- Konu Sahibi Karolina23
Aaa çok üzücü canım yaKonumun devamını okumadınız varsayıyorum sızım için gunceleyeyim. Aldatılmisim
Allah sabır versin sana
Tam okuyamadım özür dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok üzücü canım yaKonumun devamını okumadınız varsayıyorum sızım için gunceleyeyim. Aldatılmisim
Kız kimmiş neymişHaltları yerken düşünmüyorlar ki yakalanacaklarini. Hepsi mı aynıdır. Evet hepsi aynıdır.
İş arkadaşıymış naletlerKız kimmiş neymiş
Pislik kadın
Evli erkeğe dadanmış
Burnundan getir
Git rezil et yanına kalmasın
E gitsin rezil etsin neyi bekliyorİş arkadaşıymış naletler
Bunlarım malum yerlerini kesip boynuna asacaksın, onu istiyorlar.Eşim sürekli mesaj atmış ona. Sürekli çok güzelsin bakmaya doyamıyorum tarzı şeyler. buluşma planları. Maça gitti dediğim zamanlar sanırım hep onunlaymis
Ne kadar terbiyesiz, aile kavramından bir haber bir sülaleymiş ya, benim kardeşim eşini aldattığı kadını bana getirip tanıştırmaya kalksa yerin dibine sokarım onu. Saygısızlar bide marifetmiş gibi sizin canınızı acıtmak için anlatıyorlar. Mutlu mesut yeni yengenizle yaşayın deseydiniz.Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Hazır aramışken yeni yengenin tebligat adresini versene ex görümce, tazminat davası açacağım kardeşinle beraber ona da deseydin keşke.Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Haha hepsine sıra gelecek yarın ikisinin de patronuyla konuşmaya gideceğim. Doğrudur yanlıştır orasını bilmiyorum fakat madem bana hakaret edebilecek kadar yürek yediler iş sıkıntısı onlar için sorun olmaz .Hazır aramışken yeni yengenin tebligat adresini versene ex görümce, tazminat davası açacağım kardeşinle beraber ona da deseydin keşke.
Evli değil kendisi genç benden 20 21 falan olması lazım. Beddua etmeyeceğim allah larindan bulsun yeterince ağır çünküevli mi bu görümce. bu cümleleri kurarken hiç mi Allahın adaletinden korkmuyor.
Düşünsenize bu münasebetsizle bi daha aynı ortamda bulunmak zorunda kalmayacaksiniz.bence bu harika bir sey
Terbiyrsiz ozamn ne demeye arıyon barışın yuvanız dağılmadın diye.hem yenisini tanıştında.ne yiyip içiyo böyleleri hsyretEski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.