- Konu Sahibi Karolina23
inanın hayretler içerisindeyim. yaşadıklarınız o kadar garip ki hem eşiniz hem eşinizin ailesi.gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum bosaninca iyi bir yardım yapmayı planlıyorum bende. Sıkılmış olabiliceginizi düşünüp söyledim sağolun tekrarGeçmiş olsun bu aileden kurtulduğunuz için. Ben olsam tazminat davası açardım ikisine de, aldığım tazminatla şehrin göbeğine döner tezgâhı kurdurur, fakire fukaraya dağıtırdım.
Konunuzu ve sizi takipteyim. Güncellemeye ve bizimle dertleşmeye devam edin bence.
Böyleleri işi hallolmayinca cirkeflesiyor işte bende anlamıyorum sinirlendim akşam aksam yaTerbiyrsiz ozamn ne demeye arıyon barışın yuvanız dağılmadın diye.hem yenisini tanıştında.ne yiyip içiyo böyleleri hsyret
Keşke gerçek olmasa keşke şu günleri görmeseydim hanımefendi. Keşke günlerce ağlamasam gönül ister ki buraya çocuğum doğdu ne yapmam lazım tarzı cümleler kursam. Fakat söylemeye çalıştığınız fake sin tarzı bir şeyse üzdünüz beni. Bende bu duruma düşmekten mutlu değilim inanın.inanın hayretler içerisindeyim. yaşadıklarınız o kadar garip ki hem eşiniz hem eşinizin ailesi.gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor.
Ozmn niye arayıp kendini gülünç duruma düşürüyon dengesiz deyip tak diye kapatcan işte.baktı olmuyo kuyrugu dik tutayım demiş iyce batırmış kendiniBöyleleri işi hallolmayinca cirkeflesiyor işte bende anlamıyorum sinirlendim akşam aksam ya
Ben yenge falan diyince yani merak ettim ne dicek diye allah var. Merak işte insan kapatamıyor.Ozmn niye arayıp kendini gülünç duruma düşürüyon dengesiz deyip tak diye kapatcan işte.baktı olmuyo kuyrugu dik tutayım demiş iyce batırmış kendini
Bu ara bu erkeklere ne oldu diyecegım de suçlu bence kadınlar. Son konumdada var kadınlar evli sevgilisi var ayırt etmeden kene gibi yapışıyorlar. Hayır diyebilen ve gercekten karakterli olan bir kadın asla bu tarz görüşmeye müsade etmezdi. Tabiki bunların hiç biri asla esınızı masum göstermez. Kararlı duruşunuzun devamını diliyorum umarım yeni hayatınız ummadıgınız güzellikler getirir
Agzını yoklamış kendi aklıyla aramamıştır sende ters tepki verince gerçek yüzünü dışa vurmuş:)))ya tamam deseydin bide orası varallahın sevgili kuluymuşsunBen yenge falan diyince yani merak ettim ne dicek diye allah var. Merak işte insan kapatamıyor.
Eski eş kişisinin ablası bana ulaştı. Ulaşalım yuvaniz yıkılmasın dedi. Kesin cevabım hayır bana ne sıfatla ulasiyorsunuz dedim. Demez olaydım küfürler, hakaretler, zaten simariktin bizim ailemizi hak etmedinler. Yemi yengem çok tatlı kadim dedi bir de. Abim seni aldatmicakta kimi aldatcak tarzı bir sürü cümle gülerek dinledim. Yeni yengelerini tanimislar bilr ne kadar hızlı her şey ne kadar çabuk algilayamiyorum . Ben kendimi toparlayamıyorum insanlar yeni eşini tanıştırıyor. Ne halt yemeye barışın diye arıyorsun o halde ne yüzle bu da sanırım son güncelleme artık sıkıldınız sizde daha fazla güncel bilgi vermek istemiyorum. Başınızı yeterince agrittim. Bundan sonra kendi yoluma bakıyorum. Hepinize teşekkürler son kez.
