Kiralar çok pahalı 1+1 --1500 TLHerkese merhabalar. Ben atanmak için kendi yaşadığım şehirden biraz uzak olan İzmir'i tercih ettim. Olur da kazanırsam diye de buraya sormak istedim. Rabbim nasip eder de inşallah İzmir'i kazanırsam orda yapabilir miyim bunu çok düşünüyorum. Hayatımda ilk defa ailemden ayrılmak zorunda kalacağım bunu göze aldım aslında üç senedir atanmayı bekliyorum. Ama şu an yaşadığım yerden direkt oraya gideceğim. Oralarda ev durumları nasıl kiralar nasıl veya eşyalı daireler ... Memur maaşıyla gecinebilir miyim? İzmir nasıl bir yerdir orda yaşayanlar yorum yapabilirler mi
Yaa gerçekten miİzmir öyle böyle değil çok başka çok acayip bir şehir, anlatılmaz yaşanırnasıl olacak normal büyükşehir işte. Her çeşit insan var, yol var, bina var, trafik var yaşayıp gidiyoruz öyle.
Kiralar çok uygun değil, depremden sonra doğru düzgün evlerin kiraları 2 katına çıktı zaten. Market pazar ucuz değil. Eskiden memur şehri derlerdi artık değil.
Atanirsam inşallah bende böyle düşünürüm umarımIzmır benim hayalimde ultra lüks bir şehir gibi gelirdi görmeden önce egenin incisi denir ya aaaa bir gördüm ki öyle değilmiş tam 4 yıl yaşadım halende giderim kiralar yüksek çok karışık trafik alt üst her büyük şehir gibi ama denizi görünce huzur veriyor denizi seviyorum heleki turustik yerleri harika
Daha belli değil adliyeye yakın civarlar olabilirİzmir güzel şehirdir sıkılmazsın, semt olarak neresi gideceğiniz yer. Bir tarafı dağ yokuş bir taraf düz denizdir. Ona görede kiralar artıyor.
Gerçekten mi yaKiralar çok pahalı 1+1 --1500 TL
2+1 2500 TL
3+1 4000 TL
Hangi semtten bahsediyosun ?Kiralar çok pahalı 1+1 --1500 TL
2+1 2500 TL
3+1 4000 TL
Evet ucuz hiç beklemiyorum zaten, ev arkadaşı lazım olacak o haldeSemtine gore degisir kirasi da, trafigi de ama ucuz asla degil yani, anadoludan geliceksen zorlanabilirsin maddi olarak
Dünden beribbakİyorum internetten.Hangi semtten bahsediyosun ?
Adliye demisin bayrakli ya da konak olduguni tahmin ediyorum, inteenetten arat bence o semtlerde kiralik, ben olsam bayrakli yerine bornovaya falan bakarim gerciEvet ucuz hiç beklemiyorum zaten, ev arkadaşı lazım olacak o halde
Ben 3+1 e 4bin demen sasirdim acikcasi, Guzelbahcede Urlada villa aramiyosan genelde her butceye gore bulunur Konak, Bornova tarafi gibime geliyo benim, cok lux aramazsan tabiiDünden beribbakİyorum internetten.
İzmirde menemen urla buca Gaziemir Aliağa hâric her yere.
Hep böyle ilanlara rastladım .
Bide ben üç yıldır 2400-2700 aralığında kalıyorum bostanlida.
Ve bıktık pahaliliktan. kendi evimizi yaptiriyoruz
Bayraklı yani, depremden en çok etkilenen yer olduğu için biraz daha uzak yerlere bakmalısın zaten heryerden metro var.Daha belli değil adliyeye yakın civarlar olabilir
Sahiden bulunabiliyorsa bana özelden atar mısınAdliye demisin bayrakli ya da konak olduguni tahmin ediyorum, inteenetten arat bence o semtlerde kiralik, ben olsam bayrakli yerine bornovaya falan bakarim gerci
Ben 3+1 e 4bin demen sasirdim acikcasi, Guzelbahcede Urlada villa aramiyosan genelde her butceye gore bulunur Konak, Bornova tarafi gibime geliyo benim, cok lux aramazsan tabii
Bazı semtler çok tehlikeli oluyor suç bakımından benim yaşadığım şehirde de öyle semtler var İzmir'de varsa o semtler nereleridir acabaAdliye demisin bayrakli ya da konak olduguni tahmin ediyorum, inteenetten arat bence o semtlerde kiralik, ben olsam bayrakli yerine bornovaya falan bakarim gerci
Ben 3+1 e 4bin demen sasirdim acikcasi, Guzelbahcede Urlada villa aramiyosan genelde her butceye gore bulunur Konak, Bornova tarafi gibime geliyo benim, cok lux aramazsan tabii
Manavkuyu dediğiniz mahalle değil miBen izmirdeyim. Burayı çok seviyorum. Bornova Atatürk mahallesi, manavkuyu da gayet 1000 TL ye ev bulabilirsin
Adlıyeye ulasım olarak manavkuyu baya yakın.