Başkasını seviyorum :(

Ah be caramelo keşke aşık olan her kadın senin gibi cesur olabilse. Keşke :)

aynen...

sevip, ayrılıp, bunun aslında sevgi olmadığını görmek yemiyor...

aslında kadınların aldatışında da, erkeklerin aldatışının arka planında da bu var..

insan elindekinin dışardakinden daha kötü olmadığını bilse, olmayacak tüm bu sorunlar ya...

ama insanlar tamahkârdırlar.

ellerinden çoğu gidince, aza muhtaç olurlar...

valla bende bu konularda empati yapıp anlayışlı olamıyorum..tamam sevmisşin e boşan aldatmaktan kurtul o insanla hayatını yaşa.özellikle çocuğu olan kadınları duydukça iyice geriliyorum.

ay neyse ben iyice sinirlenmeye başladım ban yemeden topuklamak lazım siz de gazına gelmeyin böyle bişey için ban yemeye değmez sevgili kk hatunları

başkasını seviyosan o başkası kimse onunla ol, çocuk mocuk bahane çocuğunu düşünen anne zaten evladının alnına leke çalmaz gerçekten seven kadında cesur olur, evet insanlık hali olabilir insanın kocasından gönlü geçebilir başkasına aşık olabilir ama bu şekilde olmaz
bence insanlar fazla dizi izlemekten bu hale geliyolar dizi tadında yaşamak istiyolar aşk nefret entrika vs, halbuki çözüm basit zaten ortada yuva kalmamış yüreğiniz varsa ikinizde boşanın evlilik birliği içinde ilişkinizi sürdürün

ne bılıyım yhaaa nasıl bı aşık olmussun kı gözun evladını kocanı gormemıs asla kınamıyorum seni çunku kınadıın sey basına gelmedıkçe ölmeyeceksın ALLAH ıslah etsın senı de sevgılını de ne dıyelım olan olmus ıkı yıldır hemde ama mantıklı olan esınden boşanman bı haber cıkmıtı gecen yıldı sanırım kadının bırı sabah sevgılıyle bırlıkte olmus akşam eşiyle Allahın işine bak sen kadının o ay ıkı yumurta atası gelmıs yumurtalardn bırını eşi döllemiş birini sevgılısı döllemıs tabı çocuklar bıraz buyuyunce adam dıger cocukta bı anormallık oldugunu hiç kendısıne benzemedıını farketmıs dna testı yaptırmış cocuga ve babası olmadıını öğrenmıs dua et de başına boyle bişey gelmesın valla ıkısındende ayrılsan bu yaptıını unutucanı sanmıorum kendı vıcdanın sana ders verecektır ömrun boyunca ama tövbe et duaa et seni affetsın o affederse kimsenin eleştırısı dusuncesı bı önem arzetmez

ben buraya yazmanızı yadırgamıyorum,

tüm alacağınız tepkilere rağmen yazdığınıza göre...

benim anladığım vicdan temizlemesi yapmaya, ya da aşkınızı yaşamaya çalışmıyorsunuz..

bu beladan kurtulmak istiyorsunuz...

benim anladığım bir kumar, uyuşturucu, alkol bağımlısı nasıl son raddede çare arar ya doktora derdini söyler,

temizlenmek isteri kurtulmak ister, keşke düşmeseydi o yola, ama düşmüş işte...

fakat vazgeçmek ister...

ve bunu tek başına yapamıyordur, yardım ister...

işte ben sizin durumunuzu böyle yorumladım..

( UMARIM DOĞRU YORUMLAMIŞIMDIR ZİRA BEN İNSANLARI HEP ANLADIĞIMI ZANNEDERİM...SONRA YANILIRIM)

evliyken başkasına aşık olmuşsunuz, olabilir. herkesin başına gelebilir. ama bir an önce kocanızdan boşanmalısınız. kandırılmayı hiç kimse haketmez çünkü. lütfen kendinizi eşinizin yerine koyup öyle hareket edin

yalnız bu konu da ekşi sözlük bozması olmaz inşallah...

bir iki kere okuyunca gariplikler geliyor

Bana psikolojimi bozan, verdigi sirla beni yoran birini hatirlattin. Hatta konu acmistim burada. Ne yapacagimi bilemez durumdaydim. Onun sirrini tasimak bile yormustu beni. Allah beni senin gibi, onun gibi insanlardan uzak etsin.

