Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez yardım edin ?

Çok ilginç. O ablanin nikahi olsa hediye almis oldugunuzu dusunse hadi tamam oyle dusundu dicemde not ne alaka calisma arkadaslarina kim durduk yere sürpriz hediye degerli bir kolye alıyor esiniz kagida sariyor size verirken icinde kolye oldugunu soylemiyor abla baska bir alem esiniz baska bir alem siz baska bir alemsiniz sorunun cevabi basit soylemezsen ustune bir bardak soguk su icersin soylersen hem maddi hem manevi degeri olan kolyeni geri alirsin

Beya pasifsiniz herhalde insan abisinin hediyesini isterken utanirmi ya. Bu arada 7. haftada duygularin bedeninizi ele gecirmesi icin erken degilmi?! 21. haftadayim hala duygularim bedenimi ele gecirmedi soylenen duygusalik daha ugramadi bana. Bana daha cok karakteriniz boyle gibi geldi. Fazla dram yapmayi seviyorsunuz herhalde.

Isarkadasinizda degisik mi, kim is arkadasina altin kolye hediye etsin ki?

Gerçek mi bu konu. Bu kadar iyi niyetli olmayın. Altın ne kadar pahalı insanlar kardeşine bu kadar pahalı bir hediye vermio artk. Biraz malınıza sahip cikin

Hayır fazlasıyla sogun kanlıydım. Herkese aynı olmuyor demekki...

Kolyeyi ceketin cebine koyup eşyaları iş arkadaşınıza ertesi gün verdiyseniz ne ara kolyeyi çöpe attığınızı sandınız, inip çöplerde aradınız, iş yerinde arkadaşınıza "kolyemi kaybettim çok üzgünüm" dediniz ki?
Kadın da her şeyi unutup kolyenin kendisine hediye geldiğini sanmış.
Böyle de tam oturmamış yani ama neyse...
Geçmiş olsun.

ne kadar cok sorguluyorsunuz maşşalah. olay sabah olmuş olabilir. olaydan yarım saat sonra evin çöpünü atmış olabilirim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…