• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
bu konuda kaçıncı suçlama yapışın. gerçekten yeter. birbuçuk aylık üyelikte ona buna laf sokuyorsun devamlı
Laf soktuğum falan yok bak sabırla anlatmaya çalışıyorum tartışalım birbirimize girelim diye can atıyorsun
Bugün günah keçin benmiyim ?

Laf soktuğum falan yok bak sabırla anlatmaya çalışıyorum tartışalım birbirimize girelim diye can atıyorsun
Bugün günah keçin benmiyim ?
tabii sen gel ilkin insanları suçla dalga geçeek yazmayın diye insanlara laf sok ,
yazanlara laf sok oda yetmez kalkıp tekrar gel benim nickimi yaz. hayyale laf sok benle ilgili. sonra günah keçin ben miyim.
oldu...
bana birini hatırlatıyorsun. üyelik iptal ettiren. aynı oda böyleydi. günahımı alldınız aldınız deyip dururdu aynı şekilde laf sokup yazıp cevap hakkı doğurduktan sonra. .

parkon parkon
kadesa kadesa

Siz niye cevap yazmak istemiyoruz diye dusunuyorsunuz ki? Cok mu onemli belirli bir güruhun ne dedigi ? Bu yaftayi size yapistiranlarin da neler yaptigini gormedik mi ? Yazin yahu.
Yazmak istemiyorum diyenlerden biri bendim chelzy. Gerçekten de içimden gelmiyor. Çünkü ne Zaman birşey yazsam alıntı yapıp sataşmaya çalışan insanlar doldu bu forum. Sürekli bir alttan laf sokma çabaları. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi yok etme ve sindirmeye çalışma politikası.
Benim kişiliğimi az çok anlamışsındır. Kolay kolay susan bir yapım yok fakat gereksiz yere enerjimi kötüye çevirdiğin farkettiğim durumlarda kendimi yormamak adına uzaklaşıyorum.
Zannedersem parkon parkon da bu sebepten uzak duruyor.

parkon parkon
kadesa kadesa

Siz niye cevap yazmak istemiyoruz diye dusunuyorsunuz ki? Cok mu onemli belirli bir güruhun ne dedigi ? Bu yaftayi size yapistiranlarin da neler yaptigini gormedik mi ? Yazin yahu.

ben yazıyorum.. yeri geliyor gayet alaycı, yeri geliyor gayet ciddi yorumlar yazıyorum.. ha elbette bazı üyelerin hoşuna gitmeyebilir tarzım, bunun içinde tepelerde bir yerde "göz ardı et" butonuna basıp, engin bilgi birikimi olan farklı arkadaşların yorumlarından yararlanabilirler..

tabii sen gel ilkin insanları suçla dalga geçeek yazmayın diye insanlara laf sok yazanlara laf sok oda yetmez kalkıp tekrar gel benim nickimi yaz. hayyale laf sok benle ilgili. sonra günah keçin benmiyim. bana birini hatırlatıyorsun. üyelik iğtali ettiren. aynı oda böyleydi. günahımı alldınız aldınız deyip dururdu aynı şekilde yazıp cevap hakkı doğurduktan sonra. .
Bak laf sokmak için değil rahatsız olduğum şeyi dile getirip kendimi ifade ettim
Sen diyorsun ya hep uslüp deyince ban sebebi olacak şeyler değil diye
Benim üslubumdada ters saygısız yada hakaret vari hiç birşey yok
Nıckını neden yazdığımıda açıkladım
Tartışmak amaçlı yazan sensin
O üslup sana ait
Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz
Daha öncede yazdım
Ben isterdimki şu sabit bakışından çıkabilsende birbirimizi anlamak adına konuşabilsek

Yazmak istemiyorum diyenlerden biri bendim chelzy. Gerçekten de içimden gelmiyor. Çünkü ne Zaman birşey yazsam alıntı yapıp sataşmaya çalışan insanlar doldu bu forum. Sürekli bir alttan laf sokma çabaları. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi yok etme ve sindirmeye çalışma politikası.
Benim kişiliğimi az çok anlamışsındır. Kolay kolay susan bir yapım yok fakat gereksiz yere enerjimi kötüye çevirdiğin farkettiğim durumlarda kendimi yormamak adına uzaklaşıyorum.
Zannedersem parkon parkon da bu sebepten uzak duruyor.

Kafa durdu bende Hayal.Simdi okudum.Evet farkindayim uzak duruyorsun sen de .Valla ben careyi buldum.Artik az cok siyasette tartismanin kokusunu aliyoruz.Hissettigim an gidiyorum.Zamaninda az ban yemedik.Simdi kafa rahat.Kendi yorumumu yapip cikiyorum.Kalmayin uzak buralardan.Hepi topu ne kadariz zaten.

