Çift başlılık denilen şey demokrasidir. Her sesin mecliste olmasıdır. Amaç aynı görüşten adamların bir araya toplanıp istediğini yapması olsaydı padişahlık sürdürülürdü.
Bilim, teknoloji 80 yıldır mı gerideymiş yoksa son yıllarda mı çöküşe geçmiş bir araştırıp da konuşmak lazım. Kapatılan, satılan fabrikalar, tübatakın başına gelenler, yasaklanan kitaplar, içi boşaltılmış eğitim sistemi hep son 10-15 yılın eseri.
üstüne gidilmekmi. sen yazıları bir daha oku istersen. suçlama yapan bir kişi vardı. hemde bir kaç kere. hemde nick vererek. taraflılığından göremiyorsun sanırımValla bu topikte topyekûn Ilinanin üstüne gidilmis kadesa. Okuyorum yorumları gayet seviyeli yazan biri. Niye bu kadar üstüne gidildi gerçekten anlamadım
http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi
ben çok utanıyorum. umarım dış basına falan yansımamıştır.
aaa biz başkanlık sistemiyle yönetilmiyormuyuz. hadi ya. tühh aylarca öyle sandım ben. :)
Bu habere rastlamamıştım .
Seni utandırmış ama sayende haberdar oldum , sağol .
Bitkiler de dahil tüm canlılar üzerinde gelen sesin etkili olduğu miti üzerine ilk kez deney yapılmıyor , onlarla konuşmamız ya da onlara küfür etmemiz etkili mi değil mi araştırılmış bir konu ... Klasik müzik özellikle ; Amadeus Mozart dinletilen sera vardı bir zamanlar ...
Bu çocukta kendi inancı gereği kulağına en hoş gelen ses olarak ''Kuranı Kerimi'' seçmiş .
Japonyada bir bilim adami su uzerine iyi niyetler dilekler gondererek kristallerinin degisiklik gosterdigini gormus, deneylemis hatta kitap yazmis bu konuda.http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi
Japonyada bir bilim adami su uzerine iyi niyetler dilekler gondererek kristallerinin degisiklik gosterdigini gormus, deneylemis hatta kitap yazmis bu konuda.
Evren oyle bir sey ki iyi dilek gonderirsen iyilik alirsin, kotuluk gonderirsen kotuluk alirsin. Istek ve dilek yasasi falan mi deniyordu tam bilmiyorum neyse velhasilikelam yani yabanci basina daha onceden cikmis sadece cikartan kisi 'musluman' degilmis o kadar..
Bilimin içinde din olmaz.
Bilim ve inanç felsefesinin temel ilkelerine ters
Bu yüzden oy kullanamadım bendeAnkette seçenek eksik. Mevcut düzenden memnun değilim ama çözümü başkanlık sistemi değil.
Konunun başını okumadım fakat bu bahsettiğiniz şeyi bir bilim dergisinde yanılmıyorsa japon bilim adamlarının buluşuyla okuyarak denedim.Japonyada bir bilim adami su uzerine iyi niyetler dilekler gondererek kristallerinin degisiklik gosterdigini gormus, deneylemis hatta kitap yazmis bu konuda.
Evren oyle bir sey ki iyi dilek gonderirsen iyilik alirsin, kotuluk gonderirsen kotuluk alirsin. Istek ve dilek yasasi falan mi deniyordu tam bilmiyorum neyse velhasilikelam yani yabanci basina daha onceden cikmis sadece cikartan kisi 'musluman' degilmis o kadar..
Konunun başını okumadım fakat bu bahsettiğiniz şeyi bir bilim dergisinde yanılmıyorsa japon bilim adamlarının buluşuyla okuyarak denedim.
Her gece uyumadan önce yanıma koyduğum bir bardak suya sevdiğim kişileri sayarak ve o an için çözülmesi imkansız gelen şeylerin yoluna girmesini, dileklerimi sıraladım.
Bunu yaklaşık 2 ay olarak düzenli yaptım.
Dileklerimin hepsi kabul, çözülmesi, rayına oturması imkansız olan şeyler ise şuan olağan yaşantım oldu.
