- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
yok bişey keleşim yanlış anlama. aydınlatayım dedim ama valla bugün neden bilmem enerjim yerinde ve müdürüm gelecek az sonra o enerji dolu balonumu patletcek..Kakao bu nedir böyle..



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bişey keleşim yanlış anlama. aydınlatayım dedim ama valla bugün neden bilmem enerjim yerinde ve müdürüm gelecek az sonra o enerji dolu balonumu patletcek..Kakao bu nedir böyle..
yok bişey keleşim yanlış anlama. aydınlatayım dedim ama valla bugün neden bilmem enerjim yerinde ve müdürüm gelecek az sonra o enerji dolu balonumu patletcek..![]()
Seni bir patlakcak görecen
ama ne yapayım zaman geçmiyor işte ben sendende tırsıyom bide muneden .ama o tırsmanın altında sevgide var haaa...
dünürlere yaptıklarını paylaşmadın keleşim tabi mune gördü eminim nevrestemde görmüştür. gerçi o bu aralar üzgün canım ya başkasının dertleriyle dertlenmek ne güzel bir duygu ve kişilik..benim başım kel tabi mahrum ettin beni o nimetlerin görüntüsünden..
![]()
aaa görmedimi...?? o gün öyle konuşunca gösterdin sandım.. boşuna kıskanmışım.. bilirsin yemeklere ve sunumlara bayılırım..Kork tabi benden bir müdürüm bide ben varım nasılsa..
Müdürüm görmediki hiç birşeyi,nereden çıkardın bunu..
aaa görmedimi...?? o gün öyle konuşunca gösterdin sandım.. boşuna kıskanmışım.. bilirsin yemeklere ve sunumlara bayılırım..
Liseye gittiğinde keşke hep bebek kalsalardı diycenBakınız; ben
![]()
yok be ya o da ergenliğin ortası oluyor,evlenince düzelir![]()
Beni özlediğini biliyordumAy herkes döndü sitenin tadı geldi valla sıkıntıdan ölüyordum
Beni özlediğini biliyordum
:ilgisizliktenküsmüşhayyalkizçesismili:
Bırakmam canım ben kendi çizgimde devam ederim gerçekten amacı siyaset konuşmak olsa bir yanlışımı fark etsem belki üzülürüm bunca zaman bak yanlış şeye inanmışım diye ama dert o değil sataşmak olunca üzülmeye değecek bir durum yok ortadaoyyy kuzumm sakın yazmaktan vazgeçme üzdülermi senigüzel ve seviyeli tartışıyorsun o yüzden yazmaya devam et yazıların takip ediliyor.. tartışılacak kişilerle tartış kuzum.. neyse daha yenisin öğrenecen zamanlaa.. ama yazmayı bırakma bu topiğin senin gibilere ihtiyacı var..
![]()
Bırakmam canım ben kendi çizgimde devam ederim gerçekten amacı siyaset konuşmak olsa bir yanlışımı fark etsem belki üzülürüm bunca zaman bak yanlış şeye inanmışım diye ama dert o değil sataşmak olunca üzülmeye değecek bir durum yok ortada![]()
yanlış anlama dombikim sen migrenini geçirtmene bak .bende çok yoruldum.. topiğimi düzeltmekle meşgulüm..Neler oldu ki? Kakao nun o yazdığına güldüm. Burda karmaşıklık olmasın diye profiline yazdım. Hani siyaset konuşuyorsunuz ya burda. Kimin canını sıktım. Sıkmamışımdır inşallah. Migrenliyim zaten.
Açıksözlü ve Mert olduğun için yerinin bende başka olduğunu daima belirtmeme fırsat yaratman ayrı bir vaka kızçem!Yalnız okuduğum kadarıyla üzerinize vazife olmadıgı halde insanların yorumunu eleştirip fitili ilk atesleyen sizsiniz. Sonrasında ben siyaset konusuyorum da baskaları bana satasıyor demeniz abes olmuyor mu?
Açıksözlü ve Mert olduğun için yerinin bende başka olduğunu daima belirtmeme fırsat yaratman ayrı bir vaka kızçem!
helal olsun sana..Yalnız okuduğum kadarıyla üzerinize vazife olmadıgı halde insanların yorumunu eleştirip fitili ilk atesleyen sizsiniz. Sonrasında ben siyaset konusuyorum da baskaları bana satasıyor demeniz abes olmuyor mu?
Objektif baksaydınız en azından iki taraftada hata olduğunu söyleyebilirdinizYalnız okuduğum kadarıyla üzerinize vazife olmadıgı halde insanların yorumunu eleştirip fitili ilk atesleyen sizsiniz. Sonrasında ben siyaset konusuyorum da baskaları bana satasıyor demeniz abes olmuyor mu?