- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
- 248
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
elmayracım acını taaa yüreğimde hissediyorum fakat.
hayatım senin yuvan sadece eski kocan yüzünden yıkıldı.
böyle kadınlar yüzünden değil..
yuva yıkan meselesini konu sahibi belli ki yanlış anlamış.
ama duralım bir dakika.
kadın gerçekten sorunundan söz etmiş.
eltisinin mobilyasının rengi, kaynanasının bıyığından değil..
ve belkide başka hiç bir kimseye anlatamayacağı bir şeyi anlatmış...
KK'nı özü bu değil mi....yeri geliyor kimseye anlatılamayacak şeyleri anlatıyoruz...
Büyük konuşmayalım herkesin kalbine evli olsa da , 3 çocuğu olsa da aşk ateşi düşebilir...
başa gelebilecek en talihsiz durumlardan biri, kanserden farkı yok bence...
buraya kadar aynı bir kaza gibi kader ürünü bir şey...
kader kısmında, yasak kişiyle herhangi resmi bir vaadleşme olmadıysa kişi ya kalbine taş basacak ve yuvasına sarılacak,
ya da hayata bir kez geliniyor ben bu aşkı yaşamak istiyorum deyip henüz daha yasak ilişki başlamadan,
onurlu bir şekilde eşine gidip ayrılmak istediğini söyleyecek..
kader olmayan tabi, vicdana ve ahlaka sığmayan kısmı herkesi idare etmek...
bunun hiç bir savunulacak durumu yok...
Burda artık çok büyük bir suç başlamış...
haklı görülecek hiç bir taraf yok, ne şiddet, ne ekonomik darboğaz...
fakat yol yine de aynı kapılara çıkıyor...
dürüstçe gidip ayrılık...
birinden birinden ayrılık ve gelecekte olacaklarını vebaline katlanma
valla bende bu konularda empati yapıp anlayışlı olamıyorum..tamam sevmisşin e boşan aldatmaktan kurtul o insanla hayatını yaşa.özellikle çocuğu olan kadınları duydukça iyice geriliyorum.
Ah be caramelo keşke aşık olan her kadın senin gibi cesur olabilse. Keşke :)
ne dalga geçmesi be ben rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalışıyorum sen dalga geçiyosun diyosun dalga geçiyo olsam buraya niye yazıyım yorumların hiç birine şaşırmıyorum hepsi beklediğim cvplar ama insanlara hayret ediyorum nasıl bu kadar kırıcı olabiliyosunuz tabiki aferin demenizi beklemiyorum ama bazı kişilerin verdiği cvplar insanı iyce alt üst eder hayatta başımıza neler geleceğini asla bilemeyiz kınamayalımmm cvp verdiğim içinde yüzsüz diyiceksiniz şimdi ama olsun
öyle değilse nasıl ? ısrarla bu yaşadığınıza aşk diyorsan dünya gerçeklerinden bi hayli uzak yaşıyorsun demektir. sen kendi kendine adamı seviyorsun hoş aslında sen de sevmiyorsun ya neyse. ama sevgilin seni sevmiyor sevse seni kocanla paylaşmazdı. olur olmaz her ahlaksızlığa aşk kılıfı uydurmaktan vazgeçin. kocandan mı memnun değilsin kocanı mı sevmiyorsun tut boşan boşanamıyorum diyorsun her yolu dene ama her yolu. boşandıktan sonra da hiç evlenmemiş ya da boşanmış ya da karısı ölmüş hern neyse biriyle aşkını da yaşarsın hayatını da ama böyle değil bu şekilde değil. ki böyle hikayelerde Allah öyle bir ayağına dolandırıyor ki insanın kimsenin yaptığı yanına kalmıyor aklını başını topla çocuğun için vazgeç bu işten.
yalnız bu konu da ekşi sözlük bozması olmaz inşallah...
bir iki kere okuyunca gariplikler geliyor
bende böyle düşünüyorum.hala iddia ediyorum eşini 2 yıldır aldatan çocuğu olan ve bundan pişman olan bir kadın bu kadar rahat cümleler kurmaz bu kadar rahat davranıp birde yorum yapanlara sataşmaz..
derdini düzgünce anlatıp yardım ister..
herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam
Merak ettim o adam eşiyle sevişirken ne hissediyor acaba ?
sevgilinin esiyle iliskisi kiskandirdi seni galiba.ama durum emin ol bu canim . bugün senle yarin karisiyla.ayrica karisini bosayipta seni almaz.neden sana guvenipte hanim diye evine oturtsun!!!! Kusura bakma ama bu budur.bu ne şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?