- Konu Sahibi FairyTaleJoy
niye boşanmasın ki
niye boşansın ? adam kendisinin sadakatsizliğini görmez onun kafasındaki imajın evli olduğu halde başkasıyla ilişki yaşayan kadın imajı. seninle niye beraber çünkü sen de evlisin karısına söyleyemezsin o da senin kocana söyleyemez gittiği yere kadar takılıp sonra yolunuza bakacaksınız bu yüzden kafası rahat ve bu yüzden seninle 2 yıldır görüşüyor. sen bekar olsaydın böyle olmazdı 2 sene sürmezdi.
hem olur da bir delilik yapar da karısına falan söylersen adamın yapacağı savunma şu : '' karıcım bu kadın takıntılı bana taktı kafayı peşime düştü, yuvamızı yıkmakla tehdit etti, ne yaptıysam yakamı kurtaramadım zaten o da evli doğru bir kadın olsa evli haliyle bana bulaşır mıydı değil mi ama karıcım beni affet çocuğumuza kıyma o kadını ciddiye alma o senin dengin mi ? '' vs. ağır olabilir gerçekler bunlar canım. belki o adamın karısı öğrenince senin kocana söyleyecek eğer bu ülkede hayatta kalırsan çocuğundan da yuvandan da sevgilinden de olacaksın çok yakın bir gelecekte. bu işler böyledir istisna olmuyor genelde.