- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Büyümen dileğiyle daha fazla yazmayacağım sabır sabır ama yok yetmezYeter demiştim sanki? Anlamadın mı anlamamazlığa mı veriyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyümen dileğiyle daha fazla yazmayacağım sabır sabır ama yok yetmezYeter demiştim sanki? Anlamadın mı anlamamazlığa mı veriyorsun?
ben yapmasam görmeyecektin bile :) sen ne yaptın bu insanlara be okym?etiketleme yapmadım. oky yazdım. fark çokmuş.![]()
Büyümen dileğiyle daha fazla yazmayacağım sabır sabır ama yok yetmez
Arkadaşın yaptığını düşündüğüm şeyi anlatırken seni anlasın diye fiziğinimi tarif edecektim?siyaset dışı konuşmamak için insanları hedef göstermeyeceksin.
hemde oky diye nick vererek. hem başlatıp, hemde siyaset dışı konuşmak istemiyorum demekte şaka gibi gerçekten![]()
bilsem adımı verirler suçlarlar,ben yapmasam görmeyecektin bile :) sen ne yaptın bu insanlara be okym?
Okypetenin suçu ne :)
suşi yemeye gitmeyecek miyiz şimcik ühüü::)Oky bundan sonra sana profil mesajı yazmam, telefon etmem. Bilesin. Adımız olmadık iddialara karışıyor sonra :)
Aramıza perde çekersek ancak öyle :) kadehi de garsona deriz o tokuştursun yerimize :)suşi yemeye gitmeyecek miyiz şimcik ühüü::)
Bu arada yeter yeter deyince aklıma bu şarkı geldi ne kadar da uydu konsepte :)
Bazı arkadaşlar yine işi dalgaya vurmuşlar neden siyaseti böyle önemli bir konuyu bu şekilde tartıştığınızı gerçekten anlayamıyorum
Yorumlarda olumlu olumsuz fark etmez çok güzel fikirler var altı dolu ifadeler
mevzuyu basitleştiren arkadaşlar sizlerde
Başkanlık sistemi nedir nasıl olmalı eksisi artısı nedir kendilerince anlatsalar
Hepimiz bildiklerimizi paylaşsak
Elbet benim yada diğer eleştiri getiren bilgi veren arkadaşlarında yanlış bildikleri vardır
Bunları hep beraber gözden geçirsek istişare yapabilsek ne güzel olur
Yorumlara bakıyorum siyasetçilere hepimizi kızıyoruz ya sırf muhalefet olmak için konuşuyorlar yada halkın zekasını hafife alıp dalga geçer gibi saçma açıklamalar yapıyorlar ya bi çoğunun bu durumdan farkı yok malesef
Şu topik birgün gerçekten amacına uygun kullanılır umarım
Bu yorumu yazarken kastettiğim nicklerden biri değildinizHenuz yeni gordum bu yorumunuzu da atifta bulunduklarinizdan biri benim sanirim.Bu bolumde her konu "siyaset meydani" ciddiyetinde gececek ve ya herkes "mesut yilmaz" ciddiyetinde yorum yapilacak ibaresi olmadiktan sonra herkes her konuya kendi uslubunca cevap verebilir diye dusunuyorum sayet yorumlarin "dolulugu,basitligi ve saçmaligi" gibi kistaslari sizin suzgecinizden gecmiyorsa. Burayi da uzun yillardir takip eden biri olarak her konuda her kesimden arkadas istedigi gibi konuya yaklasiyor.Kimisi ciddi yaklasarak,kimi ti'ye alarak...Neden bu kadar cikistiginiza anlam veremedim..Kaldi ki acik oylama olsaydi sisteme birkac parcasi disinda vakif olmadigim icin hakkinda bilgim yok,biri anlatsini isaretledigimi gorup,yorumlarin icinden gozume carpan detaylarla ilgili birkac seye atifta bulundugumu gorurdunuz.
Ha birde bu yorumunuzu begenenlere baktim da begeni gibi begeni cidden.Bu bolumde her baslikta ciddiyetini daima koruyup hic kaynatmadan yorum yapan arkadaslarmis. Bir biz laubalilesmisiz :)
Bu yorumu yazarken kastettiğim nicklerden biri değildiniz
Bi çok konuda yapan bir kaç arkadaş var
Terörde
Askerde
Ülke için önemli konularda
İlk cümlede ' yine ' deyişim bu yüzden
Beğenenlere dikkat etmedim bakmıyorum kim beğenmiş yada karşı cevabı kim beğenmiş
Bunlara takılmak saçma geliyor bana
Fikirler varken
Hepimizin bakış açısı farklı tabiki saygısızca bir tepki verdiğimi düşünmüyorum
Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim birde temennilerimi
Benim istediğimde yaptığınız şeydi zaten
Bilenler anlatsın karşılıklı fikir alışverişinde bulunaım doğruyu olması gerekeni hep beraber bulalım
Bu kadar
kime yazdın peki.. banamı. office mi. kime.Bu yorumu yazarken kastettiğim nicklerden biri değildiniz
Bi çok konuda yapan bir kaç arkadaş var
Terörde
Askerde
Ülke için önemli konularda
İlk cümlede ' yine ' deyişim bu yüzden
Beğenenlere dikkat etmedim bakmıyorum kim beğenmiş yada karşı cevabı kim beğenmiş
Bunlara takılmak saçma geliyor bana
Fikirler varken
Hepimizin bakış açısı farklı tabiki saygısızca bir tepki verdiğimi düşünmüyorum
Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim birde temennilerimi
Bu kadar
yok canım ben cevap yazıyorum onu parkon dedi. Benim için önemli olan kim ne düşünür değil zaten sevdigim,değer verdiğim ve önemsedigim her görüşten arkadaşımın hakkımda neler düşündüğünü biliyorum diğerleri ise dikkat alanımda değil.