- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
arkadaşımın iki yaşında oğlu var hala geçmedi
ama 5 yaşına kadar düzeliyorlar merak etme
ve nickim kendini keser

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende sevmem ama kaynanam çok iyi örer..haber verildi.
okudum. bu arada örgü örmeyi hiç sevmem çocukluktan beri nefret ederim:)
Sonuçta liseye gidince düzelecek biraz daha sabir![]()
Sonuçta liseye gidince düzelecek biraz daha sabir![]()
yok be ya o da ergenliğin ortası oluyor,evlenince düzelir![]()
hazır konu açılmışken bende bir konuda yazayım.. arkadaşlar, mabadınız buradan alıntı yapıp yazmayı yemiyor ve gizli gizli profillerden döktürüyorsunuz ya.. yazayım dedim, acınası oluyorsunuz :)
Hasta halinle bile bayılıyom sana![]()
yazıp yazıp aldıkları beğenilerle "bak ne ka haklıyım" diye seviniyorlardır da eminim :) ye neyse ben daha bişi demiyorum hastayım![]()
Konuya siyasette cevap verememiş korkmuş sendenProfilde oynuyor boşver
![]()
haha evetbir de bunların genel yapısı böyle, hakaret.. ekürileri de aynı üslupsuzluktan gitmişlerdi..
haber verildi.
o kimki. onu görmedim bak
Aşkolsun Kızlar bu yazıdanmı bahsediyorsunuz. Küstüm..ayy okudum. o hep böyle. profillerde yazar. bizlere edilen lafları beğenir vs. :)
Aşkolsun Kızlar bu yazıdanmı bahsediyorsunuz. Küstüm..neresi gizli neresi kapaklı.pattanak ortada beyaa..
Dombik Hahahahaah örgü örmekfaydalı ve iyi bir öneri olmuş ama
Bugün 09:47 Sil K.İ.B.
Beğenmekten Vazgeç Yorum Yap
- Sen, Feraceli, meryemsalih ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
Kakao ve Ben ha,ha,ha ya ben ona ne önerilerde bulunacamda dinlemiyorki beni..şaçımı,başımı yolma peşinde o yüzden küstüm ona ha,ha,ha
Bugün 09:51 Düzenle Sil K.İ.B.
meryemsalih ve Dombik bunu beğendi.
Sare Lavinya kakao ben kimim
Bugün 09:54 Sil K.İ.B.
Beğenmekten Vazgeç
meryemsalih ve sen bu yazıyı beğendiniz.
Kakao ve Ben sen,sen sensinn aklımada geldi biliyonmu ama resmini pek seçemedim.. instigramlarada açıldım bacım (ay övünngeç biri oldum çıktımmı nee.. )şaka ,şaka yapıyorum bişiler sarem.
Bugün 09:59 Düzenle Sil K.İ.B.
meryemsalih bunu beğendi.
Sare Lavinya kadınlar kulubü beğenmiş bi fotonu baktım bu tarif tanıdık dedim meğer senmişsin :) ekledim gitti :)
Bugün 10:00 Sil K.İ.B.
Beğenmekten Vazgeç
Kakao ve Ben patrondan izin aldım okey dedi yaptıklarımı ekliyorum .. tıklayınca benim sayfa açılıyor hem fec de hemde instigramda iş yerinden arkadaşlarımada kolaylık oldu elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim canım keyif alıyorum..
Bugün 10:02 Düzenle Sil K.İ.B.
Aşkolsun Küstüm..
bu ney ya? kakao benim mesajımın ne alakası var?Aşkolsun Kızlar bu yazıdanmı bahsediyorsunuz. Küstüm..neresi gizli neresi kapaklı.pattanak ortada beyaa..
Kakao ve Ben ha,ha,ha ya ben ona ne önerilerde bulunacamda dinlemiyorki beni..şaçımı,başımı yolma peşinde o yüzden küstüm ona ha,ha,ha
Beğenmekten Vazgeç
Kakao ve Ben sen,sen sensinn aklımada geldi biliyonmu ama resmini pek seçemedim.. instigramlarada açıldım bacım (ay övünngeç biri oldum çıktımmı nee.. )şaka ,şaka yapıyorum bişiler sarem.
Sare Lavinya kadınlar kulubü beğenmiş bi fotonu baktım bu tarif tanıdık dedim meğer senmişsin :) ekledim gitti :)
Beğenmekten Vazgeç
Kakao ve Ben patrondan izin aldım okey dedi yaptıklarımı ekliyorum .. tıklayınca benim sayfa açılıyor hem fec de hemde instigramda iş yerinden arkadaşlarımada kolaylık oldu elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim canım keyif alıyorum..
Aşkolsun Küstüm..
Liseye gittiğinde keşke hep bebek kalsalardı diycenSonuçta liseye gidince düzelecek biraz daha sabir![]()
Aşkolsun Kızlar bu yazıdanmı bahsediyorsunuz. Küstüm..neresi gizli neresi kapaklı.pattanak ortada beyaa..
Beğenmekten Vazgeç
Beğenmekten Vazgeç
Aşkolsun Küstüm..
Liseye gittiğinde keşke hep bebek kalsalardı diycenBakınız; ben
![]()
Üniversiteyi bitirsede bitmiyor diymi abla.Bak benim cadı büyüdüde ne oldu dertleri bitiyormu hiç sanki![]()
Bahsettiğimiz kişi kendi değildi ama yarası varsa demekKakao bu nedir böyle..
kız yok alıntılamiyacaktımda bu yazıdan bahsedince aydınlığa kavuşturayım dedimmm..yazan arkadaşlar suni zanda kalmasınn..ciddi sorunların var senin kakao.. kaç kere diyeceğim alıntılama beni diye..
yok sarecim arkadaşlar yanlış anlamışta onu düzelttim.bu ney ya? kakao benim mesajımın ne alakası var?
Üniversiteyi bitirsede bitmiyor diymi abla.
Rabbim sağlık versin hepsine, anne olmak her yaşta zor.
Bahsettiğimiz kişi kendi değildi ama yarası varsa demek
Teyzem olsaydı bekarken herşey güzel de ele karışınca çok zor derdi :)toplu intihar şölenimiz başlamıştır, litfen kayıt yaptırın![]()
Sui zan o kız :)kız yok alıntılamiyacaktımda bu yazıdan bahsedince aydınlığa kavuşturayım dedimmm..yazan arkadaşlar suni zanda kalmasınn..![]()
hah tam o dediğin az daha suni tenefüs yazacaktım onla idare et artıkSui zan o kız :)
bu arada doğru adres llina nın profil alıntılıycaksan söylemiş olayım : p
suni zan olmasın![]()
haber verildi.
eee ne var yanıldım ama oky o mesajı yazınca aşkolsun yanılamazmıyım..Bahsettiğimiz kişi kendi değildi ama yarası varsa demek