- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.649
- 698
- Konu Sahibi mondschein_m
-
Ölümden sonrasıda var. Imtihandi ve bence geçemedi beceremedi içine ettide gitti. InsAllah yaptıklarının acısını cekiyorduröncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bebeğinize,
soruya gelince, tanıdığım en kötü insanlar bu dünyada sefa içinde yaşayıp çok da temiz ölüyorlar (en bariz örneği david rockefeller mesela, adam dünyanın içine etti ama 100 yıl krallar gibi yaşadı)
aynı şekilde melek gibi olup, melek gibi huzurla yaşayıp ölenler de var.
dolayısıyla her iki görüşe de katılmıyorum.
İnşallah kardeşim. Ben onun hayatını mahvetmeyi çokta güzel bilirdim bunun bedelini odetirdim elimde çok imkan vardı. Ama yapmadım allahtan korktum. Benim öcümü allah alsın istedim. İnanıyorum ki Rabbim cezasını verecek ona ve ailesineÖlümden sonrasıda var. Imtihandi ve bence geçemedi beceremedi içine ettide gitti. InsAllah yaptıklarının acısını cekiyordur
Bizim gunahlarimizin bedelini neden bebeklerimiz odesin ki? Onun gunahi ne? Esim in annesi donup bana oyle dedi bizle iyi olki cocuk iyi olsun... Bu mu yani bedel odemek? Baskalariyla olan iliskilerimiz mi belirliyor hayat akisimizi
Ben başımıza gelenlerin günahlarımızın bedeli olduğunu dinliyorum hocalardan ALLAH cc ahirete günahsız gitmemiz için derdi sıkıntıyı günahlarımızın bedelini burada çıkarttırıyo. ALLAH acil şifa versin yavrunuza Fatiha suresi ne niyetle okunursa o oluyo ve nir isteğin olması için bir sıkıntının gitmesi için günde 41 kez Fatiya suresini okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?