• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Olaylarin boyle gelişecegine ihtimal vermezdim ama sizinle ozel konulari konuşan kadin geldi ilk aklima. Ama degilmis baskasiymiş. Kesinlikle o kadina yetistirmek icin ozel hayatini sormustur. Kocanda o yuzden soguk davranmistir. Ama olaylar cozumlenmeden bunlari anlamak zor..

Gecmis olsun allah kurtarmis yanina birakmayin ama.

Bende öyle düşünüyorum burda bir arkadaş da bunu söylemişti ben o söyleyene kadar unutmuştum bile o kadını vs. Gerçekten eşimin bana orda soğuk davranması falan kadına göstermelik demişti. Kadın beni aldattığı insana gidip zaten ararlar iyi değil tarzı demiştir dedi. Bilemiyorum çok fazla entrika çar. Belki ben kuruyorum belki haklıyım fakat hayatıma bu kadar kötü kalpli insanı nasıl sokmuşum inanın sinirden gülüyorum

Bi terslik sezdiniz aldatıldığınızı öğrendiniz. O evde boşuna öyle hissetmediniz yani var orda bi hinlik. O kadınla da var bi bağlantı.

Helal olsun sana kadın. Güçlü ol, hiç ardına bakma, öyle dengesiz bir sulaleden kurtuldum, iyi ki de çocuğun olmadan yaşadın bunları. Can acır yaralar sarilir ve geçer. Bu süreci yaşa , ruhunu dinlendir. Akıllı kadınsın vesselam akıl vermek hadfime değil ama şunu çok iyi biliyorum, yeniden asik olup evleneceksin ve çok mutlu olacaksın. Aşk a küsme.

Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
off agladımm sennn durumunaa emınım bu kadar soguk kanlı degılsındırr cok uzuluyorsun degılmı ıcın ıcını yıyo eşini ço ksevıyordun ama yedıremıyorsun bunları :( allah kahretsın bu ınsanları lutfen sende arkanda ız bırakmaaycak sekılde onları rezıl et smdı dava acacaksın ama dıyosn ya ısyerlerıne gıdıcem soylıycem dıye. basına bı ıs gelmesın sonra cok dıkkat et. ne ahlaksız ınsalar bıde utanmadan arayıp yuvanı yıkma dıyolar. bakt elefonuna ses kaydedıcı yukle bısey ıcın ara aıelsını onlar yıne sana hakret etmeye baslıycaklar nasılsa hepsını kaydet. ama ıste onları kullanamıyosun sanırım ahkemede :(off napıcaksın senn ya?? neye karar verdın onları oylece bırakıcakmısın?* :(

off agladımm sennn durumunaa emınım bu kadar soguk kanlı degılsındırr cok uzuluyorsun degılmı ıcın ıcını yıyo eşini ço ksevıyordun ama yedıremıyorsun bunları :KK43: allah kahretsın bu ınsanları lutfen sende arkanda ız bırakmaaycak sekılde onları rezıl et smdı dava acacaksın ama dıyosn ya ısyerlerıne gıdıcem soylıycem dıye. basına bı ıs gelmesın sonra cok dıkkat et. ne ahlaksız ınsalar bıde utanmadan arayıp yuvanı yıkma dıyolar. bakt elefonuna ses kaydedıcı yukle bısey ıcın ara aıelsını onlar yıne sana hakret etmeye baslıycaklar nasılsa hepsını kaydet. ama ıste onları kullanamıyosun sanırım ahkemede :KK43:off napıcaksın senn ya?? neye karar verdın onları oylece bırakıcakmısın?* :KK43:
Maalesef metanetli durmaya çalışsam da her şeyin çok hızlı gelişmesine çok üzülüyorum. Bugün eski esin işine gittim patron ile konuşmak için fakat ilahi adalet işte. Zaten duyulmuş ordan burdan patron yeni iş bulana kadar izine çık sonra ayrıl demiş. Evine gittiğimiz kadın da oradaydı selam vermedim. Patronu ile görüştüm çıktım. Zaten çok durmadım. Bundan sonrası benden çıktı artık hayatıma bakmaya çalışıyorum

