• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasını seviyorum :(

Iki adami birden midesi kabul ediyor, kocasina sadece katlaniyor diyeyim hadi. Peki o adamdaki nasil bir mide ki kocasiyla birlikte oldugunu bile bile bir seylere devam ediyor... Erkekler bizden bir tik daha tahammulsuzdur bazi seylere. Bu adamdaki nasil bir sevgi anlayisi ki sevdigini iddia ettigi kadinla kocasinin birlikteligine tahammul ediyor...

Kadın sever, çünkü erkek onu bi şekilde kandırır ya ayrı yatıyoruz der yada boşanmam mümkün değil der yada boşancam diye diye oyalar. Kadın buna tahammül edebilir. Ancak erkeğin namus anlayışı farklıdır, erkekte namusu koruma iç güdüsü vardır, gerçekten sevse sevdiğine el sürülmesine tahammül edemez.
Kadını da aşığım diyerek elde tutması lazımdır ki istediğini alabilsin.
bütün olay bu.

Hehh işte konunun başından beri kafamı tırmalayan soru bu!
Madem `seviyorsunuz birbirinizi` de adam hiç mi kıskanmıyor ya Hû!
Eşin olduğu için saygı mı gösteriyor yoksa??

Gayriresmi ilişkinizde cinsel boyutta birşey yaşadınız veya yaşamadınız yorum yapmam..
Ancak evli olduğunuza göre cinsel bir hayatınız var eşinizle..
Bu 2 sene içerisinde eşinizle cinsel münasebeti kesseniz 5o defa anlardı herhalde ortada birşey olduğunu..
Kastım maksadımı ortaya koyuyor sanırım bu mevzuuda..

Birçok arkadaşın da dediği gibi inandırıcı değilsiniz..
Cevaplarınız baştan savma..
Pişman veya yol gösterilmesini isteyen bir tavır takınmış haliniz yok..
Cevaplarınız oldukça basit bir ağızla yazılmış..
Saldırı durumu varsa atağa geçmişsiniz sadece..

Konuda vakit kaybetmeye lüzum yok, kolay gelsin hanımlar.. :51:

Arada aşk oldugu icin dogru mu desem yoksa cocuklarin ve cocuklari oldugu icinse yalnis mi demeliyim. Bende evlenicem cok kisa bi sure sonra ama aklimada baska birisi var 4 yillik ailemin istemedigi karsi ciktigi eski sevgilim ama ben ailemin cok sevdigi yeni nisanlimla evlenmek zorundayim. Zor cok zor.

Evlenmesene arkadaşım. Hem sana hem karşındakine yazık değil mi?

Bu nasıl bir bakş açısı nasıl bir normalize anlayamadım doğrusu. Aşk dopaminin bir anda şangır şangır salgılanması falan gibi bişey mi. İlişkilerde aşktan önce insanlar birbirine kur yapar kedi köpek bile bunu yapıyor. Hafif basit nsanlar bu kurların peşinden koşar hoşuna gider bekler. O halde evliyken birine aşık olmak normalize edilecek birşey değil. Tek gecelik aldatmadan bile daha acı.
Aşk için zaman gerekir mekan gerekir etki tepi gerekir . Evlenmiş birisi bu duyguları ya eşiyle yaşayabileceğini ya da eşiyle kopuklarsa yaşayamayacağını bilir ve yan gözle bakmaz kimseye kadın da olsa erkek de olsa.

Aynen öyle. Aşkın temeli cinsellik ve hormonlar, araya bağlılık ve sevgi girer daha sonradan bu kur, konuşma, tanıma dediğinizle. Olayın fizyolojik boyutu var. Ben konu sahibini savunmuyorum arkadaşım yanlış olmasın ama insan aşık olabilir. Hatta şöyle bir olay var aşkta karşındakinin insani kokusu (feromon) seninkinden ne kadar farklıysa o kadar çekilirsin ona, ne kadar aynı ise o kadar iter seni. Bu gibi basit yönleri de var maalesef kutsallığın ötesinde. Bu yüzden çok yakışıklı bulup da bize hiç cazip gelmeyen insanlar olmuştur geçmişimizde ya da bunda ne buluyoruz deyip aşık olduğumuz. Yani aşkın hormon temelli bir yönü var.

Ama tüm bunların yanında irade ve mantık da bize bahşedilmiş. Aşık olmuştur eyvallah ama bu durumda iki yol var. Ya kalbine gömüp eşinle ve çocuğunla devam edersin yola ya da mertçe çıkar söylersin "seni artık sevmiyorum, gönlüm başkasına kaydı." dersin bitirirsin.

