Başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez yardım edin ?

😁😁 konu sahbi olayı yokuşa sürüon.. bişi demezsen o kolyeyi unut ayrıca bunda kırılacak birşy yok canm 😀

Siz talep etmeden kimse ne istediginizi bilemez. Acikca soylemelisiniz. Tekrar kavustugunuz icin cok sansli hissettiginizi de soyleyin. Karsi taraf icin kirilacak bir sey yok. Zaten sahip olmadigi bir kolyeyi kaybettigi icin neden uzulsun.
Allah sevdigi kuluna once kaybettirir sonra buldururmus.

Çöpe attığına emin olduğunuz kolye nasıl da arkadaşına ödünç verdiğiniz kıyafetlerinizin içinden çıktı? Hadi çıktı dalgındınız öyle sandınız. O poşete eşyaları koyarken namazlık kıyafetleri de mi görmediniz? Hepsi çok saçma. Bence namazlıkları hediye verdiniz. Kadında kolyeyi hediye sandı.

Çöpe attığınız kağıttan poşetin içine nasıl geldi anlamadım ama şimdi söylemezseniz ilerde pişman olursunuz. Bence isteyin kolyenizi geri. Ay ben gerildim
Kıyafetleri emanet vermediniz mi kolyeyi nasıl ona aldığınızı zannetmiş hayret bir şey. İçine düşmüştür diye düşünmedi mi

Başkalarının mutluluğu için mecbur susacağım,
ben mutsuz olsam da olur,
yeter ki başkaları üzülmesin
vs vs...
Bu tip olayları/konuları okurken aklımdan geçen:
Ne kadar arabesk, dram sever bir toplum olduğumuz...
Baskalarinin mutlulugu dedikleri insanlar, anne degıl baba degıl kardes degıl evlat degıl... Kımsenın bu derece humanıst ve melek kalpli oldugunu dusunmuyorum kendı adıma.

Ya kolye posette degıl, ya da gerı istendi bile.
Abinin hediyesi altın kolyeyi, dıdımım dıdısı x ablaya hibe edecek kadar kimsenin iyi oldugunu dusunmuyorum.
Laf - ı guzaf.

Düşündüm düşündüm , bu kadar basit bir olay daha ne kadar dramatize edilebilirdi bulamadım.
Sevinç çığlıkları atarak kadını arayacaksınız, inanamıyorum kolyemi bulmuşsun deyip isteyeceksiniz hepsi bu.
Düğünde takılacak kıymetteki bir takıyı iş arkadaşına hediye edebilecek kaç kişi vardır acaba? O abla da saçmalıyor bariz.
Namazlık meselesini hiç anlamadım🤷‍♀️

X