- 3 Mart 2021
- 15
- 10
- 29
Kimsede övmemis herkez başkasından beklemişBen muhtemelen herkes över diye düşünmüştüm, eksilerinden bahseden taraf da ben olayım dedim
O civarlar gökdelen ve plazaların yoğun olduğu bölge. Haliyle kiralar o biçimDaha belli değil adliyeye yakın civarlar olabilir
Janjanlı ambalajı açınca içinden yulaf lapası çıkmışcasına hayal kırıklığı yaşamasın gelenlerKimsede övmemis herkez başkasından beklemişben öveyim bari.. konu sahibi
İzmir denilince çoğu insanın aklına sayısız sosyal aktivitenin yapılabileceği yaşayan bir şehir gelir. İzmir'de olmak ayrıcalıktır. Çünkü birbirinden güzel seçenekleri size Ege'nin büyüleyici atmosferinde sunar
İzmir'de yaşıyorsanız gözde tatil beldelerine maksimum 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Alaçatı, Çeşme, Foça, Sığacık, Dikili ve Urla gibi yerler çok yakınınızda olacaktır.
İzmir'de güzel bir kahvaltı veya hoş bir akşam yemeği de ayrı güzeldir. Her bütçeye uygun mekanları vardır.İzmir sürekli yükselen bir değer. sakin ve huzurlu bir şehirdir... iş bakımından da çok zengindir iş, finans ve ticaret merkezi. Büyük limanları, dev şirketlerin genel merkezleri, raylı ve karayolu sistemleriyle bağlı ticaret yollarıyla İzmir, tarihte olduğu gibi bugün de dünyanın sayılı ticaret merkezlerinden biridir.. İzmirin insanında şirindir mesalaMısır'a darı der çekirdeğe Çiğdem sıcakkanlıdir bir yer sorarsın gideceğin yere kadar tarif eder poyozuyla meşhurdur mesala simite gevrek der gerçek İzmirli canınmi sıkkın binersin vapura bir karşıyaka yaparsın martılara ekmek verirsin denizi seyredersin ne tasa kalır ne keder cennettir İzmir'in her köşesi
Karabağlar adliyeye çok uzak. Orda nasıl otursun kızKarabağlar da 500 e oturuyorum en fazla 700 falan buralarda ama doğalgaz lı değil
Yaşamasını bilene demekki bende burada doğdum büyüdüm halada yaşıyorumJanjanlı ambalajı açınca içinden yulaf lapası çıkmışcasına hayal kırıklığı yaşamasın gelenlerdoğdum büyüdüm ölücem hala izmirdeyim hiç anlattığınız gibi değil yani
Biraz gerçekçi olalım, hanım kızımız atanırsa memur maaşıyla üstelik de kirada otururken ne o tatil yerlerinin 45 dakika olması ne de başka bi şey pek enterese etmiycek kendisini. İş imkanı çok iyi değil ki İzmir in, sigorta yapmayan, maaşı zamanında ödemeyen, işçiye hakettiği ücretin altında maaş veren çookk yer var. Ayrıca her şey de pahalılaştı eskisi gibi değil. O yüzden bu kadar ballandırmak yanlış bence, yazık kız hayal kırıklığı yaşıycak.Yaşamasını bilene demekki bende burada doğdum büyüdüm halada yaşıyorum
Bu arada yaşamayı bilmek kime göre neye göre? Sizin yaşadığınızı sandığınız o hayat benim için çok kıymetsizdir belkiYaşamasını bilene demekki bende burada doğdum büyüdüm halada yaşıyorum
1. Poyoz ne?Kimsede övmemis herkez başkasından beklemişben öveyim bari.. konu sahibi
İzmir denilince çoğu insanın aklına sayısız sosyal aktivitenin yapılabileceği yaşayan bir şehir gelir. İzmir'de olmak ayrıcalıktır. Çünkü birbirinden güzel seçenekleri size Ege'nin büyüleyici atmosferinde sunar
İzmir'de yaşıyorsanız gözde tatil beldelerine maksimum 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Alaçatı, Çeşme, Foça, Sığacık, Dikili ve Urla gibi yerler çok yakınınızda olacaktır.