Bak laf sokmak için değil rahatsız olduğum şeyi dile getirip kendimi ifade ettim
Sen diyorsun ya hep uslüp deyince ban sebebi olacak şeyler değil diye
Benim üslubumdada ters saygısız yada hakaret vari hiç birşey yok
Nıckını neden yazdığımıda açıkladım
Tartışmak amaçlı yazan sensin
O üslup sana ait
Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz
Daha öncede yazdım
Ben isterdimki şu sabit bakışından çıkabilsende birbirimizi anlamak adına konuşabilsek
sen beni anlayamazsın. anlaman için insanları durup dururken suçlamamayı öğrenmen lazım. ve evet, laf sokuyorsun. bu ortada. sadece ,bu konuda iki kere bana yaptın.
artık benle muhatap olmazsan sevinirim.

tabii sen gel ilkin insanları suçla dalga geçeek yazmayın diye insanlara laf sok ,
yazanlara laf sok oda yetmez kalkıp tekrar gel benim nickimi yaz. hayyale laf sok benle ilgili. sonra günah keçin ben miyim.
oldu...
bana birini hatırlatıyorsun. üyelik iptal ettiren. aynı oda böyleydi. günahımı alldınız aldınız deyip dururdu aynı şekilde laf sokup yazıp cevap hakkı doğurduktan sonra. .
Objektif bakmaya çalışarak söylüyorum linna ilk mesajında gayet kibarca bir düşüncesini dile getirmiş ama karşı cvp olarak çok tepkili ve abartılı yazmışsın oky.
Sen önceleri böyle değildin artık çok agresif görüyorum seni.

sen beni anlayamazsın. anlaman için insanları durup dururken suçlamamayı öğrenmen lazım. ve evet, laf sokuyorsun. bu ortada. sadece ,bu konuda iki kere bana yaptın.
artık benle muhatap olmazsan sevinirim.
Umarım törpülenmek zorunda kalmadan kendin öğrenebilirsin bazı şeyleri

Kafa durdu bende Hayal.Simdi okudum.Evet farkindayim uzak duruyorsun sen de .Valla ben careyi buldum.Artik az cok siyasette tartismanin kokusunu aliyoruz.Hissettigim an gidiyorum.Zamaninda az ban yemedik.Simdi kafa rahat.Kendi yorumumu yapip cikiyorum.Kalmayin uzak buralardan.Hepi topu ne kadariz zaten.
Biliyorum sen susarsan ben susarsam ortam bu dayatmacı zihniyete kalırsa nolur?
Kendimizi ne kadar ifade edebilirsek o kadar çok aklı karışıklara erişebiliriz, fikir alışverişi yapabiliriz. Sırf bu yüzden toptan susmamakta kararlıyım.

keşke tc kimlik numaralarımız ile girebileceğimiz bir forum olsa .
başka bir sitede şunu yaptılar siyaset bölümünde ileti yazabilmek için cep telefonları ile sms onayı yapmak gerekiyor ki bu uygulama orayı düzeltti.Burada da yapılabilir .En azından mükerrer kayıtlar filan da engellenir

ben yazıyorum.. yeri geliyor gayet alaycı, yeri geliyor gayet ciddi yorumlar yazıyorum.. ha elbette bazı üyelerin hoşuna gitmeyebilir tarzım, bunun içinde tepelerde bir yerde "göz ardı et" butonuna basıp, engin bilgi birikimi olan farklı arkadaşların yorumlarından yararlanabilirler..

Aynen ofis.Tabi yerine gore ve konuya gore biz de ciddi olup yeri gelip alayci olup esprimizi yapiyoruz.Herkesin tarzi farkli.Belirli kaliplar olsaydi eminim hicbirimiz burda olmak istemezdik zaten.Dedigin gibi okumak istemeyen gozardi et en alternatif secenek...

Objektif bakmaya çalışarak söylüyorum linna ilk mesajında gayet kibarca bir düşüncesini dile getirmiş ama karşı cvp olarak çok tepkili ve abartılı yazmışsın oky.
Sen önceleri böyle değildin artık çok agresif görüyorum seni.
sen ve objektif bakmak:)

Şu siyaset bölümde en çok üstüne gıdilen çok suçlanan cevap verince de arti bir kez daha suçlu ilan edilen tek üye var. Çok üzücü bu durum.ustelik bu üye kendisine yönelik tüm karalama girişimlerine tek hakaret etmeden normal cevap veren bir insan.

Çok merak ediyorum niye?

Şu siyaset bölümde en çok üstüne gıdilen çok suçlanan cevap verince de arti bir kez daha suçlu ilan edilen tek üye var. Çok üzücü bu durum.ustelik bu üye kendisine yönelik tüm karalama girişimlerine tek hakaret etmeden normal cevap veren bir insan.

Çok merak ediyorum niye?
kim o bakiim:)

Çok merak ediyorum niye?

Böyle bilmece gibi konuşup beni benden aldın.
Şimdi seni sana bırakmam kadiş.
İbrahim Tatlıses mode on :)

Sen haha :)

Oky biz seninle de çok karşı karşıya geldik hatta baya göndermeler yaptık uzun süre iletisim kurmadik siyaset böyle beter bi şey işte ancak senin üstüne her gün 3-5 kişi birden gelinmesi bilmiyorum sadece benim mi dikkatimi çekiyor. Yani garip geliyor artık.

Hepimiz birbirimiz ile tartışıyoruz ama bu çok abartı olmaya başladı.

Back