Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
siyaset dışı konuşmamak için insanları hedef göstermeyeceksin.

hemde oky diye nick vererek. hem başlatıp, hemde siyaset dışı konuşmak istemiyorum demekte şaka gibi gerçekten
Arkadaşın yaptığını düşündüğüm şeyi anlatırken seni anlasın diye fiziğinimi tarif edecektim?
Etiketleme yapmadım derken bahsettiğiniz gibi bir suçu üzerinize yapıştırmadım demek istedim
Senin tavrın karşısında kendi çizgimin dışına çıkmak zorunda kalmak istemiyorum
O yüzdn yeter ..

ben yapmasam görmeyecektin bile :) sen ne yaptın bu insanlara be okym?
Okypetenin suçu ne :)
bilsem adımı verirler suçlarlar,
gelip cevap yazınca ben ne yaptım onlar başlattı. hayır yazılar ortada kabak gibi. kim önce nick verip başlatmış.
sonrada,onlar kaba ben naifim....

. hı hııı. anladı ben:)

Ankette seçenek eksik. Mevcut düzenden memnun değilim ama çözümü başkanlık sistemi değil.

Ben de bazı konularda geyik muhabbetine karşıyım ya da alaycı cevaplara ama bu tarz konular için geçerli değil. Bazı hassas konular var terör olaylarini içeren konular gibi orada saçma sapan geyik muhabbetleri hoş durmuyor ama onun dışında kimi konularda resmiyetten azıcık uzak durmak biraz espiri içerikli cevaplar vermek gibi şeyler olabilir bence.

Henuz yeni gordum bu yorumunuzu da atifta bulunduklarinizdan biri benim sanirim.Bu bolumde her konu "siyaset meydani" ciddiyetinde gececek ve ya herkes "mesut yilmaz" ciddiyetinde yorum yapilacak ibaresi olmadiktan sonra herkes her konuya kendi uslubunca cevap verebilir diye dusunuyorum sayet yorumlarin "dolulugu,basitligi ve saçmaligi" gibi kistaslari sizin suzgecinizden gecmiyorsa. Burayi da uzun yillardir takip eden biri olarak her konuda her kesimden arkadas istedigi gibi konuya yaklasiyor.Kimisi ciddi yaklasarak,kimi ti'ye alarak...Neden bu kadar cikistiginiza anlam veremedim..Kaldi ki acik oylama olsaydi sisteme birkac parcasi disinda vakif olmadigim icin hakkinda bilgim yok,biri anlatsini isaretledigimi gorup,yorumlarin icinden gozume carpan detaylarla ilgili birkac seye atifta bulundugumu gorurdunuz.
Ha birde bu yorumunuzu begenenlere baktim da begeni gibi begeni cidden.Bu bolumde her baslikta ciddiyetini daima koruyup hic kaynatmadan yorum yapan arkadaslarmis. Bir biz laubalilesmisiz :)

Bu yorumu yazarken kastettiğim nicklerden biri değildiniz
Bi çok konuda yapan bir kaç arkadaş var
Terörde
Askerde
Ülke için önemli konularda
İlk cümlede ' yine ' deyişim bu yüzden
Beğenenlere dikkat etmedim bakmıyorum kim beğenmiş yada karşı cevabı kim beğenmiş
Bunlara takılmak saçma geliyor bana
Fikirler varken
Hepimizin bakış açısı farklı tabiki saygısızca bir tepki verdiğimi düşünmüyorum
Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim birde temennilerimi
Bu kadar

kime yazdın peki.. banamı. office mi. kime.

bu konuda kaçıncı suçlama yapışın. gerçekten yeter. birbuçuk aylık üyelikte ona buna laf sokuyorsun devamlı

parkon
kadesa

Siz niye cevap yazmak istemiyoruz diye dusunuyorsunuz ki? Cok mu onemli belirli bir güruhun ne dedigi ? Bu yaftayi size yapistiranlarin da neler yaptigini gormedik mi ? Yazin yahu.
yok canım ben cevap yazıyorum onu parkon dedi. Benim için önemli olan kim ne düşünür değil zaten sevdigim,değer verdiğim ve önemsedigim her görüşten arkadaşımın hakkımda neler düşündüğünü biliyorum diğerleri ise dikkat alanımda değil.

Kimin ne yaptığını gördük okuduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…