Cok sukur ben buraya yazip akil aldim da cikardim hayatimdan o pisligi. Cirkeflik ypmasindan korktugum icin arami bozmadan cikardim hayatimdan. Erkek arkadasim mesajlarimizi okumus gorusmemize musade etmiyor kusura bakma falan dedim. Bir de ustune nutuk atti o benim hayatimi nereden biliyor, nasil yargilar beni, sen onun lafiyla nasil beni hayatindan cikarirsin diye.

Benim tanidigim o malum sahis yedigi nanenin her ayrintisini israrla bana anlatmak istedigi ve cogu seyini de anlattigi icin biliyorum.

Uzak durmaya calistik, karsi koyamadik falan demissin ya. Iste ben ona inanmiyorum.

Buyuk ihtimalle kocani cok sevmeden evlendin, onda goremedigin seyleri baskasinda aradin. Bunun uzun sureli bir iliski olacagini tahmin etmiyordun. Birgun biter diye dusundun ama baglandin.

Dedigim gibi, tahminim bu. Tabi bir de anlattigim olaydan oturu tecrubem.

Asla kinamak istemiyorum basina gelmesinden korktugum icin.

Ama emin ol bu sekilde devam etmen yuva yikmandan cok daha cirkin.

Bulasmissin bir ise. Ya bitir, tamamen temizle. Ki yine de kocani kandirmis oluyorsun ama bu sekilde devam etmenden iyidir. Ya da bosan madem vicdanin rahat etsin istiyorsun.

Son düzenleme:
hah aynen...

bu aşk değil...

keşke aşk ateşi olsaymış gerçekten de.

ama değil..zaten aşk olsaydı gözünüz hiç bir şey görmez çocukları da alırlar şimdi Hawai'de olurlardı. (onaylamıyorum ama böyle olurdu...)

çünkü seven kimse gerçekten hiç kimseyle paylaşamaz..

ne konu sahibi, paylaşabilirdi, ne de evli ve çocuklu sevgilisi!!!

yani sözün kısası artık terapiye mi gidersiniz, ilaç mı alırsınız, hobiler mi edinirsiniz,

kendinizi mistik şeylere mi adarsınız bilmem.

vazgeçin bu geçici heyecandan,

elinizdekinin kıymetini bilin çok geç olmadan

Boşanın boşanın ki eşiniz de hayatının geri kalanını sevgisini hak edecek değerli bir kadınla geçirsin, sizden daha mutlu olacağı kesin.

yalnız bu konu da ekşi sözlük bozması olmaz inşallah...

bir iki kere okuyunca gariplikler geliyor

bende böyle düşünüyorum.hala iddia ediyorum eşini 2 yıldır aldatan çocuğu olan ve bundan pişman olan bir kadın bu kadar rahat cümleler kurmaz bu kadar rahat davranıp birde yorum yapanlara sataşmaz..

derdini düzgünce anlatıp yardım ister..

evet aslında,

ilk okuduğumda ve hemen cevaplar yazdığımda gerçekten yardıma ihtiyacı var sanmıştım...

fakat diğer mesajımda okuyunca ve düşününce ekşicilerin işi gibi geldi.

bizim yorumlaramız bile daha uzun..

ben böyle bir derde düşsem düşünüyorum da,

önce kendimi, evliliğimi, tıkanma noktalarını anlatırdım.sonra o kişiyi anlatırdım. Sonra ruh halimi, duygularımı, eşimin iyi ve kötü yönlerini anlatırdım..

yani anlatırdım da anlatırdım ve yardım isterdim öyle

yani kadınlar böyle yapar gibi geliyor bana..

kısaca yuva yıkanın yuvası olmaz ondan yıkmıyorum yuvamı demez...

