Başka şehirde yaşamak (İzmir)

konu sahibi maasina bagli gelmen kira fiyatlari cok uctu.ilcelere yazin denize gidiyim desen araba lazim yoksa olmuyor .eskiden ayila bayildigim sevdigim İzmirden gitmek icin gun sayiyorum artik

konu sahibi maasina bagli gelmen kira fiyatlari cok uctu.ilcelere yazin denize gidiyim desen araba lazim yoksa olmuyor .eskiden ayila bayildigim sevdigim İzmirden gitmek icin gun sayiyorum artik
Hadi ya o kadar mı kötü oldu valla benim yaşadığım yerde ne deniz ne de başka bişey var. Sosyal aktivitelere katılan birisi de değilim evden işe işten eve gelirim. Bir de ailemden ilk defa ayrı kalacağım. O yüzden acaba ilk olarak tek başıma mı kalsam diye düşünüyorum ama tek başıma da bir ev düzeni kuramam maddiyat gerekli ev arkadaşı mı olsam birilerine diyorum ama insanlara karşı da güvenim o kadar az ki ne yapacağımı şaşırdım atanmayı çok istiyorum üç senedir bekliyorum kendi sehrimde atanma ihtimalim binde bir onun da farkındayım şu an çok çaresizim yani

Kiralar, pazar, market, restoran her şey her büyük şehirde olduğu gibi burada da çok pahalı ve ekstra trafik gün geçtikçe berbatlaşıyor
Bende büyükşehirden geliyor olacağım atanirsam tabiki İzmir kadar büyük değil ama. Burada da her şey çok pahalı bir trafik yok o kadar.

Hadi ya o kadar mı kötü oldu valla benim yaşadığım yerde ne deniz ne de başka bişey var. Sosyal aktivitelere katılan birisi de değilim evden işe işten eve gelirim. Bir de ailemden ilk defa ayrı kalacağım. O yüzden acaba ilk olarak tek başıma mı kalsam diye düşünüyorum ama tek başıma da bir ev düzeni kuramam maddiyat gerekli ev arkadaşı mı olsam birilerine diyorum ama insanlara karşı da güvenim o kadar az ki ne yapacağımı şaşırdım atanmayı çok istiyorum üç senedir bekliyorum kendi sehrimde atanma ihtimalim binde bir onun da farkındayım şu an çok çaresizim yani
yani tek buraya atanma durumunuz varsa tabi ki gelin.12 yildir burdayim ben arada ayrildim .kostur kostur dondum eskiden kiralar yasama uygundu .ev vs alinabilirdi ama son yillar da degisti benim uzuntum ondan biraz da.1+1 guvenli bir yerde ev tutarsiniz yasar gidersiniz baska sehir secenekleri var mi mesela Aydini cok oneririm .

Bence bir tane adliye var sanıyor. Menemene atanıp manavkuyudan ev tutmasın da 😂
Katiplikte atanacağın yeri kendin seçiyorsun o yüzden sıkıntı yok da daha yeni başvular başladı. Torpili sağlam yerden sanırım garanti olarak bakıyor işe. Katipliğin yüzde 80ni torpil.

Yaa gerçekten mi 😐 ben iç Anadoludan geleceğim kendi sehrimde hiç trafik yoktur ev kiraları da uyguna da vardır pahalıya da sanırım zorluk çekebilirim

Her sehirde her butceye uygun ev bulunur. Merak etme. Ama yolu uzun, semti guzel degildir buyuksehirde ucuz evin.

Bunu acaba daha onceden mi hesaplasaydiniz?

Katiplikte atanacağın yeri kendin seçiyorsun o yüzden sıkıntı yok da daha yeni başvular başladı. Torpili sağlam yerden sanırım garanti olarak bakıyor işe. Katipliğin yüzde 80ni torpil.
Anlamam o işlerden pek. Sen manavkuyudan taşındın de mi? Yanlış hatırlamıyorum.

X