeşine bu şekilde dönmemelisin

ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym

bu laftan sonra hala cevap veriyosunuzya asil size pes kizlar
kadin laf anlamiyor konu ya sahte yada destek gormek icin acti konuyu
kusura bakma sevincirem yaptigin dogru degil sende pisman degilsin hala seviyorum diyosun
sen dogru yolu bulmussun daha ne dememizi bekliyosun burda
okadar kisi sana hata yapiyosun diyo sen hala odunumun parasi diyosun PES VALLA ALLAH ISLAH ETSİN EVLERDEN IRAK

bence en güzelini yapıyorsun aşkının peşinden git. kocan anlarsa da boşanırsınız, anlamazsa gittiği yere kadar. belki o esnada ayrılırsınız boşa yuva yıkmaya gerek yok.

dermişim.

umarım her şey çocuklar için en iyisi olur.

Arastirmalar bile kadinlarin aldatma oraninin
erkeklerden fazla oldugunu soyluyorken sasirmamak gerek duruma.

Esinizle mutlu degilseniz bosanin
ama eminim tamamen duygusal sebepler vardir .
Yoksa simdiye kadar bosanirdiniz,
tabi sevgiliniz bosanmazdi
o zaman da adiniz cok baska bir sey olurdu ...

Ve biliyorum ki gercekten de gizli sakli esini aldatan cok kadin var
Haysiyet seref hak getire ...

konu sahibi sende haklısın 2 sene olmuş,artık yüzün kösele gibi olmuştur bu kadar söylenen laflara aldırmıyorsundur,kimseye böyle bir dua etmedim ama dilerim ya senın eşin ya onun eşi birisi bu durumu fark eder daha fazla kandırılmadan!!!

aynen öyle, hem başta nasıl tepkiler vereceğinizi biliyorum dedi şimdi verilen tepkilere ergen ergen cevaplar veriyor bu konuyu açan ya erkek ya da canı sıkılan atarlı bi ergen daha çocuğunu düşünmenin ne demek olduğunu bilmediğine göre 2. şık daha mantıklı geldi

valla bacım kusura bakma da edeceğim duaya ihtiyacı olan o kadar masum insan varken senin için dua etmek kanıma dokunur doğru yolun ne olduğunu bildiğin halde çıkmaya çalışmıyorsun ki neyine dua edeyim ben senin

elmayracım acını taaa yüreğimde hissediyorum fakat.

hayatım senin yuvan sadece eski kocan yüzünden yıkıldı.

böyle kadınlar yüzünden değil..

yuva yıkan meselesini konu sahibi belli ki yanlış anlamış.

ama duralım bir dakika.

kadın gerçekten sorunundan söz etmiş.

eltisinin mobilyasının rengi, kaynanasının bıyığından değil..

ve belkide başka hiç bir kimseye anlatamayacağı bir şeyi anlatmış...

KK'nı özü bu değil mi....yeri geliyor kimseye anlatılamayacak şeyleri anlatıyoruz...

Büyük konuşmayalım herkesin kalbine evli olsa da , 3 çocuğu olsa da aşk ateşi düşebilir...

başa gelebilecek en talihsiz durumlardan biri, kanserden farkı yok bence...

buraya kadar aynı bir kaza gibi kader ürünü bir şey...

kader kısmında, yasak kişiyle herhangi resmi bir vaadleşme olmadıysa kişi ya kalbine taş basacak ve yuvasına sarılacak,

ya da hayata bir kez geliniyor ben bu aşkı yaşamak istiyorum deyip henüz daha yasak ilişki başlamadan,

onurlu bir şekilde eşine gidip ayrılmak istediğini söyleyecek..

kader olmayan tabi, vicdana ve ahlaka sığmayan kısmı herkesi idare etmek...

bunun hiç bir savunulacak durumu yok...

Burda artık çok büyük bir suç başlamış...

haklı görülecek hiç bir taraf yok, ne şiddet, ne ekonomik darboğaz...

fakat yol yine de aynı kapılara çıkıyor...

dürüstçe gidip ayrılık...
birinden birinden ayrılık ve gelecekte olacaklarını vebaline katlanma

Son düzenleme:

öyle değilse nasıl ? ısrarla bu yaşadığınıza aşk diyorsan dünya gerçeklerinden bi hayli uzak yaşıyorsun demektir. sen kendi kendine adamı seviyorsun hoş aslında sen de sevmiyorsun ya neyse. ama sevgilin seni sevmiyor sevse seni kocanla paylaşmazdı. olur olmaz her ahlaksızlığa aşk kılıfı uydurmaktan vazgeçin. kocandan mı memnun değilsin kocanı mı sevmiyorsun tut boşan boşanamıyorum diyorsun her yolu dene ama her yolu. boşandıktan sonra da hiç evlenmemiş ya da boşanmış ya da karısı ölmüş hern neyse biriyle aşkını da yaşarsın hayatını da ama böyle değil bu şekilde değil. ki böyle hikayelerde Allah öyle bir ayağına dolandırıyor ki insanın kimsenin yaptığı yanına kalmıyor aklını başını topla çocuğun için vazgeç bu işten.

buraya neden boyle bır konu açılır anlamıyorum ki !!!!!

sen zaten bunalım buhran takılıyorsun batmışsın batacagın kadar ....

bı tekmede burdan yeycenn nabacannn ...

yanlış yere yanlış konu ....

napman gerektıgını soruyorsan eger bekar bır kız olarak şunu dıyebılırım sana ....

1-BOŞAN ( cesaretın yoksa )
2-O ADAMDAN AYRIL ( yok ayrılamam cok sevıyorum dıyorsan )
3-ÖMRÜN BOYUNCA ZİNA İŞLE HEMDE 2 ERKEKLE !!!!!

cinsellik boyutunu bilemem tabı gunahını almıyayım cinsellik olsada olmasada kocanı aldatıyor oluşun

1-nıkahını düşürür
2-o adamlada nıkahın yok vs vs vs

bacım ne deyim ya Allah yardımcın olsun AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN VE SABIR VERSIN bıraz otur dusun ve dogru kararı ver tovbe et allah affeder elbet ya yuvana bak kocana cocuklarına ya da bosanıp o adamla evlen ama daha fazla gunaha gırme

Son düzenleme:
peki birsey soracagim
hayatim boyunca ilk kez onun yaninda mutlu oldum diyosun
demekki sen esini hic sevmemissin madem esinle mutlu degildin neden esinin 6 yilini caldin
keske esin bastan bosansaydin cocuk falan olmadan
belliki esinle hic mutlu olmamissin
ilk kez bu adamla mutlu olmussunya onun icin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…