Eşinden boşanmak istemiyorsun, sevgilinden de ayrılmak istemiyorsun. Boşanıp sevgilinle beraber olmak da istemiyorsun. Demek ki sen ne eşine, ne de sevgiline aşık değilsin. Bence arkadaşım sen bulunduğun hayattan sıkılmışsın, belki evli olmaktan, belki anne olmaktan. Olabilir insansın, bir anda bulunduğun noktada olmaman gerektiğini düşünerek bunalıma girmiş olabilirsin. Bunun için de son 2 yılını kendince böyle bir heyecan fırtınasının içinde hayatını renklendirirken bulmuş olabilirsin. Ama bu işin çözümü bu değil, sen de biliyorsun ki boşanırsanız bu heyecan filan hepsi geçecek ve sen yine hayatın gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalacaksın. İşte zaten bu yüzden istemiyorsun şuanki durumunu bozmayı da. Bence sen bir süre şu sevgilinden de eşinden de uzak kalmalısın. Eğer varsa şehir dışında bir akraban, tek başına oraya git ve kendine odaklan. Hayatında nelerden memnunsun nelerden değilsin bunları düşün. Ve bunları değiştirmek için ufak aşk oyunları dışında neler yapabilirsin bunlara karar ver. Çünkü bedeninin içinde tutsak bir ruha sahipsin. Şimdi bu sevgilinden ayrılsan da, eşinden boşansan da mutlu olamazsın. Çünkü sen asıl kendinle mutlu değilsin. Kendinle barışı sağladığın an herkes için en doğru kararları verebileceğine inanıyorum. Bu barışı sağlamak için yalnız savaşmak yerine bir uzman desteğine başvurursan bu süreç daha kolay geçer senin için.

cok sasırdım dogrusu esınızı aldatmak tovbe estgfurullah bence esınden saklamak daha kotu ahıretini hiç dusundun mu Allah a nasıl hesap verıceksın ya esıne anlatacaksın yada o adamı unutacaksın baska bı fıkrı olan yoktur heralde burada ne dıye bılırızkı
kocandan bosanmak ıstemıyorsun onun senın ustune gecen hakkı ne olucak bılıyorsun kul hakkı helede koca hakkı zinadan bıle buyuk gunahtır Allah merhamet etsın inşallah... başka dıyecek bısey yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettim o adam eşiyle sevişirken ne hissediyor acaba ?

bu ne şimdi yaa
sevgilinin esiyle iliskisi kiskandirdi seni galiba.ama durum emin ol bu canim . bugün senle yarin karisiyla.ayrica karisini bosayipta seni almaz.neden sana guvenipte hanim diye evine oturtsun!!!! Kusura bakma ama bu budur.

Ha ben bide isin sana bakan pencerecesinden bakinca ne olduğunu söyleyeyim. Midem bulandi.sen nasil başarıyorsun bunu? Bugün kocanla yarin sevgilinle ilişki yaşa. Ben bugün doktorun elle muayenesinden sonra bile kendimden igrendim.sen nasil başarıyorsun kendinle yaşamayı.!!!

Aşık olmak başka bişey. Kocana duygularin biter baskasina asik olursun adam gibi gider anlatir bitirirsin evliligini.bizde takdir ederiz.ama bu türlüsü tek kelimeyle mide bulandirici.ister yorumuma kizin isterse banlansin..ama yazmadan edemedim.

kınadığımız şeyi yaşamadan ölmeyiz bu hadisle sabit bir durum en azından benim inancıma göre sizi kınamaktan korkarım.
başlığı gördüğümde 14-15 yaşındaki bir ergenin sevgilisi varken başkasına aşık olduğunu falan düşünerek açtım yazdıklarınızı görünce de üzüldüm.
eğer buraya o başlığı açacak kadar dertli olsaydınız zaten yazdıklarınızı 2 sene kadar uzun bir süre yaşamazdınız diye düşünüyorum.

Madem eşinden ayrılmayacaksın ondan da ayrılmayacaksan neden açtın bu konuyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…