Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müdürüm biz arlanmaz ,uslanmaz bir kadınlar topluluyuzOooooo konuyu nasıl bıraktım Nasıl buldum.
Ne zaman karşılıklı ithamlar yerine fikirler konuşacak acaba?
Neyse bende bir atasözüyle veda edeyim
Bakarsan bağ olur bakmassan göremessin
Hülasa herkes baktığı yerden görüyor![]()
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Bende böyle veda edeyim
Üzüm üzüme baka baka kararır ama körle yatanın şaşı kalktığı görülmemiştir
Neyse gözümde akacak uyku kalmadı: (
Barışmazlar, burası hep böyle, gezi olaylarıyla başlayıp 1 Kasım seçimleriyle tam gaz giden bir tellioğulları seferoğulları hikayesidir bu, ortada da yeşil vadi
Ellerinden gelse vadinin ortasına Çin Seddi gibi set inşa edecekler![]()
Şu forumda hiç görüşmediğim ama tam olarakta aynı düşündüğüm kişisin sen karanfil.Parkon ben hic yazmayacagim sizin yazdiginiz konulara. Her yazisimda her karsilikli tartismamda siz de varsaniz "hadi ceteye girdin" , " hadi cetenin goz bebegi oldun" , "yaranma cabani takdir ediyoruz " diyenlerle doluyor forum.
Siz soyleyin Allah askina siyaset konulari disinda sizinle bi iletişimim var mi? Sadece siz degil Kadinlar Kulübüyle tek alakam siyaset bolumne girip konulara yazmak. Hemen bi yafta vallahi yıldım
uzaktayımki ben İstanbuldayımuzak dur benden.ciddiyim.
uzaktayımki ben İstanbuldayımbir soru sordum böylemi cevap verilir aşkolsun senden uzak dur,okyden uzak dur hayyalden uzak dur eee bu koca iş yerinde nasıl geçecek gün sanada küstüm..
tee gidiyorum bak gidiyorumm... durdurmiyacakmısın
sabah,sabah bu iyi geldi ne güldüm iyiydi ama ..
Dünden beri alıntı yapıyorum senden parkon :) mazur gör beni.Şu forumda hiç görüşmediğim ama tam olarakta aynı düşündüğüm kişisin sen karanfil.
Ne hissettiğini biliyorum bende aylardır hep sizlerin tartışmalara bu sebeple karışmıyorum.
Ama gördüm ki artık ben karışsam da karışmasamda bu suçlamalara maruz kalıyorum. Birazda karışayım ki boşuna yemeyeyim lafı diyorum artık .
Bilmukabele parkoncum.Şu forumda hiç görüşmediğim ama tam olarakta aynı düşündüğüm kişisin sen karanfil.
Ne hissettiğini biliyorum bende aylardır hep sizlerin tartışmalara bu sebeple karışmıyorum.
Ama gördüm ki artık ben karışsam da karışmasamda bu suçlamalara maruz kalıyorum. Birazda karışayım ki boşuna yemeyeyim lafı diyorum artık .
hımmm bu ciddi bir kelimee .. Sende iyiki sanaldasın..yok,yok öyle demicem üzülme sevenlerine seni tanıyanlara haksızlık olur .iyiki her yerdesin kadesaaa..iyi ki sadece sanaldasın.
En iyisini yaparsın okybende bu saatten sonra görmemezliğe geleceğim.
Ahaha, yap bacım yap alıntı.:))Dünden beri alıntı yapıyorum senden parkon :) mazur gör beni.
Baktım ki uzak kalmak dedikoduyu engellemiyor yazalım gerçekten. Uzak kalmak Fayda değil :)
Özleniyoruz sanırım![]()
tühh ben kaçırdımmı sende atasözü yazmışmıydın. yok sana küsmem depresif, mebresif korkarımBana da küs lütfen...
Gerçekten böylesi hayranlarımız için daha iyi olacak :)Ahaha, yap bacım yap alıntı.:))
Yazalım artık bencede
tamam tamam kızmayın şunada bir güleyim öyle gidiyorumSen haha :)
Oky biz seninle de çok karşı karşıya geldik hatta baya göndermeler yaptık uzun süre iletisim kurmadik siyaset böyle beter bi şey işte ancak senin üstüne her gün 3-5 kişi birden gelinmesi bilmiyorum sadece benim mi dikkatimi çekiyor. Yani garip geliyor artık.
Hepimiz birbirimiz ile tartışıyoruz ama bu çok abartı olmaya başladı.
ayy bunu görmemişim cevap yazmadan olmaz demi.cevabım .(tamam söylerim)kuzuşumasen kuzuna söyle,kişilerin düşüncelerini nasıl yorumlayacaklarına öğretmen edasıyla karışmasın. isteyen esprili yazar isteyen maddeler sıralar isteyen uzun isteyen kısa yazar. kuzun yenimi bilemem,
ama burası okul değil.
sonra tekrar gelip nick verip yimne devam etmesin suçlamalara girmesin
bunuda ekle kuzuşuna
oyyyyyy endamı yeter beeeee....(dayayın kulaklarınızı aaaaa nasıl kelime bu lafları gelecek dayayın,dayayın)‘Başkanlık sistemi’ anketi: ‘Tek adamlık’ olur diyerek yüzde 69 oranında ‘hayır’
Kadir Has Üniversitesi’nin Türkiye genelinde yaptığı ankete göre ülkenin en önemli sorunu‘terör’; ‘başkanlık sistemi’için çoğunluk, “Toplumda kutuplaşma artar, tek adamlık olur” görüşünde.
![]()
Fotoğraf: Reuters
Cihan’ın haberine göre 26 ilde, bin kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan ‘Türkiye Sosyal-Siyasal Eğilimler Araştırması’ adlı araştırmada, Türkiye’nin en büyük sorununun ‘terör’ olduğunu düşünenler oranı bir yılda 13.9’dan, 39.3’e yükseldi. İkinci sıradaysa işsizlik var.
Ankete katılanların yarısından fazlası “Ekonomik olarak çok kötü durumdayım” derken, 13.6’sı ise IŞİD’i ‘terör örgütü’ olarak görmediğini belirtti.
Son günlerde hükümete yakın medyanın, başkanlık sistemiyle ilgili yayınladığı anketlerin aksine, Kadir Has Üniversitesi’nin yayınladığı araştırmada başkanlık sistemine ‘hayır’ diyenlerin oranı yüzde 68.9 olarak görüldü.
Başkanlık sistemi istemeyenlerin ortak kaygısı, toplumda kutuplaşmanın artması ve tek adamlığa yol açılması.
http://www.diken.com.tr/baskanlik-sistemi-anketi-tek-adamlik-olur-diyerek-yuzde-69-oraninda-hayir/