• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103
Seni bir patlakcak görecen
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:ama ne yapayım zaman geçmiyor işte ben sendende tırsıyom bide muneden .ama o tırsmanın altında sevgide var haaa...:KK68::KK68::KK68:dünürlere yaptıklarını paylaşmadın keleşim tabi mune gördü eminim nevrestemde görmüştür. gerçi o bu aralar üzgün canım ya başkasının dertleriyle dertlenmek ne güzel bir duygu ve kişilik..benim başım kel tabi mahrum ettin beni o nimetlerin görüntüsünden..:63::63:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:ama ne yapayım zaman geçmiyor işte ben sendende tırsıyom bide muneden .ama o tırsmanın altında sevgide var haaa...:KK68::KK68::KK68:dünürlere yaptıklarını paylaşmadın keleşim tabi mune gördü eminim nevrestemde görmüştür. gerçi o bu aralar üzgün canım ya başkasının dertleriyle dertlenmek ne güzel bir duygu ve kişilik..benim başım kel tabi mahrum ettin beni o nimetlerin görüntüsünden..:63::63:

Kork tabi benden bir müdürüm bide ben varım nasılsa..
Müdürüm görmediki hiç birşeyi,nereden çıkardın bunu..

Bu topikte güya başkanlık sistemi konuşulacaktı ama kiminin öyle kişisel hesapları var ki... Cevap versen cennet mahallesine döndürüyor ortamı, cevap vermesen olmadık laflar çıkarıyor...
Siyaset Hakkında bir fikir sahibi olmak kötü birşey değil ama büyükler bilmiyorsan dinle oku da öğren demişler.
Bunun bilmiyorsan Sus ve biliyorsan konuşlu önermeyi kendilerine ilke edinmelerini tavsiye ederim.

Neler oldu ki? Kakao nun o yazdığına güldüm. Burda karmaşıklık olmasın diye profiline yazdım. Hani siyaset konuşuyorsunuz ya burda. Kimin canını sıktım. Sıkmamışımdır inşallah. Migrenliyim zaten.

oyyy kuzumm sakın yazmaktan vazgeçme üzdülermi seni :KK53::KK53:güzel ve seviyeli tartışıyorsun o yüzden yazmaya devam et yazıların takip ediliyor.. tartışılacak kişilerle tartış kuzum.. neyse daha yenisin öğrenecen zamanlaa.. ama yazmayı bırakma bu topiğin senin gibilere ihtiyacı var..:KK50::KK50:
Bırakmam canım ben kendi çizgimde devam ederim gerçekten amacı siyaset konuşmak olsa bir yanlışımı fark etsem belki üzülürüm bunca zaman bak yanlış şeye inanmışım diye ama dert o değil sataşmak olunca üzülmeye değecek bir durum yok ortada :KK19::KK15:

Bırakmam canım ben kendi çizgimde devam ederim gerçekten amacı siyaset konuşmak olsa bir yanlışımı fark etsem belki üzülürüm bunca zaman bak yanlış şeye inanmışım diye ama dert o değil sataşmak olunca üzülmeye değecek bir durum yok ortada :KK19::KK15:

Yalnız okuduğum kadarıyla üzerinize vazife olmadıgı halde insanların yorumunu eleştirip fitili ilk atesleyen sizsiniz. Sonrasında ben siyaset konusuyorum da baskaları bana satasıyor demeniz abes olmuyor mu?

Neler oldu ki? Kakao nun o yazdığına güldüm. Burda karmaşıklık olmasın diye profiline yazdım. Hani siyaset konuşuyorsunuz ya burda. Kimin canını sıktım. Sıkmamışımdır inşallah. Migrenliyim zaten.
yanlış anlama dombikim sen migrenini geçirtmene bak .bende çok yoruldum.. topiğimi düzeltmekle meşgulüm..:KK49::KK49::KK49:

Yalnız okuduğum kadarıyla üzerinize vazife olmadıgı halde insanların yorumunu eleştirip fitili ilk atesleyen sizsiniz. Sonrasında ben siyaset konusuyorum da baskaları bana satasıyor demeniz abes olmuyor mu?
Açıksözlü ve Mert olduğun için yerinin bende başka olduğunu daima belirtmeme fırsat yaratman ayrı bir vaka kızçem!

Objektif baksaydınız en azından iki taraftada hata olduğunu söyleyebilirdiniz
Bu kabul edilebilir
Ama benim ilk mesajımı okuyup sonra verilen cevaplara bakılınca amacımın fitil ateşlemek yada tartışmak olmadığını anlardınız
Eleştiri serbest sonuçta ben gayet düzgün bir şekilde bana göre olması gerekeni ifade ettim
Üstlerine alınıp üstelik sadece koca mesajdan geyik kısmını alıp ona cevap vermek art nıyettır
Benım yazdığım gibi gayet seviyeli bir şekilde
Objektif bakılsa
Sağ sol o grup bu grup diye insanları ayırmadan mesajları okunsa ve yorumlansa
Evet bende o şekilde yazıyorum yoksa boğuyo burası yada gerginlik artıyo vs evet konu hakkında fikir alışverişinde bulunmak faydalı olur bildiklerimizi anlatalım birbirimize vs şeklindede bakılabilirdi

Ulke tam bir bataklık icinde, memleketi dışkı ( cok hanfendiyim) goturuyor, hala ulkeyi bu kaosa surukleyen şahıslar baskan olsun mu olmasın mı o tartısılıyor..

Su aklama ve uzun uzun baskanlık sistemini acıklama egilimiz berbat gozukuyor buradan..

Mune Mune cok guzel noktalara deginmis te anlamak lsteyene..

Ben daha acıgını yazayım, erdoganın elinde bu memleket baskanlık sistemi ile degil, padisahlık sistemi ile yonetilir..bu kadar acık ve net olan bir durumun nesini tartısıyorsunuz?

Rejimle oynanıyor yahu rejimle.. Hdpye oy verenlere vatan haini diyene kadar neye destek verdiginizi bi sorgulayın..

Bu vatanın rejim degisikligine evet diyenlere daha acık yazıcam ileride ne olduklarını..

Son düzenleme:
Back