- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi Karolina23
çok üzüldüm.. güçlü duruşunuz beni çok etkiledi.profilinizdeki resim size aitse çok güzelsiniz eminim karşınıza bir sürü iyi insan çıkacaktır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukat arkadşlar daha iyi bilir ama elinde aldattığına dair delil varsa imzalamasa da boşanılıyor diye biliyorum ben.Yine de avukatiniza danışın bu konuyu ve metanetinizi koruyun.Arkadaşiniza da kizmayin ben olsam ben de dayanamam heralde.İnsanin değil sözlü tartisma pataklayasi gelir görünce.Hanımlar bugün en yakın arkadaşıma çok sinirlendim sizlerle de paylaşmak istiyorum. Evdeki bazı alınması gereken eşyaların ve bir miktar param vardı kasada duruyordu eşim şifreyi biliyordu. Alması gerekenleri ve yerlerini güzelce kağıda yazdım arkadaşımı eğer eşimle karşılaşırsak asla konuşmaması gerektiğini tekrar tekrar tembihleyip gönderdim. Avukatım bu gibi durumlarda iletişimin sadece çok daha fazla insanı yordugunu belirtti işi guclestirebilir vs dediği için asla konuşma dedim. Arkadaşım eve girerken kimse yokmuş eşyalarımı alıp çıkmaya yakın eşim eve gelmiş. Ne yapıyorsun vesaire hesap sormuş arkadaşım da tartışmaya başlamış. Rezil insan vs diye. Senden ayrılacak donuna kadar alacak vs diyince de eşim ben boşanma kağıdını imzalamadiktan sonra kim kimden bosanicak hadi bakalım çık git şimdi evimden diyip kovmuş üstüne üstlük kasadaki şifreyi girip baktığında da içinde para olmadığını söyledi. Şuan tek derdim bu olay. Para umrumda değil fakat ya imzalaması ya bosanamazsam ondan ben ne yaparım. Arkadaşıma çok kızdım karşısında hüngür hüngür ağladım neden laf söylemeden tahrik etmeden duramadımn diye . Fikirleriniz neler sizce artık daha ne yaşayabilirim?
Daha avukatımı arayamadım yarın anlatacağım hiç bir bilgim yok bu konuda umarım dediğiniz gibidir. Konuşmaları var.Avukat arkadşlar daha iyi bilir ama elinde aldattığına dair delil varsa imzalamasa da boşanılıyor diye biliyorum ben.Yine de avukatiniza danışın bu konuyu ve metanetinizi koruyun.Arkadaşiniza da kizmayin ben olsam ben de dayanamam heralde.İnsanin değil sözlü tartisma pataklayasi gelir görünce.
YA ALLAH ASKINA PARA PUL UMRUMDA degl deme evet arkadasın haklı donuna kadar al. ıyımıs sen ne heycanla hevesle yaptıgın ceyızını aldatıldıgın o...nun bırı gelıp kullanıcak senın kcoanla senn yatagında işini görecek senın umrunda olmayacak pis mikroplar cehennem yuvaları ola ınsallh. avuaktına soyle neyın var neyın yoksa çöpüne kdar al. kasa mevzusunuda hırsızlıkla sucla. bu kadar rahatolma al herseyını sen o evı ne hevesle duzdun. of cok sınırlendım ya arkadasın ıyı etmıs rezıl etsın adı kopegı. arkadasnda kadın senı dusunmus. onun yerınde olsam oda sıkayetcı olsun eskı esınden. bıde senı aldattıgı kadın dunyasından gayet memnun galıba yasnanlardan hıcmı utanmaası ar namusu yok bu kızın? aılesı yokmu gıt soyle kızınızı nasıl guzel yetıstırmıssınız yuvamı yıktı sımdı benm ceyızlerımı kullanıyor benm ceyızlerımın uzerınde ısını goruyor bu kadarmı serefl ıbır aılesınız cocugunuzuda oyle yetıstırmıssınız. mahkemelerde goruscez dıyın. ama sozlu soyleyın bunları . olurda sızden sıkayetcı olurlarsa en azndan kanıtları olmasınDaha avukatımı arayamadım yarın anlatacağım hiç bir bilgim yok bu konuda umarım dediğiniz gibidir. Konuşmaları var.
AYRICA BISEY DAHA dıcyem ne kadar yasal bılmıyorum ama dıyelım esın ısı uzatmak ıstıyor ama sen tek seferde bıtsın sıtıyorsun kanıtın yok. o ıkısının suankı kullandıgı hesaplar var ya en son hangı resımlerı varsa ıste o resmlerle bı sahte hesap acarım ıkı kısılık karsılıklı konusma yaparım aldatıyormus gıbı onuda resmını ceker mahkemede kendılerı konusmus gıbı sunarım yanı. inkar etselerde zaten yaptıkları bısey ınkar edıelcek bıyanıda yok ama sızın aleyhınıze bısey olurmu bılmıyorum valla ben adlatılsam her turlu seyı yaparım sırf bosanmak ıcın ama allah kımsenın basına vermesınDaha avukatımı arayamadım yarın anlatacağım hiç bir bilgim yok bu konuda umarım dediğiniz gibidir. Konuşmaları var.