Evrene gönderdiğim mesaj mıdır, bu döngüyü yaparak düşünce gücümü ve psikolojik durumumu bilmeden tedavi etmem midir bilemeyeceğim ama, hala banyoya girdiğimde suya sevgi sözcükleri sıralarım.
Su canlılar ve tabiat için vazgeçilmez şey ise, ona söylediğim güzellikler tüm evrene yayılacak düşüncesi ile harekete devam.
Denemekten zarar gelmez
Nickim öyle bir durum yok.aslinda topyekûn oky linç edilmek istendi yine üstelik kız kendini savunurken bile bu çok kibar dediğin üye tarafından alttan alta laf vurularak yapıldı bu.sira bende mi bugunde beni mi seçtin gibi vs...evet cümleler kibar hakaret içermiyor ama aslında alt metni bildiğin hakaret dolu canım. Objektif bakarsan cidden anlayacaksın.yokda oky benim babamın oğlu mu ne diye savunayim bizim çeteden bile değilValla bu topikte topyekûn Ilinanin üstüne gidilmis kadesa. Okuyorum yorumları gayet seviyeli yazan biri. Niye bu kadar üstüne gidildi gerçekten anlamadım
Bunda utanılacak ne var ki üstelik ciddi anlamda utanmamiz gereken çok daha büyük şeyler varken.http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi
http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi
Nickim öyle bir durum yok.aslinda topyekûn oky linç edilmek istendi yine üstelik kız kendini savunurken bile bu çok kibar dediğin üye tarafından alttan alta laf vurularak yapıldı bu.sira bende mi bugunde beni mi seçtin gibi vs...evet cümleler kibar hakaret içermiyor ama aslında alt metni bildiğin hakaret dolu canım. Objektif bakarsan cidden anlayacaksın.yokda oky benim babamın oğlu mu ne diye savunayim bizim çeteden bile değil
ben oky nin avukatı değilim hatta bir kaç ay önce bildiğin düşman gibiydik biz hala bile ona laf vururum ben aşırı hümanist vs.diye ama artık siyaset bölümünde konuya yorum yapmak yerine oky e yorum yapmak modası var. Ne isteniyor amaç ne inan bilmiyorum. Ancak hiç hoş değil.grup halinde gelip kıza olmadık şeyler söyleyip gidiyorlar sürekli e biz de buna yok artık diyelim değil mi? Sonuçta ortada benim gördüğüm bir haksızlık var.bunu muhalif grup dile getirince çete oluyor resmen mağdur dramı yaratılıyor akp grubu yapınca arkadasa destek oluyor. Hoş mu bu sence kuzum böyle mi olmalı ?
Parkon ben hic yazmayacagim sizin yazdiginiz konulara. Her yazisimda her karsilikli tartismamda siz de varsaniz "hadi ceteye girdin" , " hadi cetenin goz bebegi oldun" , "yaranma cabani takdir ediyoruz " diyenlerle doluyor forum.Aynen hayyal.
Üstelik birde yakın arkadaşlarımın biriyle tartıştığı konuya yorum yaptığım anda hemen birilerine saldırıyoruz imajı çiziliyor.Aynı senin bu konuda düşürülmeye çalışıldığın durum gibi.
Bu insanlarla benim samimi olma sebebim zaten çoğu konuda aynı düşünüyor olmam, ortak noktamız düşünce yapımız.
Ay bilmiyorum valla kadesa. Acikcasi yazdiginin hepsini okumadim usenmedeb nasıl yazmissin bu kadar. Ben boş bir vakit bulsam hemen uyuyacağım valla :)) zombiye döndüm. Tecrübeli bir anne olarak soylesene bu bebekler ne zaman saatlerce uyumaya başlarlar :/
Biliyorum sen susarsan ben susarsam ortam bu dayatmacı zihniyete kalırsa nolur?
Kendimizi ne kadar ifade edebilirsek o kadar çok aklı karışıklara erişebiliriz, fikir alışverişi yapabiliriz. Sırf bu yüzden toptan susmamakta kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?