- 10 Temmuz 2017
- 33
- 50
- 3
- 40
- Konu Sahibi mondschein_m
-
Allah bebeginize hayirli sifalar nasip etsinHerkes bir şeyler yaşıyor..Peki büyük sınavınızla karşılaştınız mı? Ya da hepimizin başına gelir mi bu büyük sınav? Bugunlerde bunu düşünüyorum sürekli.. Birde merak ettiğim başka bir şey var yaşadıklarımız günahlarımızın sonucu mu yoksa Allah ın sevdiği kulu olduğumuz için mi yaşarız.. Bu arada benim sınavım sanırım bebeğimle 3 aydır yoğun bakımda ünitesinde. Çok fazla ağlayıp sızlanmak istemiyorum çünkü biliyorum ki bundan daha büyük sınavları olanlar var.. Allah zor durumda olanlara yardım etsın...
Birde merak ettiğim başka bir şey var yaşadıklarımız günahlarımızın sonucu mu yoksa Allah ın sevdiği kulu olduğumuz için mi yaşarız..
Melek gibi olup öyle gitmek için ne yapmak gerekir acaba?? Kaderimize ezelden yazıldı deyip hiç bir şey yapmamak mı gerek? Bazen bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar var onlar bizim şansımız ya da şansızlığımız mı? Dediginiz cok dogru ama...öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bebeğinize,
soruya gelince, tanıdığım en kötü insanlar bu dünyada sefa içinde yaşayıp çok da temiz ölüyorlar (en bariz örneği david rockefeller mesela, adam dünyanın içine etti ama 100 yıl krallar gibi yaşadı)
aynı şekilde melek gibi olup, melek gibi huzurla yaşayıp ölenler de var.
dolayısıyla her iki görüşe de katılmıyorum.
Ne guzel demissiniz agziniza saglik.. Bundan daha kotusu basima gelmemisti dememek gerek sanki sonrasinda daha agir bir sinav geliyor.. yoksa bizler mi cok kurcaliyoruz acaba??Allah beterinden korusun.
Ben de evliliğimle eşimle sınavda olduğumu düşünüyorum.
Sağlık olsun benden daha zor durumda olanlar var Allah önce onların yardımcısı olsun ben beklerim diyorum.
Bu yaşadıklarımın benim günahlarımın bedeli olduğuna asla inanmıyorum.
Herkes benim kadar iyi olsun dünya harika bir yer olurdu bu konuda gönlüm çok rahat.
Bebeğinize acil şifalar dilerim.
Evlat ne bilmeden evlat hastalığı ile yüzleşmeden benim sınavım daha büyük demeye utanirim ben..
Rabbim şifa versin annelere keder göstermesin..
Bizim gunahlarimizin bedelini neden bebeklerimiz odesin ki? Onun gunahi ne? Esim in annesi donup bana oyle dedi bizle iyi olki cocuk iyi olsun... Bu mu yani bedel odemek? Baskalariyla olan iliskilerimiz mi belirliyor hayat akisimiziAnasınıfıyla beraber tam 9 yıl kızımla okula gittim orda bekledim onunla eve döndüm yağmur çamur soğuk demeden
Lise başlayacak inşallah.
Mesela bi öğretmen vardı okulda.bana sen büyük günah işlemişsin böyle olmuş demiştibi din öğretmeni Allah ın sevgili kullarındanmışsın engelli annelerinin mükafatı çok güzel olacakmış dedi.
Gelde kalan kafayı sıyırma
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş
Evladı annesi babası kocası vs kimin ne sınavı varsa sabır verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?