hoş kokulu bir Çiçek gerçekten. Özel fake gülleri özlerinin popüler notaları ile geçiş yapan kakao özlü çok nadide bir parfümü de var :)ha mavi ve beyazmı açmıştı. o çiçekler. ne hoşşşş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş kokulu bir Çiçek gerçekten. Özel fake gülleri özlerinin popüler notaları ile geçiş yapan kakao özlü çok nadide bir parfümü de var :)ha mavi ve beyazmı açmıştı. o çiçekler. ne hoşşşş![]()
o geldiğinden beri bizi sıkıştırıyor bizde sıkıştırınca şöyle bir geriliyoruzki rahat haraket edelim. :)evet dün hiç giremedim siyasete pardon tartışmadım. eksik kaldım . üzüldüm bir baktım bu konuya tam benlik hadiii kavga çıkaralım ama anlaşalım muneyi çağırmak yok kendi aramızda ..hadi bakalım niye sıkıştırdınız o kızı bu kadar daha yeni ısındırsaydınız nasıl bir ev sahipliği sizinki. küstüm..
o parfüm bana ağır geliyor ya.vücut error veriyor.. kullanmıyorum hiç:)hoş kokulu bir Çiçek gerçekten. Özel fake gülleri özlerinin popüler notaları ile geçiş yapan kakao özlü çok nadide bir parfümü de var :)
oyyy kuzumm sakın yazmaktan vazgeçme üzdülermi seniO okypete benim karşıma çıkmak için fırsat kolluyorsun ne yazsam ters bir uslüpla cevap verme ihtiyacı duyuyorsun neden?
Seni bu denli rahatsız edecek birşey yazmadım ki ben
Keşke dedim daha fazla konuşabilsek fikir alışverişinde bulunabilsek
Burada çok akıllı kadınlar var
Sağcı solcu farketmez
Benim dileğim sataşmadan işi dalgaya vurmadan siyaset tartışabilmek sadece
Söylediğim tek şeyde bu
Kötü bir düşünce mi?
Sencede daha verimli olmaz mı?
ne diyim şimdi üç gün beş gün beş ay haha :) bebeğine bağlı nickim benim oğlanların hiç uyku sorunu yoktu kız geceleri ayakta sabah uyumuyor falan.yani ne desem yalan olur şimdi.ben bile anlayamıyorum ki nasıl oluyor.
ayrıca hepsini omu msjımın o kadar emek harcadım![]()
Ay valla kusura bakma kafam almıyor şu anda, uykumu aldığım bir anda okurum yani bi 5 ay sonra falan nasipse
:)))
sen kuzuna söyle,kişilerin düşüncelerini nasıl yorumlayacaklarına öğretmen edasıyla karışmasın. isteyen esprili yazar isteyen maddeler sıralar isteyen uzun isteyen kısa yazar. kuzun yenimi bilemem,oyyy kuzumm sakın yazmaktan vazgeçme üzdülermi senigüzel ve seviyeli tartışıyorsun o yüzden yazmaya devam et yazıların takip ediliyor.. tartışılacak kişilerle tartış kuzum.. neyse daha yenisin öğrenecen zamanlaa.. ama yazmayı bırakma bu topiğin senin gibilere ihtiyacı var..
![]()
Çabuk bozuluyor zaten. :) adi bir markanın güzel reklamasyonu.o parfüm bana ağır geliyor ya.vücut error veriyor.. kullanmıyorum hiç:)
sen beş ayda bitecek san hahaha :)
nerde sıkıştırmış senii... okudum sayfayı dalga etmişsin oda ortaya( tabii seni kastederek) güzel,güzel yorumlar yapsak yaa demişş.. demiş demiş ama garibim 4 koldan saldırılınca ah oky ah o sarı saçlarını bi dolicam elime aikido biliyorum nasılsao geldiğinden beri bizi sıkıştırıyor bizde sıkıştırınca şöyle bir geriliyoruzki rahat haraket edelim. :)
ben vefat ben manşet. Neyse hakkinizi helal edin o zaman![]()
ben dalga geçmedim. espriyle zaten başkanlık var yazdım. buda benim düşüncem. benle uğraşma istersen. ön plana çıkmayada uğraşma. sevilmiyorsun kimseler tarafından. sevilmeyeceksindenerde sıkıştırmış senii... okudum sayfayı dalga etmişsin oda ortaya( tabii seni kastederek) güzel,güzel yorumlar yapsak yaa demişş.. demiş demiş ama garibim 4 koldan saldırılınca ah oky ah o sarı saçlarını bi dolicam elime aikido biliyorum nasılsa@HanimKelesimiGetir onu çağırma sakın ben ondan korkuyom keleşini gösterip, gösterip duruyo..
aşkolsun şimdi bak küstüm cidden.. ne demek sevilmiyorsun ,sevilmeyeceksin.. kalbimi kırdın en derinden. doğru söyle gözlerin aramıyomu beni bazen canın sıkıldığında şu kakao gelsede bir kavga etsek demiyormusun. bak doğru söyle.ben dalga geçmedim. espriyle zaten başkanlık var yazdım. buda benim düşüncem. benle uğraşma istersen. ön plana çıkmayada uğraşma. sevilmiyorsun kimseler tarafından. sevilmeyeceksinde.
yalnız b ak bana laf soktuğunu sen bile anlamışsın. demekki neymiiş laf sokan belliymiş. ende bunu görmüşsün
bekle beni birsürü tarif yaptım topiğime atayım geleceğim sabah,sabah yoluşalımben dalga geçmedim. espriyle zaten başkanlık var yazdım. buda benim düşüncem. benle uğraşma istersen. ön plana çıkmayada uğraşma. sevilmiyorsun kimseler tarafından. sevilmeyeceksinde
yalnız b ak bana laf soktuğunu sen bile anlamışsın. demekki neymiiş laf sokan belliymiş. sen BİLE bunu görmüşsün
Allah aşkına bide o avatar resmin nee yaa o dudak ne yaaben dalga geçmedim. espriyle zaten başkanlık var yazdım. buda benim düşüncem. benle uğraşma istersen. ön plana çıkmayada uğraşma. sevilmiyorsun kimseler tarafından. sevilmeyeceksinde
yalnız b ak bana laf soktuğunu sen bile anlamışsın. demekki neymiiş laf sokan belliymiş. sen BİLE bunu görmüşsün
Dikkate almiyorum ama vallahi ayni sozleri okumaktan gina geldi.karanfil senin için önemi olmayan kişilerin sana laf vurması sana bir şeyler demesi önemli mi peki? bence kulak ardı et.zaten değer verdiğim arkadaşların haklı eleştirilerini dikkate alıyorum ben.ayrıca asıl çeteyi günlerdir profillerde ve bu siyaset bölümünde görüyoruz biz.
Dikkate almiyorum ama vallahi ayni sozleri okumaktan gina geldi.
aaa bende merak ettim kim ooo ..okyy dersen çattada bayılırım şurada..Şu siyaset bölümde en çok üstüne gıdilen çok suçlanan cevap verince de arti bir kez daha suçlu ilan edilen tek üye var. Çok üzücü bu durum.ustelik bu üye kendisine yönelik tüm karalama girişimlerine tek hakaret etmeden normal cevap veren bir insan.
Çok merak ediyorum niye?
uzak dur benden.ciddiyim.aaa bende merak ettim kim ooo ..okyy dersen çattada bayılırım şurada..