Helal olsun sana kadın. Güçlü ol, hiç ardına bakma, öyle dengesiz bir sulaleden kurtuldum, iyi ki de çocuğun olmadan yaşadın bunları. Can acır yaralar sarilir ve geçer. Bu süreci yaşa , ruhunu dinlendir. Akıllı kadınsın vesselam akıl vermek hadfime değil ama şunu çok iyi biliyorum, yeniden asik olup evleneceksin ve çok mutlu olacaksın. Aşk a küsme.
Bilmiyorum tekrar evlenirmiyim sanırım cesaretim yok artık fakat güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok teşekkürler hepinize tekrar tekrar. Dediğim gibi işten çıkartılmış zaten iş bulana kadar izine ayrıl demişler şuan izindeymis. İnanın artık neden böyle oldu diye kafamı meskul etmek bile istemiyorum. Demek ki ben ona fazlaymisim diyorum
Olaylarin boyle gelişecegine ihtimal vermezdim ama sizinle ozel konulari konuşan kadin geldi ilk aklima. Ama degilmis baskasiymiş. Kesinlikle o kadina yetistirmek icin ozel hayatini sormustur. Kocanda o yuzden soguk davranmistir. Ama olaylar cozumlenmeden bunlari anlamak zor..

Gecmis olsun allah kurtarmis yanina birakmayin ama.

Beter olsun pislik haysiyetsizler 3 kuruşa muhtaç olsunlarda oturup ikisi birbirini yesin. Tencere kapak 2 karaktersiz birbirini bulmuş işte. Normalde asla demem ama o evine gittiğiniz ağzınızı arayan kadın varya herseyden haberdar ise ve bunu bile bile riyakar davranıp sizin arkanızdan iş cevirdiyse bin beter olsun sizin yaşadığınız acıyı yıkımı kendisi misliyle yaşasın/yaşasınlar.

Beter olsun pislik haysiyetsizler 3 kuruşa muhtaç olsunlarda oturup ikisi birbirini yesin. Tencere kapak 2 karaktersiz birbirini bulmuş işte. Normalde asla demem ama o evine gittiğiniz ağzınızı arayan kadın varya herseyden haberdar ise ve bunu bile bile riyakar davranıp sizin arkanızdan iş cevirdiyse bin beter olsun sizin yaşadığınız acıyı yıkımı kendisi misliyle yaşasın/yaşasınlar.
Boşver arkadaşım. Pisliklerinde bogulsunlar hiç beddua edip canını sıkma. Gerçekten değmezmiş diyecek söz bulamıyorum.

Boşver arkadaşım. Pisliklerinde bogulsunlar hiç beddua edip canını sıkma. Gerçekten değmezmiş diyecek söz bulamıyorum.
Çok zoruma gidiyor gerçekten yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi içten hissettim çok üzgünüm bir kadının ya da masum bir insanın diyeyim bunları yaşaması insanlar ne umutlarla hayallerle evleniyor ne emekler harcanıyor çok üzgünüm ben senin kadar dik duramazdım eşine bile diyorum böyle birşey yapma yaşatma bana vallahi seni uykunda öldürürüm diyorum da gülüp geçiyor oysa ben çok ciddiyim öldürürüm onu eminim.

Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Demek en büyük düşmanımız hemcinslerimiz görümceye bakın hele, sülalece kalitesiz insanlar demek ki.

Çok zoruma gidiyor gerçekten yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi içten hissettim çok üzgünüm bir kadının ya da masum bir insanın diyeyim bunları yaşaması insanlar ne umutlarla hayallerle evleniyor ne emekler harcanıyor çok üzgünüm ben senin kadar dik duramazdım eşine bile diyorum böyle birşey yapma yaşatma bana vallahi seni uykunda öldürürüm diyorum da gülüp geçiyor oysa ben çok ciddiyim öldürürüm onu eminim.
Bende çok üzgünüm aslında güçlü duruyorum ama içim kan ağlıyor hala canım yanıyor. Bunu söylemekten utanıyorum hatta. Ailemden çok sevdiklerime söyledim bazılarının bana acıyan bakışlarını görmek beni üzüyor, hayatımda çok daha iyi bir yere statüye gelebilecekken eş kişisi için her şeyden vazgeçmek beni üzüyor , şuan yanında beni aldattığı kadınla olması beni deli ediyor. Hayır kıskanmıyorum keşke onun yanında ben olsaydım demiyorum ama canım yanıyor. Ben davalarla uğraşırken avukatla görüşürken kendisi sadece bir şeyler imzalayacak. Hiç bir halt için uğraşması beni üzüyor. Diyeceğim o ki genç yaşta daha evlenmemiş arkadaşlar okuyorlarsa yazdıklarımı lütfen evlenmeden önce 2 kere düşünsünler. Hayatlarındaki fırsatlari hemen tepmesinler. Sonuç benim ki gibi hüsran olmasın.

