Başka biri mi var ?

inanın hayretler içerisindeyim. yaşadıklarınız o kadar garip ki hem eşiniz hem eşinizin ailesi.gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor.

Teşekkür ediyorum bosaninca iyi bir yardım yapmayı planlıyorum bende. Sıkılmış olabiliceginizi düşünüp söyledim sağolun tekrar

inanın hayretler içerisindeyim. yaşadıklarınız o kadar garip ki hem eşiniz hem eşinizin ailesi.gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor.
Keşke gerçek olmasa keşke şu günleri görmeseydim hanımefendi. Keşke günlerce ağlamasam gönül ister ki buraya çocuğum doğdu ne yapmam lazım tarzı cümleler kursam. Fakat söylemeye çalıştığınız fake sin tarzı bir şeyse üzdünüz beni. Bende bu duruma düşmekten mutlu değilim inanın.

Teşekkür ediyorum

Iyyy ıyyyy iğrençliğe bak ya yeni yengeleriymiş
Yengeleri kadar taş girsin bi taraflarına

Yok fake dememiş o kadar iğrençlerki keşke gerçek olmasalar demek istemiş üzülmeyin kimse size oyle demiyor

Muhtemelen o evine gittiğiniz kadın da biliyordu bunu
Gidip o görüştüğü kadına "seninkinin karısıyla arası çok iyi" der diye öyle abuk davranmıştır

Allah bunların topunun belasını versin

Ben yenge falan diyince yani merak ettim ne dicek diye allah var. Merak işte insan kapatamıyor.
Bundan sonra arayıp da sana hakaret eden biri olursa, telefon görüşmelerinin kayıt altında olduğunu, kafanı bozarlarsa her birine ayrı ayrı hakaret davası açacağınızı söyleyin. Ailece mahkemelerde sürünün de aklınız başınıza gelsin, sicilinize de işlenir, nereye gitseniz önünüze çıkar, her seferinde beni hatırlarsınız, iyi olur deyin. Bir daha sizi rahatsız edemesin psikopatlar.

Muhtemelen o evine gittiğiniz kadın da biliyordu bunu
Gidip o görüştüğü kadına "seninkinin karısıyla arası çok iyi" der diye öyle abuk davranmıştır

Allah bunların topunun belasını versin
Bende öyle düşünüyorum burda bir arkadaş da bunu söylemişti ben o söyleyene kadar unutmuştum bile o kadını vs. Gerçekten eşimin bana orda soğuk davranması falan kadına göstermelik demişti. Kadın beni aldattığı insana gidip zaten ararlar iyi değil tarzı demiştir dedi. Bilemiyorum çok fazla entrika çar. Belki ben kuruyorum belki haklıyım fakat hayatıma bu kadar kötü kalpli insanı nasıl sokmuşum inanın sinirden gülüyorum

Merak etmeyin arayamayacaklar. Benim canımı yakmaya çalışıyorlar fakat bilmiyorlar ki canım zaten yandı bitti. Şimdi sıra onlarda bilemiyorum benim düşüncem çok mu fesat yapmaya değer mi değmez mi ama gerçekten her gün işlerine gülerek gittiklerini düşününce deliriyorum. Yaptıkları ahlaksızlık yanlarına kalmasın diye patronlarıyla görüşmek istiyorum bir kaç konuşma yok da göstereceğim.

O görümceye yeni yengen de kardeşin gibi sizin gibi karaktersiz bir rezil olduğu için sevmen bayılman normal deseydiniz. Sinir oldum ben burdan siz iyi sabretmişsiniz ağzınıza geleni saymamışsınız. Resmen sabrınızı sınıyorlar.

Karolina23 yasadıklarınızı yeni okudum ve çok üzüldüm. ama gerçek yüzünü gördüğünüz için Allah’a dua edin ya çocuğunuz olsaydı o srfsizden

O görümce salağına da söyleseydin onun kocasınıda ayartmasın malum kadın seviyor evli erkeği

öyle demek istemedim inanın ama çok şaşırtıcı. 1 ayda bu hale gelmek.hele ailesinin tavrı hakikaten çok garip.kime güvenicez artık. hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. yaşınız çok genç umarım bir an evvel herşey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…