İzmir'de güzel bir kahvaltı veya hoş bir akşam yemeği de ayrı güzeldir. Her bütçeye uygun mekanları vardır.İzmir sürekli yükselen bir değer. sakin ve huzurlu bir şehirdir... iş bakımından da çok zengindir iş, finans ve ticaret merkezi. Büyük limanları, dev şirketlerin genel merkezleri, raylı ve karayolu sistemleriyle bağlı ticaret yollarıyla İzmir, tarihte olduğu gibi bugün de dünyanın sayılı ticaret merkezlerinden biridir.. İzmirin insanında şirindir mesalaMısır'a darı der çekirdeğe Çiğdem sıcakkanlıdir bir yer sorarsın gideceğin yere kadar tarif eder poyozuyla meşhurdur mesala simite gevrek der gerçek İzmirli canınmi sıkkın binersin vapura bir karşıyaka yaparsın martılara ekmek verirsin denizi seyredersin ne tasa kalır ne keder cennettir İzmir'in her köşesi
Ay ben ironi yapıyor sandım ticaret merkezi dev şirketler falan deyinceBiraz gerçekçi olalım, hanım kızımız atanırsa memur maaşıyla üstelik de kirada otururken ne o tatil yerlerinin 45 dakika olması ne de başka bi şey pek enterese etmiycek kendisini. İş imkanı çok iyi değil ki İzmir in, sigorta yapmayan, maaşı zamanında ödemeyen, işçiye hakettiği ücretin altında maaş veren çookk yer var. Ayrıca her şey de pahalılaştı eskisi gibi değil. O yüzden bu kadar ballandırmak yanlış bence, yazık kız hayal kırıklığı yaşıycak.
Hanfendi atanacak farkındamisiniz devlet memuru olucak maaşını alamaması sigortası yatmamasi gibi bir sorun yasayabilirmi..? Artı söylediğiniz usulsüzlukler Türkiye genelinde var sadece bir şehre maal edemezsiniz bu sorunu.. pahalılık her yerde var İzmir'e özgü bir şey değil diğer büyük şehirlerle karşılaştırın fiyatları en uygunu yine İzmirdir...Biraz gerçekçi olalım, hanım kızımız atanırsa memur maaşıyla üstelik de kirada otururken ne o tatil yerlerinin 45 dakika olması ne de başka bi şey pek enterese etmiycek kendisini. İş imkanı çok iyi değil ki İzmir in, sigorta yapmayan, maaşı zamanında ödemeyen, işçiye hakettiği ücretin altında maaş veren çookk yer var. Ayrıca her şey de pahalılaştı eskisi gibi değil. O yüzden bu kadar ballandırmak yanlış bence, yazık kız hayal kırıklığı yaşıycak.
İzmir'in meşhur boyozu1. Poyoz ne?
2.ironi yaptınız değil mi?
He biz boyoz diyoruz da genelde poyozu çıkaramadım. Bomba var bi de onu unutmuşsunuzİzmir'in meşhur boyozu
Vallahi benim de gözümde hong kong amerika falan canlandı ne yalan söylimAy ben ironi yapıyor sandım ticaret merkezi dev şirketler falan deyince
Bizde öyle diyoruz klavyenin poyoz diyesi gelmiş...He biz boyoz diyoruz da genelde poyozu çıkaramadım. Bomba var bi de onu unutmuşsunuz
Anlamamışsınız beni, siz İzmir i öyle bir anlatmışsınız ki bende yoo öyle değil dedim. Olay budur yani, başka yerlerle falan kıyaslamadım. Memurlar maaşını alamıyor da demedim. Sadece İzmir genel iş imkanı bol olan ve ekonomik imkanları sizin bahsettiğiniz gibi sunan bir şehir değil dedim.Hanfendi atanacak farkındamisiniz devlet memuru olucak maaşını alamaması sigortası yatmamasi gibi bir sorun yasayabilirmi..? Artı söylediğiniz usulsüzlukler Türkiye genelinde var sadece bir şehre maal edemezsiniz bu sorunu.. pahalılık her yerde var İzmir'e özgü bir şey değil diğer büyük şehirlerle karşılaştırın fiyatları en uygunu yine İzmirdir...
Yaşamayı bilmiyorsak demekVallahi benim de gözümde hong kong amerika falan canlandı ne yalan söylim
Manavkuyu bornovanin bir mahallesi depremdw yikilan binalarin hepsi orada.Ayrica hasar gormus yikilacak yuzlerce bina varManavkuyu dediğiniz mahalle değil mi
Size o zaman sabahın besinde erkenden kalmayacağınız iki otobüs değiştirip işe gitmeyeceginiz şirin bir köy verelim İzmir'den de istifa etmek zorunda kalmayın.tavuk falan beslersinizVallahi benim de gözümde hong kong amerika falan canlandı ne yalan söylim