- 30 Aralık 2009
- 23.173
- 91.116
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öff çok sıkıcısınız :))
Kadesa işe başladım hani tereddütlerimin oldugu konum vardıya ..sensiz tadı yok buraların hem şitt geyik yasak hımm![]()
Kadesa işe başladım hani tereddütlerimin oldugu konum vardıya malum
Birkaç gündür dosya girmekten iflahım söküldü
Komşum bakacak canım ayarladık suan bir sorun yokaa gerçekten mi? çok sevindim senin adına.kızına kim bakacak peki? komşu mu babananne mi?
kızın ne diyor peki bu duruma? mutlu mu çalışmana karşı çıktı mı sorun çıkardı mı?Komşum bakacak canım ayarladık suan bir sorun yok
Eğer olursa etüt merkezine yollayacagım
Gözlerim dolu dolu çalışıyorum ALLAH seni inandırsın
Akşam 19.30 da evdeyim kızımla az vakit geçirebiliyorum
Cumartesi pazar evde olacagım hafta sonu çalışma yok
Ciddi anlamda moral lazım bana,telkin lazım biliyor musun ?
1.5 yıldır evdeydim
Kızımdan ötürü çok üzgünüm suan
Daha önce de bu iş yerimde 3 sene çalıştım kızım alışkın yani 3.5 yasında kreşe gitmeye başlamıştı ta ki ilkokula başlayana kadarkızın ne diyor peki bu duruma? mutlu mu çalışmana karşı çıktı mı sorun çıkardı mı?
eğer evde oturduğun süreçte bu sana olumsuz katkı yapıyorsa kendini mutsuz ve huzursuz hissediyorsan tabii ki çalış.sonuçta kızın büyüdü artık.
ve bak emin ol o rahatsızlığı tüm çalışan anneler hissediyoruz.aklımız hep evde çocuklarda kalıyor.ama önemli olan onlara tem sevgimizi verebilmek tüm zamanımızı değil.
Komşum bakacak canım ayarladık suan bir sorun yok
Eğer olursa etüt merkezine yollayacagım
Gözlerim dolu dolu çalışıyorum ALLAH seni inandırsın
Akşam 19.30 da evdeyim kızımla az vakit geçirebiliyorum
Cumartesi pazar evde olacagım hafta sonu çalışma yok
Ciddi anlamda moral lazım bana,telkin lazım biliyor musun ?
1.5 yıldır evdeydim
Kızımdan ötürü çok üzgünüm suan
Daha önce de bu iş yerimde 3 sene çalıştım kızım alışkın yani 3.5 yasında kreşe gitmeye başlamıştı ta ki ilkokula başlayana kadar
Kızım için çıktım 1.5 senedir de evdeyim
Beni özlüyormuş öyle diyor ama genel olarak durumdan şikayetçi değil ama ona sordugumda evde benimle kal diyor her çocugun istediği gibi.
Anlattıgımda tamam anne diyor,mutsuz görünmüyor
Eğer çok sıkılırsa etüt merkezini de düşünüyorum kadesa bakalım neler olacak
Kontes bence en dogrusunu yaptın. Okumustum konunu da yorum yapamamistim. Ben de kucugun buyumesini bekliyorum ise baslamak icin.Daha önce de bu iş yerimde 3 sene çalıştım kızım alışkın yani 3.5 yasında kreşe gitmeye başlamıştı ta ki ilkokula başlayana kadar
Kızım için çıktım 1.5 senedir de evdeyim
Beni özlüyormuş öyle diyor ama genel olarak durumdan şikayetçi değil ama ona sordugumda evde benimle kal diyor her çocugun istediği gibi.
Anlattıgımda tamam anne diyor,mutsuz görünmüyor
Eğer çok sıkılırsa etüt merkezini de düşünüyorum kadesa bakalım neler olacak
AHAHA kahkaha attım beeeeBaşkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1744497
![]()
Evet karanfil inşallah öyle yapmışımdır.Kontes bence en dogrusunu yaptın. Okumustum konunu da yorum yapamamistim. Ben de kucugun buyumesini bekliyorum ise baslamak icin.
of chessBaşkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1744497
![]()
yaş 32 depresif benim deYa birakin Allah
Kontes iyi yaptın. Ara verince de olmuyor. Bak benim yas geldi 35 e daha nerede iş imkanı. Haftasonu calismaman guzel, bol bol vakit gecirirsin kizinla. Evde hayat gecmiyor ki ben faal biriyim yine de çalışma nin yerini tutmuyor.
Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1744497
![]()
Benimki 9.5 aylik sabaha kadar oturuyoruzben vefat ben manşet. Neyse hakkinizi helal edin o zaman![]()