Aynen öyle. Aşkın temeli cinsellik ve hormonlar, araya bağlılık ve sevgi girer daha sonradan bu kur, konuşma, tanıma dediğinizle. Olayın fizyolojik boyutu var. Ben konu sahibini savunmuyorum arkadaşım yanlış olmasın ama insan aşık olabilir. Hatta şöyle bir olay var aşkta karşındakinin insani kokusu (feromon) seninkinden ne kadar farklıysa o kadar çekilirsin ona, ne kadar aynı ise o kadar iter seni. Bu gibi basit yönleri de var maalesef kutsallığın ötesinde. Bu yüzden çok yakışıklı bulup da bize hiç cazip gelmeyen insanlar olmuştur geçmişimizde ya da bunda ne buluyoruz deyip aşık olduğumuz. Yani aşkın hormon temelli bir yönü var.

Ama tüm bunların yanında irade ve mantık da bize bahşedilmiş. Aşık olmuştur eyvallah ama bu durumda iki yol var. Ya kalbine gömüp eşinle ve çocuğunla devam edersin yola ya da mertçe çıkar söylersin "seni artık sevmiyorum, gönlüm başkasına kaydı." dersin bitirirsin.

Feromon ile yapılmış olan klinik çalışmları takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim. Bu hormon aşkı sağlamaz. Kişide uysallaşma , davranışlarda sakinlik, hoşgörü, ve daha 7 duyguda normalleşme iyileşme sağlanır.
Aşk müsaitlik durumuna göredir. Sen eşine aşıksan kim gelse aşık olamazsın . Oluyorsan anormal değil mi ama. Aradan geçer 15 sene 20 yaşında evlenmiştir. Biraz iş hayatında yer edinmiştir. Cepte azcık para vardır. Koca onun için sevgiyle bağlanışan biri değilidir. O zaman zaten bu kişi aşık olmaya müsait. Dediğine katılırım şimdi işte.

Bu nasıl bir bakş açısı nasıl bir normalize anlayamadım doğrusu. Aşk dopaminin bir anda şangır şangır salgılanması falan gibi bişey mi. İlişkilerde aşktan önce insanlar birbirine kur yapar kedi köpek bile bunu yapıyor. Hafif basit nsanlar bu kurların peşinden koşar hoşuna gider bekler. O halde evliyken birine aşık olmak normalize edilecek birşey değil. Tek gecelik aldatmadan bile daha acı.
Aşk için zaman gerekir mekan gerekir etki tepi gerekir . Evlenmiş birisi bu duyguları ya eşiyle yaşayabileceğini ya da eşiyle kopuklarsa yaşayamayacağını bilir ve yan gözle bakmaz kimseye kadın da olsa erkek de olsa.

Bende onaylamıyorum ama bana kalırsa evlilik bir süre sonra aşkı öldürebilir ve aşk insanın kendisinin kontrole edebileceği bir duygu değil.Ayrıca büyük konuşmamalısın.İnsan başına ne geleceğini bilemez.Aşık olmak suç değil karşındakine dürüstçe söylersen eğer..

Bide Sevgiliminle esiyle arkadasiz,hatta ailecek gidis gelis yapiyoruz deyinde tam olsun... Siz kocanizi,sevgiliniz karisini,sevgiliniz sizi,siz sevgilinizi aldatiyorsunuz... Oh ne ala memleket... Bu nasil ask yaaa... Asiksaniz cesurca ikinizde ayrilin eslerinizden ve beraber olun... Daha cok sey yazasim var ama gerek duymuyorum, arkadaslar bolca yazmis zaten... Allah akil fikir versin size....

Eskiden aynı şirkette çalıştığım bir bayan vardı,sizinle aynı durumdaydı birebir.

sevgilisinin eşini merak etmiş bir gün,sosyal paylaşım sitesinden eklemiş,birkaç ufak yalanla kabul ettirmiş,kadınla sohbeti ilerletmiş,karımla aramda dağlar var,aynı yatakta bile yatmıyorum diyen adam,karısı ile sarmaş dolaş,pozlar,mutlu aile tabloları,tatiler,romantik akşam yemekleri filan her anlarının fotosunu koyuyormuş kadın,arkadaş bunları gördükçe kuduruyordu,ne yalanları çıktı adamın ortaya,sonra terketti arkadaş bu adamı,
sizin sevgilide muhtemelen eşiyle çok mutlu ama malesef size bu yüzünü gösteriyor,kullanılıyorsunuz bana kalırsa,dönün bu hatadan bir an önce,annelik kutsallığına yakışmıyor.

herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam :(:25:

Selamlar Arkadaşım

Bu yaptığın gerçekten kötü birşey direk suçlu durumuna düşüyorsun. 6 yıllık evliymişsin, belki çok sorunlar yaşadın, eşin seninle ilgilenmedi,bunaldın bir çıkış yolu aradın, bu insanı tanıdın. Ama inanki her ne olursa olsun bu arayış iyi olmamış senin için. İkinizde eşlerinizin haberi olmadan bir günaha girmişsiniz. Eşlerinize de yazık değil mi? Belki de aşkı yaşadın,hissettin ilk kez ? Bilemeyiz ki, belki eşin mantık olarak evlendiğin, Yada görücü usulü evlendiğin biriydi. Bu adamda eşinde yaşamadığın duyguları yaşadın Belkide .. Ben aşka saygı duyarım. Aşkın son derece kuvvetli bir enerji olduğuna inanırım ..
Ama sebep her ne olursa olsun canım bu yoldan vazgeç..
Önce kendine olan saygından dolayı,sonra çocukların ve eşine olan saygından dolayı vazgeç canım bırak..
Bu gittiğin yol, yol değil. Şeytanın tuzakları. Düşme bu tuzaklara..

Öncelikle o kişi ile tüm irtibatını kes at. Asla görüşme. Sonra tövbe et, istiğfar et bolbol. Allah'a dua et ve seni yaptığın hata için affetsin diye yalvar.. O yakarışları duyandır..

Hepimiz insanız hatalar,günahlar,yanlışlar bizler için. Sende biliyorsun ki bu yol yanlış, çünkü vicdanım sızlıyor diyorsun .. Gel vazgeç bu yoldan hemen kes at. Yavrularına sarıl.. Eşinle sorunlar yaşıyorsanız oturup konuş düzeltmek için elinden geleni yap.

Dört elle sarıl yuvana. Arın geçmişten. Allah affetsin hepimizin günahlarını inşallah.. Edilen tövbeleri geri çevirmez mevlam.. İstiğfar et,tövbe et 2 rekat namaz kıl yalvar yakar Allah'a .. Geçmişi ve o adamı sil at hayatından..

Zararın neresinden dönersen kârdır arkadaşım. Güçlü ol ve eşine çocuklarına sıkı sıkı sarıl, onlardan sana yar olur,sevgili olur..

Diğeri ve onun gibiler sadece seni ve senin gibileri günaha sokmak için hayatına sızan YILANLARDIR!!!

Sevgiyle

Evli bir kadın,evli bir adam için beni kandırdı derse inanmam.
Kendi kocanıza olan saygınız hakkında yorum yapmayacağım ama eğer o adamın karısına biraz saygı duyuyorsanız,vicdan sahibiyseniz ki sizin de çocuklarınız var bence uzatmazsınız.

Böyle bir kader olamaz o adam eşinden ayrılıp sizin kaderiniz olamaz bu sizin günahınız olur ancak.

Kullanmak kısmını şu açıdan dedim canım konu sahibi diyor ya biz seviyoruz birbirimizi diye. Seven erkek başka adamla olmasına katlanır mı ? Hayır tabi ki. o zaman adam cinsellik için beraber, kadın da beni seviyor zannediyor.

Birşey soracağım gerçekten erkeklerin hepsi bunu mu düşünür? Sahiden seviyor olamaz mı hiç? Bu konu ile ilgili değil sorum genel anlamda sordum ?...sevdiği evlidir, ilk aşkıdır ama kalbine gömmek zorundadır. Belki sadece cinsel açıdan bakmayan sırf sevdiği için kalbine gömüp uzaktan sevmek zorunda olan erkek olamaz mı, yoksa bu erkekler sahiden cins mi ? :)))

Bütün yorumları okumadım ama ilk yazdığınız konuya göre yazıyorum, bundan 8 ay önce tamda senin gibi daha evliyken eşimi annesinin nikahında görüp, aşık olan ve annesinin katkılarıyla, eşimin karaktersizliğiyle birleşen bir şeytan üçgeninden kurtulmaya çalışıyorum, ben eşimi affettim ama birgün olmuyor ki aklıma gelmesin. o karaktersiz kadınsa eşim uğruna 3 yaşındaki kızının velayetinden vazgeçmişti ama eşim ben yakaladıktan sonra hiç tereddüt etmeden kadını bıraktı. ona sorsan eşimde seviyormuş ama hani nerede sevgi, sizin gibiler sadece bir yalana inanıyorsunuz, aşkmış evet aşka saygım sonsuz ama ya yıktığınız hayatlar, üzdüğünüz insanlar, ya masum çocuklar bir aşk için değer mi sence. bir söz vardır, evliye gönül verme, eve gider unutur diye, aslında bu konuda çok doluyum ama gecenin bu saatinde daha fazla toparlayamıyorum cümlelerimi. Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin ve unutma hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.

Back
X