- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
- 248
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
Elmayra seni ayiran bu kadın değil ama.
Bu kadın sadece kullanılıyor.
Erkek onu kullanıyor
Onu sevmiyor sever görünüyor
Çünkü başka türlü kullanamaz
O da farkında herseyin.
.
yine her uç konuda olduğu gibi konu sahibi dışardan okur, yorum yapanlar banlanır..
bence vicdanıyla bırakalım arkadaşı..
ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun
ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun
Konuyu açan kadın dese ki; ben böyle böyle bir halt yedim, ayrıldım, vicdanım sızlıyor ne yapayım? Biz de deriz ki kardeş sen bir hata yapmışsın, Allahtan af dile, onun affettiğini affetmemek kimseye düşmez vs vs.
Ama ondan da vazgecemiyorum ötekinden de bir de cocuklar var vs yazınca benim şartel atıyo.
Nilmeşekercim; kusura bakma sert cıkmış değilim, acısını konusahibinden de alıyor değilim ama bir annenin bunu yapabiliyor olması beni haddinden fazla sinirlendiriyor
bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?