- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 28
- Konu Sahibi mondschein_m
Sana yemin ederim abartmadan söylüyorum. Hayatim sinav. Yine de rabbime şükür ama bugun mesela hamileyim diye işten cikarildm ve daha neler nelerrrr . Rabbmn vardr elbet bildigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep derim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Sınavınız çok zor. Ben aynı kazada ailemin 2 üyesini kaybettim. Allahım o günleri aratacak dert vermesin inşallah. Çok kötü günlerdi.Herkes bir şeyler yaşıyor..Peki büyük sınavınızla karşılaştınız mı? Ya da hepimizin başına gelir mi bu büyük sınav? Bugunlerde bunu düşünüyorum sürekli.. Birde merak ettiğim başka bir şey var yaşadıklarımız günahlarımızın sonucu mu yoksa Allah ın sevdiği kulu olduğumuz için mi yaşarız.. Bu arada benim sınavım sanırım bebeğimle 3 aydır yoğun bakımda ünitesinde. Çok fazla ağlayıp sızlanmak istemiyorum çünkü biliyorum ki bundan daha büyük sınavları olanlar var.. Allah zor durumda olanlara yardım etsın...
benim sınavım böyle biriyle evlenip böyle birinin annesi ve kardeşleri...bu sınav 25 yıldır devam ediyor bitmedi gittiHerkes bir şeyler yaşıyor..Peki büyük sınavınızla karşılaştınız mı? Ya da hepimizin başına gelir mi bu büyük sınav? Bugunlerde bunu düşünüyorum sürekli.. Birde merak ettiğim başka bir şey var yaşadıklarımız günahlarımızın sonucu mu yoksa Allah ın sevdiği kulu olduğumuz için mi yaşarız.. Bu arada benim sınavım sanırım bebeğimle 3 aydır yoğun bakımda ünitesinde. Çok fazla ağlayıp sızlanmak istemiyorum çünkü biliyorum ki bundan daha büyük sınavları olanlar var.. Allah zor durumda olanlara yardım etsın...
benim de en büyük sınavım evlat sahibi olamamak , allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah 5 tüp denemem var , kendime gelirsem eylülde tine denerim, sizin tutan bebeginiz doğal yoldan mi oldu , yoksa tüp bebek miydiBenim sınavımda evlat sahibi olamamak, 6 ay önce 3 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kaybettim. Tüp bebek tedavisine başladım. İlk transferim negatif dünya yıkıldı ben altında kaldım gibi geliyor bazen ama kısa sürüyor ömrüm yettikçe uğraşmaya devam edeceğim. Gerisi nasip
Normal yoldan olmuştu canım, muhtemelen 2 ay içinde bende dondurulmuş ile tekrar denerimbenim de en büyük sınavım evlat sahibi olamamak , allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah 5 tüp denemem var , kendime gelirsem eylülde tine denerim, sizin tutan bebeginiz doğal yoldan mi oldu , yoksa tüp bebek miydi