Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz ?

Başkanlık

• oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan memnunum.

OY: 57 55,3%
  • sistemine mutlaka geçilmeli !

OY: 21 20,4%
  • sistemi hakkında malesef hiç bir bilgim yok biri anlatsın.

OY: 13 12,6%
  • oldukça gereksiz, yönetim yapımızdan da memnunum değilim.

OY: 12 11,7%

• Ankete Katılan
    103

karanfil senin için önemi olmayan kişilerin sana laf vurması sana bir şeyler demesi önemli mi peki? bence kulak ardı et.zaten değer verdiğim arkadaşların haklı eleştirilerini dikkate alıyorum ben.ayrıca asıl çeteyi günlerdir profillerde ve bu siyaset bölümünde görüyoruz biz.

matmazelimi diyorsun ...onu bile bıktırmıştın bee neydi o sataşmalarınn..

aynen agrasif birini bulsamda dalsam diyor ..ayy bugün felaket tartışma modumdayımm..

matmazelimi diyorsun ...onu bile bıktırmıştın bee neydi o sataşmalarınn..
al işte sonrada gelir sizle göçü
üşeyim. sırrttan vurur dostane görünür ,ama ardından seni linç eder.ondan sonra canım cicim..
size börek yapayım der,kalkar sana saldırıldığında saldıranı korur. buda böyle bir kişilik işte. uzak durulması gereken.
kim kime sataşmış biliyor geçmiştekilerr aynı senin gibi şu yaptığın gibi

Son düzenleme:
Ne de olsa kişi kendinden biliyor işi. Bu yüzden bu yaftalamalar çok normal karanfilcim...

al işte sonrada gelir sizle göçr
üşeyim. sırrttan vurur. ondan sonra canım cicim..

kim kime sataşmış biliyor geçmiştekilerr aynı senin gibi şu yaptığın gibi
ne kadar önemsiyorsun burayı sanal alem beya oky .hava güzel yağmur yağıyor cıvıl,cıvıl kuşlar zaten kuzu gömleğide bulamadım.. dellendim 2 gündür. ama olmazki..

Kendini gösterme halleri... Ne dersin...
evet dün hiç giremedim siyasete pardon tartışmadım. eksik kaldım . üzüldüm bir baktım bu konuya tam benlik hadiii kavga çıkaralım ama anlaşalım muneyi çağırmak yok kendi aramızda ..hadi bakalım niye sıkıştırdınız o kızı bu kadar daha yeni ısındırsaydınız nasıl bir ev sahipliği sizinki. küstüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…