Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez yardım edin ?

Bence kessinlikle açıklayın. Karışıklık olmuş de. Ona başka bir kolye hediye et. Abimin hediyesi çok değerli benim için de.

İsteğinize pekala,sahip çıkabilirsiniz.hakkınızı arayıp,düşüncenizi arkadaşınıza aktarabilirsiniz, biliyorsunuz siz yetişkinsiniz,kendinizi ifade edebilirsiniz.

Küçük kız çocuğu gibi durumu melodrama bağlayıp, çaresiz bir şekilde beklemek zorunda değilsiniz.kimseye saygısızlık yapmıyorsunuz,sadece yanlış bir durumu açıklağa kavuşturacaksınız.

Bende son zamanlarda aşırı derecede unutkanlık var. Çöpe attıgımı sanıyordum hatta çöpü aramıştım. Ama sanırım bir şekilde o poşete koymuşum. Nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Her neyse benim için çok zor olsada iş arkadaşıma durumu açıkladım. Anlayışla karşıladı. Bir şeyleri geri isteme konusuna çok uzak bir insanım ama bu kolye benim için çok değerliydi. Bir de kolye gerçekten çok güzel herkes beğenip soruyor basına gelmeyen kalmadı. Bir şey çok sakınmamak gerek. Yarı sadece iş arkadasımın yüzüne bakmaya çekiniyorum. Kolyeyi verirken nasıl bir ortam oluşacak. Kaybettiğimi sandığımdada çok üzülmüştüm. Maddi ve manevi değeri var. Abim taktıgımı gördükçe mutluluğu yüzüne yansır. Neyse çok zor ihtimallerde oluşacak herşey bir araya toplandı ve oluştu. Neyseki sorum çözüldü.Yorum yapan herkese teşekkür ederim

Bence hemen söyle abinin hatırası oldugunu yanlışlık oldugunu zaman gecerse inanmayabilir

Evet başınıza gelen şans kimsenin başına gelmez!

Takmaya kıyamadığın kolye önce köyde kalıyor, çalınmış vs hikaye bekliyorum. Eşiniz alıp geliyor. Hala hemen kutusuna koymayıp ortalarda bırakıp çöpe attım sanıyorsun, olmadı bir başka yerden çıkıyor.. vallahi pes.. helal parayla alınmış. Dönüp geliyor her seferinde. Dürüst olup anlatmak en iyisi. Zaten notta namaz vs yazıyor. Kadın ne alaka bu ne demek demiştir. Derseniz köyden geldi kolye geri o notta kv ye yazdığım not. Zaten her şey yerine oturur. Ne alaka ona kolye alacaksınız ödünç verdiğiniz elbisenin poşetinde gidecek vs.

Olayi sicagi sicagina cozecektiniz tesekkur mesaji yazdiginda hemen arayip;
Abla ya cidden kolyem orda mi cikti gercekten mi sevinc edasiyla nasil mutlu oldum anlatamam tam da kaybettigimi dusunmusken abimin hediyesiydi cok degerliydi vs vs die konusarak isi halledecektiniz simdi ise yapacaginiz konusma da;
abla sen cok mutlu oldun die bisey diyemedim ama sana bahsettigim kaybolduğunu sandigim kolye kiyafetlerin arasinda sana gelmis ben onu alayim sana yenisini alirim insallah diip almanız ( tabi alacak gucunuz yok ise ya da almaya gerek gormediginiz biri ise oyle demeyin alabilir miyim diin

kiyafet arasinda kolye cikmasi birine verilen pantolon icinden para cikmasi gibi bir sey insan neden uzerine alinir orasi da ayri bir muamma

Ya çok değişik olmuş. Gülesim geldi okuyunca sizin adınıza çöpe gitmediğine sevindim. Arkadaşınıza söyleyin durumu başka kolye alin karışıklık olmuş deyin. Bundan sonra da daha dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…