• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
bilemiyorum dep im ama bu üye her cevabında kazen şöyle demişti kazen sana da böyle yazmıştı diye bir şeyler saçmalıyor.

iyi o zaman kazenin kendisini alıntılayıp yazdığı msjı da bir okusun belki biraz olsun normal tepkiler verir artık.
onu yapamazlar işte kadesa.:KK70:

evet abla.bu üyeliğim yeni ama 2009 dan beri buradayım.bi konu açıyorsun dedektifliğe soyunuyor hatunlar didik didk edip bak böyle diyorsunda şu tarihte şöyle bi konu açmışsın diye önüne getiriyorlar.( boş insan çok ) ikincisi insanların tahammülü kalmadı birbirine artık hoş görü tamamen kaybedildi.eleştiri yapıyorsun babasına küfretsen sesi çıkmayacak insancıklar burada gardlarını alıp kükrüyorlar.çok itici şahıslar var gerçekten.normal hayatta dönüp selam bile vermeyeceğim insanlarla muhatap oluyorum burada

Arama kısmına katılıyorum,gerçi bazen bende tam emin olmak için bakarım yanlış birşey demeyim diye..
Eleştiri kısmı bazen dozajnı açıyor,karşı tarafta nerden vursam diye bulup vurmaya çalışıyor..
Her türlü insan var burada,çok iyi bildiğim dediğin kişi bile bazen seni dumura uğratabiliyor..

bilemiyorum dep im ama bu üye her cevabında kazen şöyle demişti kazen sana da böyle yazmıştı diye bir şeyler saçmalıyor.

iyi o zaman kazenin kendisini alıntılayıp yazdığı msjı da bir okusun belki biraz olsun normal tepkiler verir artık.

Bana bile neler demiş vatandaşın birisi bak hala cevap verecek bana beklemedeyim..

onu yapamazlar işte kadesa.:KK70:

bak bir arkadaş ben de gittim niye böyle yazıyorsun gibi bir şey demiş sırf o arkadaş ile aynı görüşten olduğu için sen lohusaydın ondan diye yazmış.ama bizler gidince yeni nişanlı kaprisi bilmem ne diye coşuyor ki bu üye geçenlerde neler neler yazmış-yapmış bir insan.önce bir dön kendine bak sonra onu bunu eleştir.

sonra da birileri çıkıp siyasette hep polemik oluyor konular arada kaynıyor diyor,niye acaba?

mevcut terör sorunu kökten halledilmeli birileri özyönetim sevdasından vazgeçmeli ki başkanlık sistemi öyle gündeme gelmeli
velhasıl bu durumlar ütopik göründüğü için şiddetle karşıyım çocukluğumu düşünüyorum da beğenmediğimiz tansu çiller bile terörle daha iyi mücadele ediyordu

mevcut terör sorunu kökten halledilmeli birileri özyönetim sevdasından vazgeçmeli ki başkanlık sistemi öyle gündeme gelmeli
velhasıl bu durumlar ütopik göründüğü için şiddetle karşıyım çocukluğumu düşünüyorum da beğenmediğimiz tansu çiller bile terörle daha iyi mücadele ediyordu
çünkü kadın teröre karşıydı

pkk ile asla masaya oturulmayacak hdp muhatap alınmayacak dedi erdoğan en son ama bilmiyorum bu tavırda iyi mi kötü mü, iyi dilekler dışında elimizden birşey gelmiyor

Back