Demek en büyük düşmanımız hemcinslerimiz görümceye bakın hele, sülalece kalitesiz insanlar demek ki.
Maalesef öyleymiş. Bende hep kadın kadının dostudur derdim. Yalanmış. Çok iyiler de var fakat bizim kafamızın basmayacagi kadar kötülük dusunenide varmış.

Bende çok üzgünüm aslında güçlü duruyorum ama içim kan ağlıyor hala canım yanıyor. Bunu söylemekten utanıyorum hatta. Ailemden çok sevdiklerime söyledim bazılarının bana acıyan bakışlarını görmek beni üzüyor, hayatımda çok daha iyi bir yere statüye gelebilecekken eş kişisi için her şeyden vazgeçmek beni üzüyor , şuan yanında beni aldattığı kadınla olması beni deli ediyor. Hayır kıskanmıyorum keşke onun yanında ben olsaydım demiyorum ama canım yanıyor. Ben davalarla uğraşırken avukatla görüşürken kendisi sadece bir şeyler imzalayacak. Hiç bir halt için uğraşması beni üzüyor. Diyeceğim o ki genç yaşta daha evlenmemiş arkadaşlar okuyorlarsa yazdıklarımı lütfen evlenmeden önce 2 kere düşünsünler. Hayatlarındaki fırsatlari hemen tepmesinler. Sonuç benim ki gibi hüsran olmasın.
Güçlü ol canım
Çok üzüldüm adına
Merak etme bu pislik o kadına da aynısını yapacak,ve o kadın zaten her an aldatılma korkusuyla yaşayacak,zindan gibi hayat
O uyuz görümcende zaten utanmazın tekiymiş
Kurtuldun bu pisliklerden

Güçlü ol canım
Çok üzüldüm adına
Merak etme bu pislik o kadına da aynısını yapacak,ve o kadın zaten her an aldatılma korkusuyla yaşayacak,zindan gibi hayat
O uyuz görümcende zaten utanmazın tekiymiş
Kurtuldun bu pisliklerden
Haklısın arkadaşım şükürler olsun . Kurtuldum

Beni en çok şaşırtan şeyler,aldatmasini falan gectim hadi de...Şu an seni aldattiği kadinla olup,sen ilk öğrendiğinde sana gitme diye yalvarip ağlamasi.Daha sonra iletisime geçtiniz mi bilmiyorum ama...İnsanin bu ikiyüzlülük karsisinda nutku tutuluyor.Lütfen yanlis anlamayin bunu sizi üzsün diye yazmiyorum.Nasil birseyden kurtulduğunuzu görüp şükredin diye.İnsanlar bizi her dönem hayal kirikliğinia uğratiyor.Ama biz yine de birilerine güveniyoruz/güvenmeliyiz.Yoksa geçmez ömür kuşkuyla.Siz de bunlari atlatip güzel insanlarla tanisacaksiniz eminim.Allah gönlünüze göre versin.

Beni en çok şaşırtan şeyler,aldatmasini falan gectim hadi de...Şu an seni aldattiği kadinla olup,sen ilk öğrendiğinde sana gitme diye yalvarip ağlamasi.Daha sonra iletisime geçtiniz mi bilmiyorum ama...İnsanin bu ikiyüzlülük karsisinda nutku tutuluyor.Lütfen yanlis anlamayin bunu sizi üzsün diye yazmiyorum.Nasil birseyden kurtulduğunuzu görüp şükredin diye.İnsanlar bizi her dönem hayal kirikliğinia uğratiyor.Ama biz yine de birilerine güveniyoruz/güvenmeliyiz.Yoksa geçmez ömür kuşkuyla.Siz de bunlari atlatip güzel insanlarla tanisacaksiniz eminim.Allah gönlünüze göre versin.
Bence gitme diye ağlaması sadece son kez acaba ağlarsam gitmeyebilir mi diyeydi. O da biliyordu gideceğimi. Fakat işte ailesine ben çok uğraştım o gitti demek için falandır. Zaten gidişim ona koysa yeni yengeyi kardeşiyle falan tanıştırmaz belki şuan o kadınla evimdedirler. Kadın benim nevresimlerimde falan uyuyordur. O kadar tiksindim ki her şeyden eşyalar umrumda bile değil inanın. Gerçekten çok iğrenç bunun hukuksal olarak olayı nedir acaba yani böyle bir durumda kadının benim evimde kalması yasal mıdır bilemiyorum. Umrumda da değil gerçi

Back