- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
niye boşanmasın ki
boşanmam demedim lafı çıktıktan sonra benim içinde bitti :))) Bir önceki dediğini inkar ediyor. Yaşasın ne yaşamak istiyorsa da elmoş benden istiyorum ne içtilerse :)
nasıl olur çocuğu düşünmek
bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm
ya çocuğu düşünmemekle ne alakası var sonuçta planlı başlamadım böle bişeye çocuğu düşünmesem o zaman çıkar adamla giderim niye istemediğim adamla bi evi bi hayatı paylaşıyım ki
ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym
Çek, nobody yazmayın artık. Ban yiyeceksiniz. Konu benim nazarımda inandırırcılığını yitirdi. Dalga gecer gibi cevaplar :S
arkadaşm dalga mı geçiyosun sen? ciddi soruyorum dalgasına mı açtın bu konuyu?
şu kurduğun cümleyi kendin içinde kurdun mu? sence hangisi peki?
şaka gibi.böyle rahatlık görmedim ben.
öyle bişey asla olmicak ha eğer olursa sana msj atıp özür dilicem senden
ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun
bu ne şimdi yaa
niye boşansın ? adam kendisinin sadakatsizliğini görmez onun kafasındaki imajın evli olduğu halde başkasıyla ilişki yaşayan kadın imajı. seninle niye beraber çünkü sen de evlisin karısına söyleyemezsin o da senin kocana söyleyemez gittiği yere kadar takılıp sonra yolunuza bakacaksınız bu yüzden kafası rahat ve bu yüzden seninle 2 yıldır görüşüyor. sen bekar olsaydın böyle olmazdı 2 sene sürmezdi.
hem olur da bir delilik yapar da karısına falan söylersen adamın yapacağı savunma şu : '' karıcım bu kadın takıntılı bana taktı kafayı peşime düştü, yuvamızı yıkmakla tehdit etti, ne yaptıysam yakamı kurtaramadım zaten o da evli doğru bir kadın olsa evli haliyle bana bulaşır mıydı değil mi ama karıcım beni affet çocuğumuza kıyma o kadını ciddiye alma o senin dengin mi ? '' vs. ağır olabilir gerçekler bunlar canım. belki o adamın karısı öğrenince senin kocana söyleyecek eğer bu ülkede hayatta kalırsan çocuğundan da yuvandan da sevgilinden de olacaksın çok yakın bir gelecekte. bu işler böyledir istisna olmuyor genelde.
konu fake bence, hatun resmen dalga geçiyor "ne diyosunuz bee" diye cevaplar veriyor
bak yine asla dedin ama demin ne demiştim bensen artık hiç önemsemiyosun beni aramızdaki her şey bitti
ya seviyorum hayatım boyunca ilk defa onun yanında mutlu olduğumu hissediyorum. napicam bilmiyorum ama elimden gelse kızımı alır tutarım bi ev boşanırım ama biraz daha beklemek zorundaym
yani böyle rahat bir insan görmedim birde yorum yapanlara çıkışıyor dalga geçer gibi cevaplar pes diyorum!
bu konu çok kişiyi götürür ki kesnilikle özellikle açıldığını düşünüyorum çünü 2 yıldır eşini aldatan ve bundan pişman olan bir kadın biraz mahçup olur biraz utanır ne bileyim kurtulmaya çalışır bence..
ya öyle değil valla değil ne yapsam anlatamıyorum ki kendimi siz yapın yorumlarınızı ne desem yetersiz gelicek çünkü yazmakla size bütün hayatımı anlatmam imkansız herkese tşk ederim bu işden hayırlı bi şekilde kurtulmam için dua edin yeter
İkisini aynı anda idare edin, vicdanınız 2 yıldır herşeyi yoluna koymuştur nasılsa.
Yuva yıkanın yuvası olmaz diye hayatınızdaki insanları aldatmaya devam mı edeceksiniz? Evli barklı insanlar cafe köşelerinde muhabbet etmiyorlardır herhalde sadece. Bu işin bir de cinsel boyutu var.
Pes. Bir de anne olacaksınız.
ya öyle değil valla değil ne yapsam anlatamıyorum ki kendimi siz yapın yorumlarınızı ne desem yetersiz gelicek çünkü yazmakla size bütün hayatımı anlatmam imkansız herkese tşk ederim bu işden hayırlı bi şekilde kurtulmam için dua edin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?