bende olaylardan sonra oturup düşündüm. arkadaşima hak verdim tabiki fakat avukatım kimse ile sözlü yazılı iletişime geçmeyin dediği için sinrlendim. Bende istiyorum gidip kızla tartışmayı. Eski eşimi pataklamayı fakat avukat öyle dedi ve hukuksal yollarla hakkımı arayacağım .YA ALLAH ASKINA PARA PUL UMRUMDA degl deme evet arkadasın haklı donuna kadar al. ıyımıs sen ne heycanla hevesle yaptıgın ceyızını aldatıldıgın o...nun bırı gelıp kullanıcak senın kcoanla senn yatagında işini görecek senın umrunda olmayacak pis mikroplar cehennem yuvaları ola ınsallh. avuaktına soyle neyın var neyın yoksa çöpüne kdar al. kasa mevzusunuda hırsızlıkla sucla. bu kadar rahatolma al herseyını sen o evı ne hevesle duzdun. of cok sınırlendım ya arkadasın ıyı etmıs rezıl etsın adı kopegı. arkadasnda kadın senı dusunmus. onun yerınde olsam oda sıkayetcı olsun eskı esınden. bıde senı aldattıgı kadın dunyasından gayet memnun galıba yasnanlardan hıcmı utanmaası ar namusu yok bu kızın? aılesı yokmu gıt soyle kızınızı nasıl guzel yetıstırmıssınız yuvamı yıktı sımdı benm ceyızlerımı kullanıyor benm ceyızlerımın uzerınde ısını goruyor bu kadarmı serefl ıbır aılesınız cocugunuzuda oyle yetıstırmıssınız. mahkemelerde goruscez dıyın. ama sozlu soyleyın bunları . olurda sızden sıkayetcı olurlarsa en azndan kanıtları olmasın
inşallah o gün geldiğinde sizinle mutluluk gözyaşları dökerek paylaşacağım.imzalamazsa iş uzar gider kuzum sıkılma elbette boşanırsın kalbini ferah tut
N KADAR ZOR BI DURUM ALLAH YARDIMCINZ OLSUNbende olaylardan sonra oturup düşündüm. arkadaşima hak verdim tabiki fakat avukatım kimse ile sözlü yazılı iletişime geçmeyin dediği için sinrlendim. Bende istiyorum gidip kızla tartışmayı. Eski eşimi pataklamayı fakat avukat öyle dedi ve hukuksal yollarla hakkımı arayacağım .
Çalıştığım hastaneden ayrıldım . Önümüzdeki 15 20 gün içinde bavulumu alıp kısa bir seyahate çıkacağım. Sonrasında memleketimde bir hastane de çalışacağım. Eski eşim ise yeni eşi ile evlilik hazırlıkları içinde fakat boşanmayı bekliyorlarmış. Yani onlar evlenirken ben cook uzaklarda olacağım .Naptınız sonuç ne ? Karolina23
Çalıştığım hastaneden ayrıldım . Önümüzdeki 15 20 gün içinde bavulumu alıp kısa bir seyahate çıkacağım. Sonrasında memleketimde bir hastane de çalışacağım. Eski eşim ise yeni eşi ile evlilik hazırlıkları içinde fakat boşanmayı bekliyorlarmış. Yani onlar evlenirken ben cook uzaklarda olacağım .
Teşekkür ediyorum bu zor süreçte beni bunun gibi yapıcı ve olumlu yorumlar iyi etti inanın. Çevrenin bu kadar anlayissiz olmasını kaldıramıyorum. Boşanma ayrılmak çok kolaymış ama sonrası her insanın harcı değilmiş bunu öğrendim. Kimse böyle üzüntüler çekmesin isterim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederimNefret ediyorum bu evli adamlarla çıkan, sevgili olan, yavşayan kadınlardan iğreniyorum. Bu evli adam ne istersiniz ya? Hiç mi Allahtan utanmaları, arlanmaları yok. Allahından bulsunlar. Evlenen, nişanlanan erkek arkadaşlarımla bile adam gibi sohbet etmem. Mesafemi korurum. Kendilerinden çok eşleriyle sohbet ederim onları alır gezerim. Ulaşmak istediğimde de eşlerine mesaj atarım ararım.
Püh Allahından bulsunlar. Evli bir kadına bunları yaşatan kim varsa. Canım acıdı resmen.
Konu sahibi, yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Keşke yaşanmamış olsaydı. Kuru kuru buradan yazmakla yetiniyorum, yetiniyoruz inanın bana kendinizi oyaladıkça, gezdikçe hiç aklınıza gelmeyecek. Sevinin. Sosyalleşin.
Çalıştığım hastaneden ayrıldım . Önümüzdeki 15 20 gün içinde bavulumu alıp kısa bir seyahate çıkacağım. Sonrasında memleketimde bir hastane de çalışacağım. Eski eşim ise yeni eşi ile evlilik hazırlıkları içinde fakat boşanmayı bekliyorlarmış. Yani onlar evlenirken ben cook uzaklarda olacağım .
Evet uzun zamandır aldatiliyormusum. Yani ilişkilerinin geçmişi var. Onlar sadece bir engeli kaldırdılar. Malum aile üyeleri benden daha da çok sevince desteklemişler. Tabi siz benim evlilik hazırlığı dediğime bakmayın nişanlı gibiler bu yıl mı gelecek yıl mı yaparlar artık düğünlerini bilmem. Açıkçası umrumda da değil.yaşadıklarınıza çok fazla üzüldüm ama benim aklım almıyor bu durumu.nasıl ya, insan 2 ay içinde karısını aldatp, boşanıp bir de aldattığı kadın ile nasıl evlilik hazırlığı yapar?yıldırım aşkı mı bu töbe estağ..
aldattığı kadın kim? öncesinde uzun zamanlı bir tanışıklığı bir yakınlığı olması lazım. bu yaşananlar hiç normal değil