Keşke gerçek olmasa keşke şu günleri görmeseydim hanımefendi. Keşke günlerce ağlamasam gönül ister ki buraya çocuğum doğdu ne yapmam lazım tarzı cümleler kursam. Fakat söylemeye çalıştığınız fake sin tarzı bir şeyse üzdünüz beni. Bende bu duruma düşmekten mutlu değilim inanın.
Haklısınız kusura bakmayın artık kafa kalmadı bende de algilayamiyorum şu aralar bazı şeyleriYok fake dememiş o kadar iğrençlerki keşke gerçek olmasalar demek istemiş üzülmeyin kimse size oyle demiyor
Allah yardımcınız olsun bunu canı gönülden dua ederek söylüyorum.Haklısınız kusura bakmayın artık kafa kalmadı bende de algilayamiyorum şu aralar bazı şeyleri
Bundan sonra arayıp da sana hakaret eden biri olursa, telefon görüşmelerinin kayıt altında olduğunu, kafanı bozarlarsa her birine ayrı ayrı hakaret davası açacağınızı söyleyin. Ailece mahkemelerde sürünün de aklınız başınıza gelsin, sicilinize de işlenir, nereye gitseniz önünüze çıkar, her seferinde beni hatırlarsınız, iyi olur deyin. Bir daha sizi rahatsız edemesin psikopatlar.Ben yenge falan diyince yani merak ettim ne dicek diye allah var. Merak işte insan kapatamıyor.
Çok çok sağolun gerçektenAllah yardımcınız olsun bunu canı gönülden dua ederek söylüyorum.
Bende öyle düşünüyorum burda bir arkadaş da bunu söylemişti ben o söyleyene kadar unutmuştum bile o kadını vs. Gerçekten eşimin bana orda soğuk davranması falan kadına göstermelik demişti. Kadın beni aldattığı insana gidip zaten ararlar iyi değil tarzı demiştir dedi. Bilemiyorum çok fazla entrika çar. Belki ben kuruyorum belki haklıyım fakat hayatıma bu kadar kötü kalpli insanı nasıl sokmuşum inanın sinirden gülüyorumMuhtemelen o evine gittiğiniz kadın da biliyordu bunu
Gidip o görüştüğü kadına "seninkinin karısıyla arası çok iyi" der diye öyle abuk davranmıştır
Allah bunların topunun belasını versin
Merak etmeyin arayamayacaklar. Benim canımı yakmaya çalışıyorlar fakat bilmiyorlar ki canım zaten yandı bitti. Şimdi sıra onlarda bilemiyorum benim düşüncem çok mu fesat yapmaya değer mi değmez mi ama gerçekten her gün işlerine gülerek gittiklerini düşününce deliriyorum. Yaptıkları ahlaksızlık yanlarına kalmasın diye patronlarıyla görüşmek istiyorum bir kaç konuşma yok da göstereceğim.Bundan sonra arayıp da sana hakaret eden biri olursa, telefon görüşmelerinin kayıt altında olduğunu, kafanı bozarlarsa her birine ayrı ayrı hakaret davası açacağınızı söyleyin. Ailece mahkemelerde sürünün de aklınız başınıza gelsin, sicilinize de işlenir, nereye gitseniz önünüze çıkar, her seferinde beni hatırlarsınız, iyi olur deyin. Bir daha sizi rahatsız edemesin psikopatlar.
öyle demek istemedim inanın ama çok şaşırtıcı. 1 ayda bu hale gelmek.hele ailesinin tavrı hakikaten çok garip.kime güvenicez artık. hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. yaşınız çok genç umarım bir an evvel herşey düzelir.Keşke gerçek olmasa keşke şu günleri görmeseydim hanımefendi. Keşke günlerce ağlamasam gönül ister ki buraya çocuğum doğdu ne yapmam lazım tarzı cümleler kursam. Fakat söylemeye çalıştığınız fake sin tarzı bir şeyse üzdünüz beni. Bende bu duruma düşmekten mutlu değilim inanın.