• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Bu saatten sonra inşaallah herşey istediğiniz gibi olur ve rabbim herşeyi gönlünüze göre verir.
Umarım ikisinede hem maddi hem manevi tazminat davası açar aldığınız paraları çatır çutur beach lerde seyahatlerde yersiniz.keyfinize keyif katar gününüzü gün edersiniz (inşaallah o günler çabuk gelir)

İş arkadaşıymış naletler
E gitsin rezil etsin neyi bekliyor
Ben olsam dar ederdim dünyayı
İşinden ettirirdim
Ne demek ya
Bu genç kızlarada birşeyler oldu
Sevgilisi olan evli olan adamlara kur yapmalar falan
Ben evli olana kardeşim abim gözüyle bakarım
Allah korusun
Bende bekarım

Adamın evli olduğunu bile bile görüşüp karısı farkettiğinde pişmiş pişmiş karısını arayıp yanlış anladın diyen ahlaksız kadına denilecek çok şey var da yazamıyoruz burada. Konuyu ilk açtığınızda eşinizin şüpheli davrandığını düşünmüştüm ama bu derece bişey yaşandığına da düşük ihtimal vermiştim, ama biz kadınlar elle tutulur bişey olmasa bile o kadar hissediyor o kadar biliyoruz ki. Size yeni hayatınızda huzur ve mutluluklar diliyorum. O iki ahlaksızı da allah bildiği gibi yapsın inşallah.

Aldatmanın bu kadar basit olmadıgını her ikisinide gösterin lütfen.Zaten boşanma kararını almışsınız o kadına da maddi manevi tazminat davası açın lütfen.İnsanların hayatlarıyla oynamanın bu kadar basit olmadığını tecrübe ederek öğrensin edepsiz.Nefret ediyorum hemcinslerimizin bu rahatlığından.Yahu adam evli evli ne işin var birde kadını arayıp olayı kapatma derdinde.Allah akıl fikir versin bu iğrenç insanlara.Siz zaten çok güçlüsünüz eşinize söyleyecek söz bulamıyorum ama bu edepsiz kadın içinde lütfen harekete geçin.İnsanların yuvalarını yıkmanın cezasını çeksinler

Bu ara bu erkeklere ne oldu diyecegım de suçlu bence kadınlar. Son konumdada var kadınlar evli sevgilisi var ayırt etmeden kene gibi yapışıyorlar. Hayır diyebilen ve gercekten karakterli olan bir kadın asla bu tarz görüşmeye müsade etmezdi. Tabiki bunların hiç biri asla esınızı masum göstermez. Kararlı duruşunuzun devamını diliyorum umarım yeni hayatınız ummadıgınız güzellikler getirir:KK200:

Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.

Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Ne kadar terbiyesiz, aile kavramından bir haber bir sülaleymiş ya, benim kardeşim eşini aldattığı kadını bana getirip tanıştırmaya kalksa yerin dibine sokarım onu. Saygısızlar bide marifetmiş gibi sizin canınızı acıtmak için anlatıyorlar. Mutlu mesut yeni yengenizle yaşayın deseydiniz.

Hazır aramışken yeni yengenin tebligat adresini versene ex görümce, tazminat davası açacağım kardeşinle beraber ona da deseydin keşke.

Bu konuyu ilk okudugumda sizl3 konusan bayan hakkinda acaba diyordum ama yinede aldatma ile sonuclanmasina ve yuvanizin yikilmasina cok uzuldum yuva yikanin yuvasi olmaz allah bildigi gibi yapsin onlari
Ins bu sancili donemi en hafif sekilde atlatirsiniz

evli mi bu görümce. bu cümleleri kurarken hiç mi Allahın adaletinden korkmuyor.
Düşünsenize bu münasebetsizle bi daha aynı ortamda bulunmak zorunda kalmayacaksiniz.:cool:bence bu harika bir sey

Hazır aramışken yeni yengenin tebligat adresini versene ex görümce, tazminat davası açacağım kardeşinle beraber ona da deseydin keşke.
Haha hepsine sıra gelecek yarın ikisinin de patronuyla konuşmaya gideceğim. Doğrudur yanlıştır orasını bilmiyorum fakat madem bana hakaret edebilecek kadar yürek yediler iş sıkıntısı onlar için sorun olmaz .

evli mi bu görümce. bu cümleleri kurarken hiç mi Allahın adaletinden korkmuyor.
Düşünsenize bu münasebetsizle bi daha aynı ortamda bulunmak zorunda kalmayacaksiniz.:cool:bence bu harika bir sey
Evli değil kendisi genç benden 20 21 falan olması lazım. Beddua etmeyeceğim allah larindan bulsun yeterince ağır çünkü

Terbiyrsiz ozamn ne demeye arıyon barışın yuvanız dağılmadın diye.hem yenisini tanıştında.ne yiyip içiyo böyleleri hsyret

Geçmiş olsun bu aileden kurtulduğunuz için. Ben olsam tazminat davası açardım ikisine de, aldığım tazminatla şehrin göbeğine döner tezgâhı kurdurur, fakire fukaraya dağıtırdım. :halay:
Konunuzu ve sizi takipteyim. Güncellemeye ve bizimle dertleşmeye devam edin bence.

Back