Parkon ben hic yazmayacagim sizin yazdiginiz konulara. Her yazisimda her karsilikli tartismamda siz de varsaniz "hadi ceteye girdin" , " hadi cetenin goz bebegi oldun" , "yaranma cabani takdir ediyoruz " diyenlerle doluyor forum.
Siz soyleyin Allah askina siyaset konulari disinda sizinle bi iletişimim var mi? Sadece siz degil Kadinlar Kulübüyle tek alakam siyaset bolumne girip konulara yazmak. Hemen bi yafta vallahi yıldım
matmazelimi diyorsun ...onu bile bıktırmıştın bee neydi o sataşmalarınn..tabii sen gel ilkin insanları suçla dalga geçeek yazmayın diye insanlara laf sok ,
yazanlara laf sok oda yetmez kalkıp tekrar gel benim nickimi yaz. hayyale laf sok benle ilgili. sonra günah keçin ben miyim.
oldu...
bana birini hatırlatıyorsun. üyelik iptal ettiren. aynı oda böyleydi. günahımı alldınız aldınız deyip dururdu aynı şekilde laf sokup yazıp cevap hakkı doğurduktan sonra. .
aynen agrasif birini bulsamda dalsam diyor ..ayy bugün felaket tartışma modumdayımm..Objektif bakmaya çalışarak söylüyorum linna ilk mesajında gayet kibarca bir düşüncesini dile getirmiş ama karşı cvp olarak çok tepkili ve abartılı yazmışsın oky.
Sen önceleri böyle değildin artık çok agresif görüyorum seni.
al işte sonrada gelir sizle göçümatmazelimi diyorsun ...onu bile bıktırmıştın bee neydi o sataşmalarınn..
sen geçmişi okudunmu. insanlara gelip laf sokulurca cevap hakkı doğar öğren istersenaynen agrasif birini bulsamda dalsam diyor ..ayy bugün felaket tartışma modumdayımm..
anladım ben seni valla senin evde canın sıkılıyor ve gelip burada insanlara sarıyorsun.. hiç örgü örmeyi denedinmisen ve objektif bakmak:)
derdin ne senin. nedir sabah sabah böyle saldırıanladım ben seni valla senin evde canın sıkılıyor ve gelip burada insanlara sarıyorsun.. hiç örgü örmeyi denedinmi
Ne de olsa kişi kendinden biliyor işi. Bu yüzden bu yaftalamalar çok normal karanfilcim...Parkon ben hic yazmayacagim sizin yazdiginiz konulara. Her yazisimda her karsilikli tartismamda siz de varsaniz "hadi ceteye girdin" , " hadi cetenin goz bebegi oldun" , "yaranma cabani takdir ediyoruz " diyenlerle doluyor forum.
Siz soyleyin Allah askina siyaset konulari disinda sizinle bi iletişimim var mi? Sadece siz degil Kadinlar Kulübüyle tek alakam siyaset bolumne girip konulara yazmak. Hemen bi yafta vallahi yıldım
Kendini gösterme halleri... Ne dersin...derdin ne senin. nedir sabah sabah böyle saldırı
popülerizm sevdası. ama yanlış kişiye oynuyor.Kendini gösterme halleri... Ne dersin...
ne kadar önemsiyorsun burayı sanal alem beya oky .hava güzel yağmur yağıyor cıvıl,cıvıl kuşlar zaten kuzu gömleğide bulamadım.. dellendim 2 gündür. ama olmazki..al işte sonrada gelir sizle göçr
üşeyim. sırrttan vurur. ondan sonra canım cicim..
kim kime sataşmış biliyor geçmiştekilerr aynı senin gibi şu yaptığın gibi
Naber kakao? Beni sorarsan benden uzak durursan daha iyi olacağım!
senin dellenmen beni hiç ilgilendirmiyor. benden uzak ol dedim hala bana sarıyorsunne kadar önemsiyorsun burayı sanal alem beya oky .hava güzel yağmur yağıyor cıvıl,cıvıl kuşlar zaten kuzu gömleğide bulamadım.. dellendim 2 gündür. ama olmazki..
Mavivebeyaz masumca biraz açıldı şu yaz fakenaz çiçekleripopülerizm sevdası. ama yanlış kişiye oynuyor.
o ne kız populerizm. yok yahu kuzu gömleği bulamadımda ondan. aşkolsun sanada küstüm.popülerizm sevdası. ama yanlış kişiye oynuyor.
ama,ama sana sarmayı seviyorum arada atışmayı söylermisin nasıl geçicek koca bir gün sonra..senin dellenmen beni hiç ilgilendirmiyor. benden uzak ol dedim hala bana sarıyorsun
ha mavi ve beyazmı açmıştı. o çiçekler. ne hoşşşşMavivebeyaz masumca biraz açıldı şu yaz fakenaz çiçekleri
Mavivebeyaz masumca biraz açıldı şu yaz fakenaz çiçekleri
evet dün hiç giremedim siyasete pardon tartışmadım. eksik kaldım . üzüldüm bir baktım bu konuya tam benlik hadiii kavga çıkaralım ama anlaşalım muneyi çağırmak yok kendi aramızda ..Kendini gösterme halleri... Ne dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?