Başka şehirde yaşamak (İzmir)

İzmir adliyesi ise manavkuyu, bornova dan bakabilirsiniz.2000 den asagi ev bulamazsiniz buralarda.Bornova Ataturk mahallesinde 1000 civari bulursunuz.Adliyeye tek dolmusla gidebilirsiniz

Merhaba ben 10 yıl İzmirde yaşadım ve İzmiri çok seviyorum.ulaşım sıkıntılı fakat denizin olması muhteşem.Huzur veriyor insana..sizinde seveceğinizi umuyorum..Bostanlıyla adliye arası ne kadar onu araştırın oturulucak güzel bir semt..

Hadi sizi iyi eğlenceler körler sağırlar birbirinizi ağırlayin artık 😂😂😂
Aaa aşkolsun bizi beğenmiyörmösün ?? Gerçi beğensen online olurdun off olasın gelmiş tutmayalım 🙄 tatlı rüyalarınızda dev şirketler kurun ihracatlar yapın hatta filolarınız olsun, çünkü o bahsettiğiniz İzmir ancak rüyalarda 🤭

Bence cok basarili
Ama yüzyillardan beri degismeyen bir kültür öğesiymişçesine sunulmasi bir acayip 😄
Ben Çelebi'ye gittiğim zaman sahibinin yerine para hesabı yapmaktan tatlıya odaklanamıyor olabilirim 😂 Sürekli günde şu kadar satsalar, ayda bu kadar para eder diye kafamda kuruyorum.

kira fiyatlarını yazanlara şaşırıyorum, arkadaşlar siz İzmir'in neresinde yaşıyorsunuz? 4 bin lira ne? menderes'te kiralık dairemizde 850 liraya bir aile yaşıyor. 3+1 daire. bostanlıda tabii ki 4k olur. İzmir iyidir güzeldir ama her yeri kokar, toplu taşımada en az 2 aktarma yapmadan hiçbir yere gidemezsiniz. fakir memleketi işte her türden insan var. gezelim tozalım deseniz güzel yerler urla tarafında başlıyor iç tarafı gezilmiyor mültecilerden. eskiden belki yaşanılabilir bir yermiş, şimdi ben kaçmaya çalışıyorum. büyükşehir insanı yoruyor daha butik bir şehir avantajlı olacaktır her açıdan. hakkınızda hayırlısı olsun ama o çağdaş İzmir değil maalesef burası:KK43:

kira fiyatlarını yazanlara şaşırıyorum, arkadaşlar siz İzmir'in neresinde yaşıyorsunuz? 4 bin lira ne? menderes'te kiralık dairemizde 850 liraya bir aile yaşıyor. 3+1 daire. bostanlıda tabii ki 4k olur. İzmir iyidir güzeldir ama her yeri kokar, toplu taşımada en az 2 aktarma yapmadan hiçbir yere gidemezsiniz. fakir memleketi işte her türden insan var. gezelim tozalım deseniz güzel yerler urla tarafında başlıyor iç tarafı gezilmiyor mültecilerden. eskiden belki yaşanılabilir bir yermiş, şimdi ben kaçmaya çalışıyorum. büyükşehir insanı yoruyor daha butik bir şehir avantajlı olacaktır her açıdan. hakkınızda hayırlısı olsun ama o çağdaş İzmir değil maalesef burası:KK43:

Izmir kesinlikle kokuyor, cok dogru.
"Guzelmis ama mahvolmus" seklinde tanimlanabilecek bir sehir.

