Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
Oooooo konuyu nasıl bıraktım Nasıl buldum.
Ne zaman karşılıklı ithamlar yerine fikirler konuşacak acaba?

Aynen hayyal.
Üstelik birde yakın arkadaşlarımın biriyle tartıştığı konuya yorum yaptığım anda hemen birilerine saldırıyoruz imajı çiziliyor.Aynı senin bu konuda düşürülmeye çalışıldığın durum gibi.
Bu insanlarla benim samimi olma sebebim zaten çoğu konuda aynı düşünüyor olmam, ortak noktamız düşünce yapımız.

Yok ama yazma Hakkımız olamaz İşte.
Aynı fikirdekiler aynı konuda yazamaz kural bu :) hele ki muhalefet tarafta isek. Hele senin arkadaşın konuda mesajını beğendi mi... Bittin sen.
Her türlü iftiraya kurban gidebilirsin.
Kafa çok enteresan çalışıyor, çok...

valla bende anlamadım.
garip ama oluyor işte..ama inanırmısın alıştım artık. kötü bir alışkanlık ama yapacak bir şey yok:)
bu arada iyiki toparladık. ne olursa olsun eski dost başka oluyor. kan çekiyor derrmişim:)

valla geldiğimden beri bir dolaplar dönüyor ama anlayamadım.
öpüşüp barışsın herkes
Barışmazlar, burası hep böyle, gezi olaylarıyla başlayıp 1 Kasım seçimleriyle tam gaz giden bir tellioğulları seferoğulları hikayesidir bu, ortada da yeşil vadi
Ellerinden gelse vadinin ortasına Çin Seddi gibi set inşa edecekler

Valla bu topikte topyekûn Ilinanin üstüne gidilmis kadesa. Okuyorum yorumları gayet seviyeli yazan biri. Niye bu kadar üstüne gidildi gerçekten anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…