• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
şimdi gördüm. ben bu bölümde tek tabanca takılanlardanım. kimsenin desteğine ihtiyacım yok. böyle bir suçlama hiç hoş değil. tek başıma, yıllarca, gerektiğinde kendimi yada düşüncemi ,savundum..
kimseden destek almadım,
almamda.
o kadar aciz değilim

şimdi gördüm. ben bu bölümde tek tabanca takılanlardanım. kimsenin desteğine ihtiyacım yok. böyle bir suçlama hiç hoş değil. tek başıma, yıllarca, gerektiğinde kendimi yada düşüncemi ,savundum..
kimseden destek almadım,
almamda.
o kadar aciz değilim
Ne oldu yao_O

aman ya suçlanmışız. hayyal beni korumak için yazmış mış mışta. ne alakaysa. sanki benim korunmaya ihtiyacım var. pısırık olsam neyse:)
Varya , sırf bize böyle bir etiket yapıştırmaya çalışan bir grup olduğu için çoğu zaman yazmıyorum.
Ofis, kadesa, depresif veya sen biriyle tartışırken konuyla alakalı söylemek istediklerimi bile içimde tutuyorum çünkü artık çok sıkıldım bu suçlamalardan.

Varya , sırf bize böyle bir etiket yapıştırmaya çalışan bir grup olduğu için çoğu zaman yazmıyorum.
Ofis, kadesa, depresif veya sen biriyle tartışırken konuyla alakalı söylemek istediklerimi bile içimde tutuyorum çünkü artık çok sıkıldım bu suçlamalardan.
ya hayyal birde çok girmiyor kkya. yazmıyor uzun süredir sık şekilde.
ama işte yinee suçlanıyorsun. yeni üye birde bu. nasıl tanıyorsa bizi artık

Kızım hasta boğaz enfeksiyonu olmus kk ya çok giremiyorum şu msjini gördüm de yazmak istedim konudan bağımsız yazıyorum ne olup bitti onu bile bilmiyorum.

Peki onlar bir çete oluşturup profillerden ya da buralardan hatta siyasetle ilgisi olmayan kisiler bile birden cosmaya başlayınca biz neden uhu bunlar çete diye ağlamiyoruz? Bunu oky nin başına gelenler de çok gördüm ben.oyle ki siyasete tek bir şey yazmayan bir iki kişinin bile sırf arkadaş oky ile tartişıyor diye gelip laf soktuğunu begeni yaptığını gördüm.hayretle izledim.

Bu tip çocukça şeylerden bıktım. Isteyen istedigi yakıştırmayı yapsın beğenirim de destek de veririm eğer haklıysaniz. Umrumda olmaz.

Neyse ben kaçar benim cadı iyice huysuz bugünlerde.

Taarruz değil canım yaptığım sen körü körüne bağlı olmadığını açıklamışsın ya ben o cümleyi kurarken seni içine katmadığımı söylemek istedim sadece
Burada öyle gördüklerim var elbet
Ama senin moda mod bir partiyi savunduğunu görmedim sen açıklama yapınca yanlış anlamış olabileceğini düşünüp açıklama yaptım sadece
Saygı duyarım çünkü bende merak etmiyorum
Sen yazdığın için cevap verdim sadece
Beni yada başkasını yargıladığınıda söylemedim oky destek şeklinde bir tavrın olduğunu düşündüğümü söyledim
Yazılanların anlamı senin gözünde bayağı bir değişip sonra dışarı lanse ediyor anladığım kadarıyla
Gülmekle en iyisini yaparsın
Bu zamanlarda büyük nimet..

Anlamış olsaydın bana bunlarla değil kusura bakmalarla gelirdin.
Boşuna yansıtma psikolojisini kullanma, tartışma içine girecek değilim.
Uzatmaya devam etmeyeceğini düşünerek iyi akşamlar en Kocamanından :)

Anlamış olsaydın bana bunlarla değil kusura bakmalarla gelirdin.
Boşuna yansıtma psikolojisini kullanma, tartışma içine girecek değilim.
Uzatmaya devam etmeyeceğini düşünerek iyi akşamlar en Kocamanından :)
Anlamak istediğinizi anlayıp sokmak istediğiniz kalıba koyuyorsunuz
Söylenecek birşey yok
Bu topikte siyaset dışı konuşulmasından rahatsız ola bir olarak daha fazla aynısını yapmak zorunda kalmka istemiyorum
Bu kadarı bile oldukça fazla oldu..

Aynı sebeplerle kk ya yazmak istemiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...

Söylenecek birşey yok
Bu topikte siyaset dışı konuşulmasından rahatsız ola bir olarak daha fazla aynısını yapmak zorunda kalmka istemiyorum
siyaset dışı konuşmamak için insanları hedef göstermeyeceksin.

hemde oky diye nick vererek. hem başlatıp, hemde siyaset dışı konuşmak istemiyorum demekte şaka gibi gerçekten:KK14:

Söylenecek birşey yok
Mesajımı alıntılama o Zaman çok basit... Zaten sen başlattın seni tanımıyorum ve ikide bir mesajımı alıntılamasan sana zaten cevap vermem. Polemik yaratan insanlardan uzak duruyorum o yüzden bitirmeni istiyorum bana sözde laf sokmanı.

Etiketleme falan yapmadım ki bu çok çirkin bir ifade
Oluşan durumun bana nasıl yansıdığını söyledim
Oky destek için yazılmış gibi geldi ve dile getirdim
oky konuyu alıp istediği gibi açıklamış yine
Oky Sana acizsin vs diyen olmadı yardım istedinde demedim
Arkadaşın tavrı bana öyle geldi ve bunu söyledim o kadar
Her ne kadar kabul etmesenızde böyle bir durum var malesef
Doğru yada yanlış söylesin eğer tartışmaya girdiğin kişi ile yakınsa senin ne dediğinin önemi olmuyor
Direk yargılanmaya başlıyorsun
Burada bunu defalarca gördük
Buda bana öyle geldi olmayabilir evet ama tavır bana bunu düşündürdü

Sana acizsin vs diyen olmadı yardım istedinde demedim
Doğru yada yanlış söylesin eğer tartışmaya girdiğin kişi ile yakınsa senin ne dediğinin önemi olmuyor
etiketleme yapmadım. oky yazdım. fark çokmuş.:KK59:

Burada boş yere yanlış anlaşılıp cahil diye nitelendirdiğim görüşü olmayıp bodoslama konuşan karalama yapılan insanlarla bir tutulmak istemem

Halen kibarca cvp veriyosun:) Daha olmamışın sen kuzum : D

Mesajımı alıntılama o Zaman çok basit... Zaten sen başlattın seni tanımıyorum ve ikide bir mesajımı alıntılamasan sana zaten cevap vermem. Polemik yaratan insanlardan uzak duruyorum o yüzden bitirmeni istiyorum bana sözde laf sokmanı.
Bakış açınız olağan üstü açıklama yapmaya düzgünce konuşmaya çalışıyorum ama egonuzdan göremiyorsunuz

Halen kibarca cvp veriyosun:) Daha olmamışın sen kuzum : D
İnsanca konuşmaya çalışıyorum sadece normal hayatımdada kavgadan boş tartışmalardan hoşlanan bir insan değilim
Doğuda istenmeyen kesim olarak büyüyünce daha sabırlı daha hoşğörülü oluyor insan

Back