Kimsede övmemis herkez başkasından beklemiş 😂 ben öveyim bari.. konu sahibi
İzmir denilince çoğu insanın aklına sayısız sosyal aktivitenin yapılabileceği yaşayan bir şehir gelir. İzmir'de olmak ayrıcalıktır. Çünkü birbirinden güzel seçenekleri size Ege'nin büyüleyici atmosferinde sunar
İzmir'de yaşıyorsanız gözde tatil beldelerine maksimum 45 dakikada ulaşabilirsiniz. Alaçatı, Çeşme, Foça, Sığacık, Dikili ve Urla gibi yerler çok yakınınızda olacaktır.
İzmir'de güzel bir kahvaltı veya hoş bir akşam yemeği de ayrı güzeldir. Her bütçeye uygun mekanları vardır.İzmir sürekli yükselen bir değer. sakin ve huzurlu bir şehirdir... iş bakımından da çok zengindir iş, finans ve ticaret merkezi. Büyük limanları, dev şirketlerin genel merkezleri, raylı ve karayolu sistemleriyle bağlı ticaret yollarıyla İzmir, tarihte olduğu gibi bugün de dünyanın sayılı ticaret merkezlerinden biridir.. İzmirin insanında şirindir mesala 😊Mısır'a darı der çekirdeğe Çiğdem sıcakkanlıdir bir yer sorarsın gideceğin yere kadar tarif eder poyozuyla meşhurdur mesala simite gevrek der gerçek İzmirli 😊 canınmi sıkkın binersin vapura bir karşıyaka yaparsın martılara ekmek verirsin denizi seyredersin ne tasa kalır ne keder cennettir İzmir'in her köşesi ♥️:KK68:♥️
Ben başka bi İzmir de yaşıyorum galiba :KK70:

Ben izmiri hiç sevmem :) ama çoğu iç kesim şehrinden de iyidir tabi.
Ailem de dahil olmak üzere çoğu akrabam çeşitli semtlerinde oturdu.
Dayım gaziemirde çok uzak tabi. İşin merkezde ise olmaz.
Babamlar ve halam konak güzelyalı göztepedeydi buralar denizin dibi, metro da var vapur da otobüs de, tramvay da. Ama sabah o yol feci trafik. Metro kullanırsan ayakta gidersin ama nispeten daha rahat.
Kuzenim karşıyaka nergiste oturup her gün havalimanına çalışmaya gidiyodu, çok uzak olsa dw gidiliyor yani.

İnsanları da acelesi yokmuşçasına yaşayan, genelde kibar, güleryüzlü, konuşkan.
Mesela ankarada herkesin surat ciddi ve metrodan inen çıkışa bile hızlıca hatta koşarak giderken izmir teyzeleri belediye otobüsündeki şoför ile koyu sohbet edebiliyorlar. Hangisi daha iyi dersen ben Ankara stilini seviyorum :KK70:

Memur maaşıyla yaşarsın ama çok lüks bir hayatın olmaz en büyük giderin kira olur.
Yediğin meyve sebze taze lezzetli olur.

Yazın yapışan bir nemli sıcağı, kışın yağmayan kara rağmen bence içe işleyen bir soğuğu var.
Ülkedeki çoğu şehirden iyidir bence tek başına yaşayacak bir kadının rahat etmesi açısından

Biraz gerçekçi olalım, hanım kızımız atanırsa memur maaşıyla üstelik de kirada otururken ne o tatil yerlerinin 45 dakika olması ne de başka bi şey pek enterese etmiycek kendisini. İş imkanı çok iyi değil ki İzmir in, sigorta yapmayan, maaşı zamanında ödemeyen, işçiye hakettiği ücretin altında maaş veren çookk yer var. Ayrıca her şey de pahalılaştı eskisi gibi değil. O yüzden bu kadar ballandırmak yanlış bence, yazık kız hayal kırıklığı yaşıycak.
Hahahah doğru diyorsunuz ama ben alışkınım hayatım boyunca da tatil yapmadım zaten. Benim tek derdim atanabilmek artık başka hiçbir şeyde gözüm yok ama atandıktan sonra da nasıl yaşadığımda önemli bir kaç yere daha sordum onlar da kiraların çok olduğundan bahsetti galiba maaşın yarısi kiraya gidecek tek başıma yaşarsam

İzmir adliyesi ise manavkuyu, bornova dan bakabilirsiniz.2000 den asagi ev bulamazsiniz buralarda.Bornova Ataturk mahallesinde 1000 civari bulursunuz.Adliyeye tek dolmusla gidebilirsiniz
Çok fazlaymış yaaa ben baktım sahibinden e falan ama gerçekten aşırı pahalı ev kiraları benim burda 500 liraya mis gibi ev bile var ne yapsam ben oraya başvuru yapmasam mı acaba 😕 ama bu sefer de atanamazsam intihar ederim vallahi

X